Ovo izgleda ko harmonika sa LCD-om :)
Onaj tko bi meni dosao sa idejom za ovakav projekt bi isti dan dobio otkaz i potrudio bi se da vise ne radi u IT-u :)
Ovo izgleda ko harmonika sa LCD-om :)
Onaj tko bi meni dosao sa idejom za ovakav projekt bi isti dan dobio otkaz i potrudio bi se da vise ne radi u IT-u :)
Ovo nije kreativnost... ovo je apstraktna umjetnost.
mislim da ljudima koji znaju sljepo tipkati nebi trebalo dugo vremena da se naviknu na ovo cudo..
pošto sam jedan od takvih ljudi mrzim tipkanje po touchscreenovima.
IMO nista nikad nece zamjenit pravu tipkovnicu, i zbog toga mislim da ovo i nije tako loš izum :D
Meni se sviđa koncept, samo što bi tipke trebale biti manje.
Realno gledano, stvarni korak naprijed za unos podataka u racunalo biti ce potpuno funkcionalni speech to text (koji radi neovisno o jeziku, boji glasa i kojeg nece razvijati M$).
Sve ostalo, bazirano na taktilnoj metodi je u startu reciklaza postojecega bez stvarnog napretka.
Realno gledano, stvarni korak naprijed za unos podataka u racunalo biti ce potpuno funkcionalni speech to text (koji radi neovisno o jeziku, boji glasa i kojeg nece razvijati M$).
Sve ostalo, bazirano na taktilnoj metodi je u startu reciklaza postojecega bez stvarnog napretka.
Ne kužim zašto je to bitno.
Razvijati će oni koji imaju para za to... pa makar to bio Microsoft Research.
Meni se čini zanimljivo jer ne volim touch
PRAVI koncept unosa bi bio nekakav citac mozdanih impulsa, gdje bi ti pomislio na nesto a racunalo bi to izvrsilo, napisalo, ili sl. Kakvo pricanje, zamisli kancelariju u kojoj svi pricaju racunalima. Ali da mozes bit zavaljen u fotelji, razmisljati o necemu, a da te racunalo prati i radi sto si zamislio, to bi bilo fora.
PRAVI koncept unosa bi bio nekakav citac mozdanih impulsa, gdje bi ti pomislio na nesto a racunalo bi to izvrsilo, napisalo, ili sl. Kakvo pricanje, zamisli kancelariju u kojoj svi pricaju racunalima. Ali da mozes bit zavaljen u fotelji, razmisljati o necemu, a da te racunalo prati i radi sto si zamislio, to bi bilo fora.
Hehe
Ajd procitaj prve dvije rijeci u mom odgovoru.
No kada smo vec u zemlji "Sto bi bilo kad bi bilo" zar mislis da mozes toliko kontrolirati vlastite misli? Zamisli da kraj tebe stane super zgodna kolegica dok ti mislima diktiras tekst kompjuteru.
Samar ti je zagarantiran!
da i onda na poslovnoj prezentaciji ono mislis i zamislis " kako bi povalio ovu tajnicu " upsss tak da to nije za poslovne :PPP
Na ovako nešta se ne bih mogao naviknuti, iako ni sada ne gledam tipke dok pišem sam položaj, tj. istovremeno držanje uređaja i sviranje...pardon, tipkanje mi se čini zeznutim.