Microsoft kupuje Skype?

poruka: 9
|
čitano: 1.724
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft kupuje Skype?".
17 godina
neaktivan
Microsoft kupuje Skype?

Kupovat ćemo ga s Officeom...ccc...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

5 0 hvala 0
15 godina
Microsoft kupuje Skype?

Skroz mi je nesvatljivo.

Sigurno radi Phone 7.

Za t.z. Home Users tu je live messenger.

A da, i jos ovo: nikako ne mogu da shvatim vrednost od 8.000.000.000$ za jedan skoro neprofitan komad software.

Ako moze neko neka objasni.

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Microsoft kupuje Skype?

Kako neprofitabilan, kad ima premium i kad korisnici imaju mogunost da kupuju kredit ima tu profita samo ne dovoljno za skype pa je u gubicima dok ti gubici na znace nista za m$

The more I C, the less i see....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft kupuje Skype?
PhD in Security kaže...

A da, i jos ovo: nikako ne mogu da shvatim vrednost od 8.000.000.000$ za jedan skoro neprofitan komad software.

I meni ovo ide na živce. Današnji sistem vrijednosti je otišao u k...c. Neke virtualne stvari su vrednije od materijalnih, novac i mjenice bez pokrića i dovoljan je samo mali konflikt u bilo kom dijelu svijeta da cijene podivljaju. Ovakvo stanje je neodrživo i mislim da će čitavo tržište jednog dana doživjeti kolaps, zbog američke gramzivosti.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
17 godina
neaktivan
Microsoft kupuje Skype?

Kao sto rece jedan poznanik, nakon kupovine preimenovat ce ga u Microsoft Live Messenger Voice Addon for Windows 7 Home/Pro/Ultimate N-Edition Service Pack 2 September CTP KB#929191

1 0 hvala 0
17 godina
Microsoft kupuje Skype?
Ionako na mobitelima ne radi kako treba. A uvijek ima alternativa, viber, fring,tango...
hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Microsoft kupuje Skype?
PhD in Security kaže...

Skroz mi je nesvatljivo.

Sigurno radi Phone 7.

Za t.z. Home Users tu je live messenger.

Pa vecina ljudi umjesto rijec voip govore rijec Skype, a i 20+ milijuna korisniko je online cesto i pricaju.. ja mislim da tu ima necega

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
17 godina
neaktivan
Microsoft kupuje Skype?
Kako obicno nisu mogli nista da izmisle pa najlakse je da kupe (ukradu) to je proverena stvar Za Microsoft pa na kraju kao obicno pocece da se buni I da pada postace nesto kako win...
art
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft kupuje Skype?

Iskreno jako puno koristim Skype, zapravo je to i jedino što koristim od takvih alata. Što se mene tiče može ga kupiti tko god hoće (MS, FB, Apple.....nije bitno), samo neka ostane besplatan, da me ne gnjavi kao MSN ("moraš instalirati najnoviju verziju da bi se logirao") i da eventualno poboljšaju neke stvari (traženje kontakata, neki bugovi kao npr kad se logiram treba mu pol sada da mi prikaže da su neke osobe online itd.).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice