Kupovat ćemo ga s Officeom...ccc...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skroz mi je nesvatljivo.
Sigurno radi Phone 7.
Za t.z. Home Users tu je live messenger.
A da, i jos ovo: nikako ne mogu da shvatim vrednost od 8.000.000.000$ za jedan skoro neprofitan komad software.
Ako moze neko neka objasni.
Kako neprofitabilan, kad ima premium i kad korisnici imaju mogunost da kupuju kredit ima tu profita samo ne dovoljno za skype pa je u gubicima dok ti gubici na znace nista za m$
A da, i jos ovo: nikako ne mogu da shvatim vrednost od 8.000.000.000$ za jedan skoro neprofitan komad software.
I meni ovo ide na živce. Današnji sistem vrijednosti je otišao u k...c. Neke virtualne stvari su vrednije od materijalnih, novac i mjenice bez pokrića i dovoljan je samo mali konflikt u bilo kom dijelu svijeta da cijene podivljaju. Ovakvo stanje je neodrživo i mislim da će čitavo tržište jednog dana doživjeti kolaps, zbog američke gramzivosti.
Kao sto rece jedan poznanik, nakon kupovine preimenovat ce ga u Microsoft Live Messenger Voice Addon for Windows 7 Home/Pro/Ultimate N-Edition Service Pack 2 September CTP KB#929191
hobi: androidhr.blogspot.com
Skroz mi je nesvatljivo.
Sigurno radi Phone 7.
Za t.z. Home Users tu je live messenger.
Pa vecina ljudi umjesto rijec voip govore rijec Skype, a i 20+ milijuna korisniko je online cesto i pricaju.. ja mislim da tu ima necega
art
Iskreno jako puno koristim Skype, zapravo je to i jedino što koristim od takvih alata. Što se mene tiče može ga kupiti tko god hoće (MS, FB, Apple.....nije bitno), samo neka ostane besplatan, da me ne gnjavi kao MSN ("moraš instalirati najnoviju verziju da bi se logirao") i da eventualno poboljšaju neke stvari (traženje kontakata, neki bugovi kao npr kad se logiram treba mu pol sada da mi prikaže da su neke osobe online itd.).