Mercedes SLS E-Cell

poruka: 58
|
čitano: 17.365
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mercedes SLS E-Cell".
16 godina
neaktivan
RE: Mercedes SLS E-Cell
gamer xt kaže...
zoran123456 kaže...
cappy kaže...
zoran123456 kaže...

hm :-)

... bla bla ... mozda previse serem ...

- ideš se praviti važan jer voziš ... volkswagena. Kao da si kupiš Daciu (opet, simpatičan i pouzdan autek) i ono, "vidite me komadi, ja sam pravi je*ač jer vozim nabrijanu Daciu".

Eto, nasrao sam svoje. Pozdrav !

Kako mos uspoređivat Daciu i VWa,ko naveča seljačina.

Dacia se ni po jednom faktoru nemože usporedit sa VWom,a posebno po kvaliteti i cijeni.

Volkswagen je poceo kao niža klasa,ali sad je auto na top ljestvi i vrlo kvalitetniji nego prije.

Ako neki đikan vozi VWa neznači da je auto sranje,đikanu daj Fiću i dalje če mislit da je j*bač.

vokswagen je glupo smece, kao i mercedes. sve je to glupo smece koje ne sluzi kur*u. Bas kao iPAD !

u redu je zoki :D  peace

gle ...

ides na more ... hoces li voziti jahtu od 35 metara il malu barcicu ? I jedno i drugo plovi zar ne ? Ali na kojem ces plovilu moci osjetiti more, zrak, valove, zapljuskivanje ? Na jahturini (koja je predivna) izgledati ce kao da si u pomicnoj kuci - ides od tocke A do tocke B. Nista posebno, jos imas i   bazen na vrhu jahte. Lol ...

Zato ja smatram, a i moj prijatelj - trebamo se voziti u starim oronulim krntijama, primjerice Ford Fiesti 1991. Da ga pohvalim, ovaj mjesec placa zadnjih 600kn kredita za autek.

:-)
18 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

880 Nm raspoređenih na 4 točka. Naaajs :D

Nebi me cudilo da je elektronski limitiran..vidio sam prije tjedan, dva neki audi ili tako nesto. Isto mrga od el. auta. Limitirali su mu moment jer bez limitacije ima 2500Nm..hmm..Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
gle ...

ides na more ... hoces li voziti jahtu od 35 metara il malu barcicu ? I jedno i drugo plovi zar ne ? Ali na kojem ces plovilu moci osjetiti more, zrak, valove, zapljuskivanje ? Na jahturini (koja je predivna) izgledati ce kao da si u pomicnoj kuci - ides od tocke A do tocke B. Nista posebno, jos imas i   bazen na vrhu jahte. Lol ...

Zato ja smatram, a i moj prijatelj - trebamo se voziti u starim oronulim krntijama, primjerice Ford Fiesti 1991. Da ga pohvalim, ovaj mjesec placa zadnjih 600kn kredita za autek.

Svaki auto namjenjen je svojoj klasi,i đepu.

Poštujem sve aute,al ako nevoliš neke marke automobila,nemoj ih javno vrijeđat.

Ja se vozin u staroj mečki 190 i auto mi je odličan nekažen da su stara auta loša,al zavisi ko šta voli,neko voli novije kao ja.

I smanji malo vulgarnost ipak je ovo forum.

BMW
16 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

Struja je za peglanje, plin za kuhanje i grijanje, dizel za građevinske strojeve i traktore, a jedino benzin za aute i ništa više..

Moj PC  
5 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
ovoliko gluposti je previse za cijeli forum a kamoli za jedan thread.
:)
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...
DrNasty kaže...

880 Nm raspoređenih na 4 točka. Naaajs :D

Nebi me cudilo da je elektronski limitiran..vidio sam prije tjedan, dva neki audi ili tako nesto. Isto mrga od el. auta. Limitirali su mu moment jer bez limitacije ima 2500Nm..hmm..Osmijeh

Tolko ima kamion od 400 KS i vuče 25 tona na sebi.

Benzin je i za ZippoSmijeh

Stari avijatičar...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 0:37 (johi bro).
17 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

Ko nije ima, ili se vozio u Mercedesu nezna sta je to. Uvjek je klasu ispred sta se tice komfora, sigurnosti, izdrzljivosti.

Forever MUFC
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
VirtUoso kaže...

Malo upadam,al'... da. Pohvalio bih se da vozim novog Passata.

Druga stvar je da u ulici imam 4 Porshea, Jaguara, helikopter itd.. Onda ne bih.

s time se slazem, recimo meni je Passat predivan auto. Posebice CC, djeluje poslovno i ne "preseratorovski". Recimo, ima jedan model Passat CC od 400 konja, dođe 350,000 kn, tehnički je zaključan na 280 km/sat. E to je stvarno stvarčica za pohvaliti se :-))

Znaci ko god ima para znaci da se proserava, ma dajte tu oko moje kuce neki ludjak sa atrom 1,6 nabija gas i pokusava nes, e to je proseravanje.

Forever MUFC
17 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

Neznam na šta ova tema liči, ali stvarno Zorane previše se*eš po nečemu o čemu nemaš pojma.

Ako ti momak voza Ford Fiestu, i isplatio ju, good for him. Mi ostali smrtnici ćemo vozati narodna auta. Pa šta sad.

Al mene zanima kolika bi bila cijena ovom čudu kod nas? Zbilja, treba dobitak na lutriji, za ovo...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
18 godina
Mercedes SLS E-Cell

Ma lik trolla po temi namjerno.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Neznam na šta ova tema liči, ali stvarno Zorane previše se*eš po nečemu o čemu nemaš pojma.

Ako ti momak voza Ford Fiestu, i isplatio ju, good for him. Mi ostali smrtnici ćemo vozati narodna auta. Pa šta sad.

Al mene zanima kolika bi bila cijena ovom čudu kod nas? Zbilja, treba dobitak na lutriji, za ovo...

Negdje sam bio procito 2milijuna kn :)

Inace, Mercedes je Mercedes a ostalo su auti, samo da se zna;)

Full HD Addict :)
18 godina
benko kaže...

Inace, Mercedes je Mercedes a ostalo su auti, samo da se zna;)

Ne, ovaj mercedes je dodge, ostali mercedesi su možda mercedesi :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
18 godina
Mercedes SLS E-Cell

...a, nadam se jednom primjerku u garaži? Sve u svemu, ljepo su to složili.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HCSC kaže...

...a, nadam se jednom primjerku u garaži? Sve u svemu, ljepo su to složili.

Meni je ruzna boja, trabo je biti srebrni sa natpisom E-Cell, nemaju bezveze Mecke naziv "srebrne strijele" :)

Ali da imam para(znaci svi koji misle kupit "obicnog" SLS-a) kupio bi ga odmah!

Full HD Addict :)
16 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

toliko netrpeljivosti, samo zato jer sam Mercedes i VW nazvao ... smecem ... :-)

Ovdje nazalost malo tko za zajebanciju, naime za divno cudo ali ... nisam ozbiljno mislio. I dalje mi se neda diskutirati, sto da ja tu sada - branim svoju tvrdnju da je Mercedes smece ? :-))

bolje brani činjenicu da si glup,nego neke od najuspjesnijih marki auta nazvati smecem

17 godina
neaktivan
Mercedesi 190, W123 i 600 Grosser su po meni pravi Mercedesi, otprilike neuništivi i udobni.
Ovaj SLS ili kako se već zove ne izgleda mi ni udobno ni neuništivo, ova gullwing vrata su potpuno nepotrebna, ali izgledaju dobro... The point is: Trebaju pustit mađične mjenjače koji se dižu iz središnje konzole u XFu, nepotrebno glupa vrata koja se nemogu otvoriti ako se auto prevrne (znam da šerafi eksplodiraju i vrata otpadnu, ali je to i glupo i skupo), krovove koji se mogu spustiti pri brzini do 50km/h i slične pi*darije i ponovo raditi neuništive aute. Uz porez od 178% i benzin i naftu po 25 kuna po litri, osiguranje i registraciju jednostavno je nemoguće priuštiti i mehaničara.
Vir prudens non contra ventum mingit...
16 godina
neaktivan

da on još jednom pročita što je napisao, vidio bi razlike, inače osobno ne volim baš mercedese, ali to da ne valja, te da je neki stari ford ( nemam ništa protiv forda da nebi bilo ) je bolji u kvaliteti i udobnosti, pa što si ti jeo čovjeće prije nego što si postao ???

To što si ti nemožeš priuštiti ili ti se ne sviđa auto to nema nikakve veze s ovim što si ti rekao i još najgore tvoj ford je bolji ( lol sam sebi se trgam što pričaš ). Inače svako ima svoj ukus, cijenovni rang, te ono najvažnije za što ti treba auto...

Daj si malo progooglaj ta dva auta koja si naveo, pa onda možemo raspravljat.

*facepalm*

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 15:11 (Dompa).
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Struja je za peglanje, plin za kuhanje i grijanje, dizel za građevinske strojeve i traktore, a jedino benzin za aute i ništa više..

E sa ovim se potpuno slažem. Dizelase nevolim zato kaj imaju uzasno reterdiran zvuk ko bageri(pogotovo TDI motori na nižim okretajima,FUJ, to mi je dobro poznat zvuk zato kaj mi stari vozi passata novog), a elektro motori nemaju nikakav zvuk što me isto smeta. Benzinci ftw(ali oni sa barem 150ks, i to kad se malo nagariš da se osjeti miris benzina).

16 godina
odjavljen
logic kaže...

+1.. Ja jednostavno ne mogu vjerovat šta čitam..

Ljudi kupite si mozak....

I BTW mercedes je sranje, i wolksvagen je također sranje, a dacia rula...

17 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

dodjoh ja na forum, vidim nesto smrdi, kad ono iz ove teme a nikad vise preseravanja po forumu vidio nisam...Cool

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 17:52 (malina22).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

dodjoh ja na forum, vidim nesto smrdi, kad ono iz ove teme a nikad vise preseravanja po forumu vidio nisam...Cool

voda i sapun cuda cine ;)

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
logic kaže...

+1.. Ja jednostavno ne mogu vjerovat šta čitam..

Ljudi kupite si mozak....

I BTW mercedes je sranje, i wolksvagen je također sranje, a dacia rula...

Još jedan,koliko ih ima.

BMW
17 godina
neaktivan
racingcam kaže...
veki22 kaže...

E sa ovim se potpuno slažem. Dizelase nevolim zato kaj imaju uzasno reterdiran zvuk ko bageri(pogotovo TDI motori na nižim okretajima,FUJ, to mi je dobro poznat zvuk zato kaj mi stari vozi passata novog), a elektro motori nemaju nikakav zvuk što me isto smeta. Benzinci ftw(ali oni sa barem 150ks, i to kad se malo nagariš da se osjeti miris benzina).

Ti ili ne cujes ili nemas nikako ukusa. Dai jbt benzin ispod 150 konja je pravo s... Oni benzinci 1,4, 1,6 , 1,9 pa to je katastrofa. Bas neznam sta si ti slusao ali meni je bolje da tiho glokce a ne da zuji ko bušilica.

Forever MUFC
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
racingcam kaže...
veki22 kaže...

Ti ili ne cujes ili nemas nikako ukusa. Dai jbt benzin ispod 150 konja je pravo s... Oni benzinci 1,4, 1,6 , 1,9 pa to je katastrofa. Bas neznam sta si ti slusao ali meni je bolje da tiho glokce a ne da zuji ko bušilica.

Ne razumijem koja je poanta tvog komentara.

17 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

Ta da neznam zasto se on zali na zvuk dizelasa.

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mercedes SLS E-Cell

Dizel sa 5 ili više cilindara, mirnije radi i ima potmuli, dubok zvuk kojeg je lijepo čut, ali sa 4 cilindra i još od vw-a to ne zvuči lijepo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Dizel sa 5 ili više cilindara, mirnije radi i ima potmuli, dubok zvuk kojeg je lijepo čut, ali sa 4 cilindra i još od vw-a to ne zvuči lijepo.

Najaci dizel u povjesti dizel motora je SDI(WVov).

To zvuči gore od traktora.

BMW
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

ja sa 50 litara tog istog dizela mogu proć preko soma km :P

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice