hm :-)
... bla bla ... mozda previse serem ...
- ideš se praviti važan jer voziš ... volkswagena. Kao da si kupiš Daciu (opet, simpatičan i pouzdan autek) i ono, "vidite me komadi, ja sam pravi je*ač jer vozim nabrijanu Daciu".
Eto, nasrao sam svoje. Pozdrav !
Kako mos uspoređivat Daciu i VWa,ko naveča seljačina.
Dacia se ni po jednom faktoru nemože usporedit sa VWom,a posebno po kvaliteti i cijeni.
Volkswagen je poceo kao niža klasa,ali sad je auto na top ljestvi i vrlo kvalitetniji nego prije.
Ako neki đikan vozi VWa neznači da je auto sranje,đikanu daj Fiću i dalje če mislit da je j*bač.
vokswagen je glupo smece, kao i mercedes. sve je to glupo smece koje ne sluzi kur*u. Bas kao iPAD !
u redu je zoki :D peace
gle ...
ides na more ... hoces li voziti jahtu od 35 metara il malu barcicu ? I jedno i drugo plovi zar ne ? Ali na kojem ces plovilu moci osjetiti more, zrak, valove, zapljuskivanje ? Na jahturini (koja je predivna) izgledati ce kao da si u pomicnoj kuci - ides od tocke A do tocke B. Nista posebno, jos imas i bazen na vrhu jahte. Lol ...
Zato ja smatram, a i moj prijatelj - trebamo se voziti u starim oronulim krntijama, primjerice Ford Fiesti 1991. Da ga pohvalim, ovaj mjesec placa zadnjih 600kn kredita za autek.

:)