Marshmallow na 0,5% uređaja

poruka: 7
|
čitano: 1.001
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Marshmallow na 0,5% uređaja".
15 godina
neaktivan

pa koliko im treba za distribuciju nadogradnji i ovo je visok postotak

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Marshmallow na 0,5% uređaja
rex251 kaže...

pa koliko im treba za distribuciju nadogradnji i ovo je visok postotak

Što je pomalo i tužno, pogotovo kod velikih proizvođača mobitela.

Swedish latin super funk.
13 godina

Da ovisi o googlu svi bi imali MM. Sve dok google napravi pa proslijeduje proizvodacima i onda tek na mobitel, nece bit meda iz toga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Da ovisi o googlu svi bi imali MM. Sve dok google napravi pa proslijeduje proizvodacima (pa operaterima) i  onda tek na mobitel, nece bit meda iz toga.

10 godina
neaktivan

Od sad kupujem samo ciste verzije androida bilo to od nexusa ili nekog drugog proizvodjaca. Cudi me sto tako malo proizvodjaca nudi izvorni android :( 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se. Sretni sam vlasnik Nexus 7 tableta, na njemu se već vrti 6.0, sa svakom nadogradnjom Android je sve je bolji i brži. S mojim LG smartphone-om upravo je suprotna priča: 4.4.2, zadnji update je bio prije 9 mjeseci, a telefon je tek godinu dana star... :(

17 godina
neaktivan

Samsung, HTC, Sony, LG itd. su kod mene vec davnih dana izbaceni s kupovne liste, razlog katastrofalni Galaxy S3 (zadnji update je unistio mob, al hvala Bogu postoje custom romovi). Nexusi i Oneplus su zakon, iako Oneplus ne dobije update isti tren, podrska je jako dobra, a performanse odlicne.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice