Manja prodaja iPhone od očekivane

poruka: 83
|
čitano: 9.212
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Manja prodaja iPhone od očekivane".
16 godina
Re: Manja prodaja iPhone od očekivane
Mauro kaže...

Dozvoljavam da ja mozda nesto grijesim jer mi se neda prckati po tabu bas previse, ali meni na Androidu Chrome prikazuje "prazne" kvadratice...

Ne griješiš, adobe je odustao od podrške za mobilne uređaje, no na starijim verzijama chromea je radilo.

Ali na stock browserima radi bez problema.

evo ispričavam se na tome, moja greška.

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan

A jeste svi ko mala djeca. Pa Android ovo pa IPhone ono...  Ma je li moguće da niste shvatili svi koliko Vas god ima na ovom forumu da svi normalni ljudi čekaju WP8. I da se zato štede kako bi mogli trošiti na pravu stvar. Baš nemate nimalo mašte {#}.

4 3 hvala 1
16 godina
odjavljen
Cognitor kaže...

A jeste svi ko mala djeca. Pa Android ovo pa IPhone ono...  Ma je li moguće da niste shvatili svi koliko Vas god ima na ovom forumu da svi normalni ljudi čekaju WP8. I da se zato štede kako bi mogli trošiti na pravu stvar. Baš nemate nimalo mašte {#}.

benzin je proliven i čeka se netko sa šibicom...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kach kaže...
pasko kaže...

ne znam kakve si ti to kante od mobitela imao ali ja sa svojim s2 i s3 nikad nisam imao problema i na skype mi se logira doslovno u 5-6 sec {#}{#}

Ocito je onda bio bug na sluzbenom 4.2.1 androidu ili mozda koirstis samo skype bez mikrosoftovog racuna.

Znate kak je dobro koristit chrome bez imalo laga? Ne znate nit bute znali dok ne probate na iphonu.  Zar nije sramotno da na galaxy nexusu zadnji android 4.2.1("project butter") dual core i 1 gb rama kad otvorim malo zahtjevniji office dokument sa puno texta i slika trza,steka i rusi se..Dok kod frenda taj isti dokument na iphonu 4 radi perfektno,normalno ga otvara i scrolla. Tolko o tome da je iphone govno i smece,bitno je da svi znate srat bezveze.

Ne znam, očito si imao Galaxy Fit il nešto. Ja na Noteu koji je još potrošenijeg RAMa zbog dodatnih mogućnosti (kakve ne možeš ni sanjat na iPhoneu a jaako dobro dođu!) kad nije Štednja energije uključena na početku uopće ne šteka... Počne nakon intenzivnog korištenja nakon par sati bez brisanja RAMa ili ako je u Chromeu otvoreno 12 tabova...

Ne pričam gluposti! Imam više homescreenova s puno internet widgeta i preko 100 aplikacija. I nije da ne šteka, ali tek nakon nekog velikog opterećenja ili dužeg vremena. I troši bateriju ko lud.

Ali ono zašto se iPhone ne prodaje toliko dobro uopće nisu zato što se Android toliko jaaaaako puno prodaje - jer je velik dio Androida slabiji modeli. Bitni su samo Galaxy S, Nexus, HOX... iPhone pada jer ima jednako kvalitetnu alternativu u kojoj imaju veću slobodu izbora, customizacije, ne mogućnost sranja kao iznenadna promijena connectora... Iiii, više besplatnih aplikacija, mnoge povezanosti npr. AllShare, Kies Air za koje ne treba kupovati npr. Apple TV kao iPhoneu.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:50 (logik).
15 godina
neaktivan
Cognitor kaže...

Definitivno wp mi ima najljepse sucelje ,ali nedostatak sluzbenog dropboxa,you tuba,chroma,facebook messengera,facebooka,real time notifikacija kad je screen off. Kad to sve srede onda cu razmislit opet o wp,ali do tad nema sanse. Bas me zanima dali su popravili real time na wp8 ili i dalje dobis navalu notifikacija cim unlokas telefon?

16 godina
neaktivan

MetroTube je ludilo meni, sluzbeni FB i FB messenger ima, eto, jedino notif. bar fali. Real time je dobar, Viber, WhatsApp, poruke, FB notif (samo obavijesti, ne i poruke), sve to radi najnormalnije ;) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Nemas sluzbeni facebook onakav kakv je na androidu i ios-u. Meni je osobno facebook bio katastrofa na wp7 pogotovo thredovi oni nisu nikak radili. Usred razgovora ti ode offline i nemres se spojit,poludio sam zbog toga.Real time notifikacije isto nisu radile kak spada nego su kasnile i najcesce kad mi se desavalo kad bi dobio poruku na facebooku , ta osoba bi vec odavno otisla offline jer nisam dobio poruku u real timeu. Kaj se notifikacija tice android i ajfon tu jednostavno rade. Ne znam kakva je situacija sa wp8.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ansha kaže...

Naravna stvar, svakome kako mu pase, ako je tebi korisno da znas jel ti toplo/hladno i da li je vani noc, samo izvoli  {#}

Oplakah{#}

16 godina
neaktivan

Pa ja ti govorim kakva je situacija na WP8.

17 godina
neaktivan
logik kaže...

Ne znam, očito si imao Galaxy Fit il nešto. Ja na Noteu koji je još potrošenijeg RAMa zbog dodatnih mogućnosti (kakve ne možeš ni sanjat na iPhoneu a jaako dobro dođu!) kad nije Štednja energije uključena na početku uopće ne šteka... Počne nakon intenzivnog korištenja nakon par sati bez brisanja RAMa ili ako je u Chromeu otvoreno 12 tabova...

Ne pričam gluposti! Imam više homescreenova s puno internet widgeta i preko 100 aplikacija. I nije da ne šteka, ali tek nakon nekog velikog opterećenja ili dužeg vremena. I troši bateriju ko lud.

Ali ono zašto se iPhone ne prodaje toliko dobro uopće nisu zato što se Android toliko jaaaaako puno prodaje - jer je velik dio Androida slabiji modeli. Bitni su samo Galaxy S, Nexus, HOX... iPhone pada jer ima jednako kvalitetnu alternativu u kojoj imaju veću slobodu izbora, customizacije, ne mogućnost sranja kao iznenadna promijena connectora... Iiii, više besplatnih aplikacija, mnoge povezanosti npr. AllShare, Kies Air za koje ne treba kupovati npr. Apple TV kao iPhoneu.

Ne prica se ovdje o stekanju rama nego o UI laggu koji je prisutan na skoro svim android uredjajima ispod jelly beana (gdje su ga napokon slozili) i jedna stvar je da ti zastuca app kad se loada a druga stvar  je kad otvoris website i skrolas ljevo desno pa preskace.

Imas puno widgeta, trosis bateriju ko lud i steka... to mi je san imat.

Upoznaj iPhone, prvi, njegov keynote 

fluidnost tog mobitela sam prvi put vidio 5 godina nakon njegovog predstavljanja nakon sto sam flashao CM nightly na cetverojezgreni galaxy s3. Neki se zadovoljavaju sa manjim, neki vole stekuckanje, ja ga bas ne volim. Rijeci pokojnog steve su bile, we are 5 years ahead, i u pravu je bio.

Da ste se malo informirali vise o vijesti znali bi da je Apple prepolovio narudjbe ekrana sa 65m samo za PRVI kvartal ove godine, ako je 37m u prvom kvartalu malo onda si u pravu, losa prodaja.

Sve bi ti u zadnjem stavku stajalo, samo sto za iPhone postoji 2 konektora koji su medjusobno kompatibilnii, dok u Android taboru ih je malo vise.

Vidi, na Android platformi sam u 14 dana naso tocno 5 aplikacija za koje bi dao pare, dok sam na iOSu kupio sigurno preko 100km, bolje da su besplatne.

Airplay je od iOS 4.2 tu, i ne trebas Apple TV, i kad mu se ti veselis ja ga koristim vec dvije godine.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina
neaktivan
bistri kaže...
logik kaže...

Ne prica se ovdje o stekanju rama nego o UI laggu koji je prisutan na skoro svim android uredjajima ispod jelly beana (gdje su ga napokon slozili) i jedna stvar je da ti zastuca app kad se loada a druga stvar  je kad otvoris website i skrolas ljevo desno pa preskace.

Imas puno widgeta, trosis bateriju ko lud i steka... to mi je san imat.

Upoznaj iPhone, prvi, njegov keynote 

fluidnost tog mobitela sam prvi put vidio 5 godina nakon njegovog predstavljanja nakon sto sam flashao CM nightly na cetverojezgreni galaxy s3. Neki se zadovoljavaju sa manjim, neki vole stekuckanje, ja ga bas ne volim. Rijeci pokojnog steve su bile, we are 5 years ahead, i u pravu je bio.

Da ste se malo informirali vise o vijesti znali bi da je Apple prepolovio narudjbe ekrana sa 65m samo za PRVI kvartal ove godine, ako je 37m u prvom kvartalu malo onda si u pravu, losa prodaja.

Sve bi ti u zadnjem stavku stajalo, samo sto za iPhone postoji 2 konektora koji su medjusobno kompatibilnii, dok u Android taboru ih je malo vise.

Vidi, na Android platformi sam u 14 dana naso tocno 5 aplikacija za koje bi dao pare, dok sam na iOSu kupio sigurno preko 100km, bolje da su besplatne.

Airplay je od iOS 4.2 tu, i ne trebas Apple TV, i kad mu se ti veselis ja ga koristim vec dvije godine.

Hahahahahahahaha.

Fulao si ceo fudbal!

To sto imam puno widgeta i aplikacije je moj odabir. Ono sto sam ja reko je da je stekanje nezamjetno! Osim spomenutog RAMa koji postane pun nakon nekog vremena.

A nestekanje sam imao i na Nokiji 3310.

Ja sam kupio Note upravo zbog funkcija koje nitko drugi nema. Ne bih nikad kupio S3 jer su meni svi mobiteli koji ovo nemaju sada nepotrebni i glupi. Al vidis cake uptavo u tome! Apple ti takvu mogucnost ne daje. Upravo je to razlog uspjeha Samsunga. Mozda nije tako elegantan ili fancy ali vise je napravljen za korisnike. Ono sto su rekli prilikom predstavljanja Notea jest da su slusali kritike i zelje ljudi tj. kupaca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 22:22 (logik).
15 godina
neaktivan

.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo za bistrog.

Tu bi trebala ic slika jedna. Al saljem s Notea za kojeg Bol nije bas optimiziran pa nece prikazat sliku. Vidjet cwte je sutra s kompa. Hohih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 22:54 (logik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je ova vijest jedna od najčudnijih stvari ikad.

U Americi se do neki dan čekalo na iPhone po tjedan dana, tek nedavno su uspjeli napuniti dućane sa zalihama. Kod nas se i dalje čeka. Ja recimo imam naručen iPhone u T-Comu i još ga nisam dobio. Neki dan sam vidio na nekom forumu da se u većini evropskih zemalja (izuzev valjda D/GB/F) isto čeka. U čemu je fora?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
idelovski kaže...

Meni je ova vijest jedna od najčudnijih stvari ikad.

U Americi se do neki dan čekalo na iPhone po tjedan dana, tek nedavno su uspjeli napuniti dućane sa zalihama. Kod nas se i dalje čeka. Ja recimo imam naručen iPhone u T-Comu i još ga nisam dobio. Neki dan sam vidio na nekom forumu da se u većini evropskih zemalja (izuzev valjda D/GB/F) isto čeka. U čemu je fora?

Poanta je u u umjetnom izazivanju "nestašice",odnosno dizanju hypea.Prvo napališ ljude,zaspeš ih reklamama,onda prikupiš narudžbe,potom čekaš izvjesno vrijeme,pustiš u prodaju organičenu dobro odmjerenu količinu,tako da "probrani" pojedinci dobiju "svoj" model iProizvoda,a ostali koji nisu dobili,dovedeni su do potrošačkog ludila,glasinama koje puštaju ovi "probrani" pojedinci..Tu i tamo osvane neki test uređaja,opet kod ograničenom broja testera,a ljudi počnu ludjeti,isčekujući da se konačno pojavi na trištu...Čista Appleova ispolirana marketinška taktika..

14 godina
neaktivan

To si opisao kako je Microsoft prodavao RT tablete. Tema je iPhone kojeg su zadnji kvartal prodali više nego ikad ranije.

17 godina
skank666 kaže...
stekavo govno rastura? A joj... Kud ode ovaj svijet

Mozda uredaj nije taj koji steka, vec korisnik...

Ikad razmisljali o tome?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

imam nexus android .4.2.1 dok je bio i 4.1.1 - nikad nisam primjetio lag to ovi sto pricaju su samo apleovci - eto njihov os nema laga uzima sam od prijatelja 4s i vjerujte mi na zahtjevnim stranicama imao je laga a moj nexus nema - toliko o andoridu - android vas gazi pa nemate sta drugo da pricate pa kao vol lag ima to zaboravite apleovci moze se andro popisat na vas ios 

3 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
skank666 kaže...

Ikad razmisljali o tome?

je, oči su mi na niskom refresh rate-u...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Mitch kaže...
skank666 kaže...

Ikad razmisljali o tome?

je, oči su mi na niskom refresh rate-u...

Oči?

Hmmm. nekaj drugo...{#}

15 godina
protjeran
logik kaže...

Samo za bistrog.

Tu bi trebala ic slika jedna. Al saljem s Notea za kojeg Bol nije bas optimiziran pa nece prikazat sliku. Vidjet cwte je sutra s kompa. Hohih.

Evo dragi moji primjer PRAVOG fanboya! 

Pazi ovo - BOL nije optimiziran za notea!! {#} Znaci problem je u siteu a ne u browseru na mobitelu koji ga ne zna prikazat/koristit kako treba? 

A ime mu logik - oh the irony!!{#}

12 godina
protjeran

Usput,ljudi shvatili da je Ajfoun u biti samo maskirani Samsung,jer ima gotovo sve kritične dijelove od Samsunga.Tako ljudi sad kad već hoće imati pravi brand,u cjelini,uzimaju Samsung..Što će im tu neka kopijja..{#}

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice