Manja prodaja iPhone od očekivane

poruka: 83
|
čitano: 9.238
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Manja prodaja iPhone od očekivane".
17 godina

Samo zelim da kazem da ovi sto govore da androidi nikada ne lagaju (pa makar  to bio i galaxy s3) lazu!

19 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Manja prodaja iPhone od očekivane
ansha kaže...

Konacno pametan odgovor na ovome forumu.{#}

16 godina
odjavljen

najbolja stvar je što ekipa koja ima/imala je sgs3 se kune kako je OS fluidan ovo ono i onda njih par preslo na wp i odjednom je i njima štekavo govno... ma dajte ljudi! namjerno provociram i trolam jer ste i vi neki pi7de, čim VI nešto imate to je najbolje, ma nema greške, radi, ovo ono... A šteka, evo pred neki dan pasko skrola a ono laga ko lud. ma bacio bi ga u p*** ma*** da mi običan fakin mob laga.

uglavnom, ajfon radi, očito jer da ne radi ljudi bi srali po tome a ne po njegovoj cijeni kad ga ideš kupit u slobodnoj prodaji, očito ni to dosta ljudi ne kuži... al ikone su ružne za poludit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
ansha kaže...
BlueMax kaže...

I tebi je ponekad logika iskljucena?

Pa htio je reci da cak i na iP 4 isti dokument radi bolje nego na Galaxy Nexus sa Androidom 4.2.1

i u pravu je sto se toga tice. nazalost, vecina aplikacija radi se za iOS (jer je tu puno veca lova za developere) pa se onda porta na Android pa imamo istu situaciju ko s konzolama i PC-jem a to je da ista aplikacija puno bolje radi na uredjaju s losijim hardwareom.

no to ne mjenja cinjenicu da je iOS operativni sistem za tukce.

a dobro tu pretjerujes. ios moze to sta moze, i to radi brze (ip5 je kudikamo brzi stroj od sgs3 kojeg imam) i elegantnije od konkurencije. isto tako je cinjenica da ne moze sve sta moze android.

ako je nekome dovoljno ovo sta moze ios, a taj zbog "pritiska okoline" ({#}ovaj forum npr.) izabere android, taj je tukac jer uzima ono sta je za njega objektivno losije.

ja sam trenutno na sgs3 i vrlo rado bi ponovno bio, kako ti kazes - tukac, al eto, sgs3 bio jeftin i ne da mi se doplacivat ~1700kn kad i ovo shljaka... 

stvarno bi morao biti na dopu kad bi isao nadoplacivat 1700 kn za losiji mobitel {#}

17 godina
neaktivan
ansha kaže...

ja sam trenutno na sgs3 i vrlo rado bi ponovno bio, kako ti kazes - tukac, al eto, sgs3 bio jeftin i ne da mi se doplacivat ~1700kn kad i ovo shljaka... 

Ne vjerujem da ćeš se vratiti na 4" sad kad si navikao na 4.8". :)

15 godina
skank666 kaže...

najbolja stvar je što ekipa koja ima/imala je sgs3 se kune kako je OS fluidan ovo ono i onda njih par preslo na wp i odjednom je i njima štekavo govno... ma dajte ljudi! namjerno provociram i trolam jer ste i vi neki pi7de, čim VI nešto imate to je najbolje, ma nema greške, radi, ovo ono... A šteka, evo pred neki dan pasko skrola a ono laga ko lud. ma bacio bi ga u p*** ma*** da mi običan fakin mob laga.

uglavnom, ajfon radi, očito jer da ne radi ljudi bi srali po tome a ne po njegovoj cijeni kad ga ideš kupit u slobodnoj prodaji, očito ni to dosta ljudi ne kuži... al ikone su ružne za poludit

jeb. te lag ,stvarno si opterecen sa lagom, svaki mobitel nekad ima lag mozda android ima malo vise

ali radit toliku frku oko laga aaaaaaaaaaa

a ti si prvi poceo sa nekim govnima a prije toga nitko nije nikoga vrijedao

nego samo komentirao news na bug-u

15 godina
protjeran

@pasko

@Dkc

da je doplata recimo 500kn pristao bi, ovako se ne isplati.

4,8" je dvosjekli mac, konkretnom ekranu je problem i pentile zbog kojeg, vjerovao ti ili ne, na galaxyju moram zumirat sta na iphoneu sa 3,5" ne moram (uzasno je sitno doduse, ali se da procitat).

s druge strane, amoledova crna i kontrast su izvrsni i puuno bolji za gledat clipove od iphonea.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Naravno da je frka, appleu kenjate da skup, da ne valja i ne znam sto sve ne. A i korisnici su isto toliko na nisanu... A vas se kupuje 4-jezgrenim i 8 jezgrenim procesorima koji su nuzni za koliko toliko ugodan rad na mobitelu.. Sorry ali je8es takav mobitel.
e, ja nisam vrijedjao, molit cu lijepo.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina

Apple je uvijek bila bezobrazna tvrtka pa su to i sad dokazali. S tako prljavim igrama istiskati konkurenciju. Eto sto reci a da nedobijem ponovo crveni karton. Nista!

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ma svi su oni isti, razlike nema osim sto neciji os radi a neciji bas i ne tako kako bi trebali s obzirom na to sto imaju ispod haube.
i onda applen korisnike nazivate ovcama, hm....
15 godina
skank666 kaže...
Naravno da je frka, appleu kenjate da skup, da ne valja i ne znam sto sve ne. A i korisnici su isto toliko na nisanu... A vas se kupuje 4-jezgrenim i 8 jezgrenim procesorima koji su nuzni za koliko toliko ugodan rad na mobitelu.. Sorry ali je8es takav mobitel.

znaci tebi su kod mobitela samo bitno to sto nema lag

a to sto je sistem zatvoren za popizd.t, sto nema aplikacija,

sve sto vrijedi moras platit , nema navigacije (Nokia ima ali nije ni upol kvalitena ko navigon ili igo ) nego opet platit ( 500 kn Navigon )

nema sd kartice, nema zamjenjive baterije, nemas video player sa podrskom za mkv ac3 i dts, niti podrskom za titlove

facebook imas ali nije totalno sinkroniziran sa destkop facebook-om

znaci ako tamo imam podeseno da od nekih ljudi ne dobivam sve i svasta

to ovdje na wp8 ne postoji on pokazuje sve

jeb.s takav mobitel

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 18:11 (pasko).
14 godina
Shagmans2 kaže...

Koliko god Apple iPhone bio superiorno kvalitetan proizvod u odnosu na bagovite Andoid prozivode, bio bi red da ponude nesto novo u svom iOS-u jer je trziste vec zasiceno. Widgets bi jako dobro dosli jer je to jedna od rijetkih prednosti koje Andoid ima

Pa da apple stavi widgets na iphone tek bi onda vidio stekanje, nemoze iphone stekati s par ikonica. Uymi srednju klasu android mobitela i postavi samo ikone bez widgeta na njega pa ces vidjeti da radi kao i iphone 5 bez trzanja.a da ne govorim o top modelima android mobitela koji i s widgetima se dosta dobro nose. Po meni takodzer bi moglo i bolje al sta je tu je. Samo ponavljam, nemoze iphone trzati kad ima samo primitivne ikonice. Jailbreakaj ga i ubaci neke zahtjevnije launchere na njega pa ces vidjeti sta je trzanje

15 godina
neaktivan

Jedino što me smeta kod iPhonea je malen ekran (za moj ukus naravno) i iOs mi je jednostavno dojadio nakon par godina korištenja čak iPoda prije njega... 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nekome se ne svidjaju widgeti? Ok, ne moras ih ni koristit, vrlo lako se isti maknu/postave.

iOS je postao dosadan. Doradjuju ga do iznemoglosti, odlicno je optimiziran, stabilan i brz. I tu se android ne moze mjeriti sa iOS-om. No manjka mu zato funkcionalnosti i novina, i tu se pak iOS nikako ne moze mjeriti sa Androidom.

Nisam pobornik toga da se u mobilni OS ubacuje sve i svasta cisto zato da bi se to imalo. No pobogu, dajte barem neke novine i neke stvari koje konkurencija odavno ima i vec dugo su dokazano dobro primljene od strane korisnika. Eto najocitiji primjer su ti widgeti. Zar nije lakse napraviti jedan pomak prsta da bi izgasio WiFi nego kliknuti na settingse pa doslovno 'surfati' do postavke za WiFI?

I da, korisim iPhone i samim time iOS. Svidja mi se mob i zadovoljan sam. No htio bih biti jos zadovoljniji. Dodavanjem widgeta to bih definitivno postao.

A ovo sto svako svog konja hvali je nevjerojatno. Ovome android ne laga (jea rajt), ovome ne trebaju nikakve novine u iOS-u (omg!), itd. Smijurija. Koliko vam je godina? 15? 16? Ako je toliko, onda shvacam vasa stajalista. Promjenit ce se sa godinama.

No ukoliko ste stariji i tako razmisljate... Majko mila :(

9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vise manje da... App, pa ja sam si sve nasao sto mi treba osim navigavcije, tu cekam htc locations koja je neka prerada nokia driva. A ni navigon mi nece biti bed kupit ako ovo govno ne dodje. Ali sto je je, ljudima fale app ali se polako gomilaju.
16 gb je meni dosta onom kome nije uzet ce neki sa prosirivom memorijom. Nije da nema izbora... U biti, sto je najgore i nema bas izbora s obzirom na dostupnost wp telefona..
mkv, ac3 i dts? Reci da se salis?!
facebook, upravo suprotno... Koga sam maknuo sa news feeda njga nema u news feedu.
16 godina
jumboY kaže...

Nekome se ne svidjaju widgeti? Ok, ne moras ih ni koristit, vrlo lako se isti maknu/postave.

iOS je postao dosadan. Doradjuju ga do iznemoglosti, odlicno je optimiziran, stabilan i brz. I tu se android ne moze mjeriti sa iOS-om. No manjka mu zato funkcionalnosti i novina, i tu se pak iOS nikako ne moze mjeriti sa Androidom.

Nisam pobornik toga da se u mobilni OS ubacuje sve i svasta cisto zato da bi se to imalo. No pobogu, dajte barem neke novine i neke stvari koje konkurencija odavno ima i vec dugo su dokazano dobro primljene od strane korisnika. Eto najocitiji primjer su ti widgeti. Zar nije lakse napraviti jedan pomak prsta da bi izgasio WiFi nego kliknuti na settingse pa doslovno 'surfati' do postavke za WiFI?

I da, korisim iPhone i samim time iOS. Svidja mi se mob i zadovoljan sam. No htio bih biti jos zadovoljniji. Dodavanjem widgeta to bih definitivno postao.

A ovo sto svako svog konja hvali je nevjerojatno. Ovome android ne laga (jea rajt), ovome ne trebaju nikakve novine u iOS-u (omg!), itd. Smijurija. Koliko vam je godina? 15? 16? Ako je toliko, onda shvacam vasa stajalista. Promjenit ce se sa godinama.

No ukoliko ste stariji i tako razmisljate... Majko mila :(

iOS i wp su daleko fluidniji od androida, i to je istina, ali nije istina da android trza koliko se priča, problem je u niskom FPS-u u nekim stvarima. ja koliko god napunio homescreen ne trza, u izbornicima, galeriji, kod surfanja ne trza. e sad, to ovisi od modela do modela.

jedino mi trza pro*kleta fejs aplikacija koji ne mogu napravit kako treba. sve ostalo je ok. 

stvar fluidnosti je u tome da iOS i wp rade neke svari s više FPS-a. koliko god mrzio benchmarke i prese*ravanje njima, danas sam skinuo antutu samo da provjerim neke stvari, i svaki test mi radi s 60fps konstantno, padne tu i tamo na 59-58. i u čemu je sad problem?

ljudi nemaju pojma o čemu pričaju, ili se ne žele informirati. 

i nije istina da za android trebaju 4 jezgre da radi normalno, neki dan sam stavio video s JB na desireu hd i hd2, koji imaju 1 jezgru i sve radi fluidno  i bez problema.

trpaju sve više i više jezgri, a to ne znači da ih treba za normalan rad, treba s nečim privuć kupce, a danas svi gledaju na to. i to je jadno postalo. ali ako su već 4 jezgre unutra zakaj da odbijem kupiti mobitel? nek budu, nisu višak.

ima još puno mjesta za napredak u svakom OS-u, pa tako i u androidu. no svakom verzijom je sve bolji i sve manje snage za pokretanje treba.  

kome odgovara iOS, super , ako zadovolji tvoje potrebe. meni je predosadan , ali ono, stvarno predosadan, i koliko se hvale da je jednostavan za korištenje, nije istina.

kome odgovara WP, ajde koristi ga, ali isto tako predosadan os, jednostavno premonoton i dosadan.

Meni najviše odgovara android, no sviđaju mi se neke stvari iz svih OS-eva, trenutno mi se sviđa padajući izbornik na ubuntu sa swipeom za razne stvari.

Ne znam čemu vrijeđanja i slične stvari, jbt, kupi mobitel koji hoćeš i točka.

I ne, neide sve ovo tebe, da ne bi opet bilo, ali tebi sam odgovarao pa da ne pišem dva posta za redom

hobi:moj-android.net
16 godina
skank666 kaže...

Kako to da onda moj Nexus S radi bez nekog lagga(tu i tamo malo zastane), vrti sve aplikacije smooth osim nekih gameloftovih ultra igara(gta vice city skroz glatko radi na stock ROM-u/Kernelu), nekad kad je dosta appova upaljeno u pozdaini prilikom surfanja flash sadrzaji laggaju(al se i flash moze iskljucit pa opet onda nema sta laggati).

Iz ovog sto sam naveo moze se zakljuciti da je i 1 jezgra dosta nekim neprezahtjevnim korisnicima, a predpostavljam da na dvojezgrenim androidima sve radi smooth(nisam probao, zakljucak na temelju toga kako moj mob radi)

:D
14 godina

Činjenica je da su ljudi postali žrtve marketinga velikih korporacija.

Kupite smartphone prema potrebi, a ne prema onome što MISLITE da vam treba, koristite ga, uživajte u njemu, dok rikne nabavite novi.

To je sva mudrost svijeta.

Ako vam treba 8jezgreni procesor da bi gledali PDF, onda tu nešto debelo ne valja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...
Vise manje da... App, pa ja sam si sve nasao sto mi treba osim navigavcije, tu cekam htc locations koja je neka prerada nokia driva. A ni navigon mi nece biti bed kupit ako ovo govno ne dodje. Ali sto je je, ljudima fale app ali se polako gomilaju.
16 gb je meni dosta onom kome nije uzet ce neki sa prosirivom memorijom. Nije da nema izbora... U biti, sto je najgore i nema bas izbora s obzirom na dostupnost wp telefona..
mkv, ac3 i dts? Reci da se salis?!
facebook, upravo suprotno... Koga sam maknuo sa news feeda njga nema u news feedu.

volim da ne moram konvertirat nego sto god stavim za gledat da to pusta bez beda

ako mi je to bitno pa sto

meni je facebook  pokazivao sve bez obzira sto namjestio

nedostatk file menagera mi je ono totalni bed

i ajde posalji neki attachment na e-mail a da nije slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:09 (pasko).
15 godina
neaktivan

https://youtu.be/E406xXr4Mok?t=2m1s 

Lag postoji deal with it! Nekome to nebude smetalo i ok,ali nemojte onda srat da je iphone najvece smece jer se pokazao da je itekako funkcionalan mob bez jeb*nih widgeta.

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ja mislim da svi vi na svojim smartfonima želite raditi termodinamičke izračune.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Lag postoji deal with it! Nekome to nebude smetalo i ok,ali nemojte onda srat da je iphone najvece smece jer se pokazao da je itekako funkcionalan mob bez jeb*nih widgeta.

Radi se o milisekundama, a usput ne zaboravi spomenit da je iPhone 5 doslovno duplo skuplji.

A Nexus 4 je više nego sposoban telefon (2:40+):

https://www.youtube.com/watch?v=Slgi0R1wOmI

Za isti 'multitasking' na ajfonu ti ćeš izgubit 3x više vremena za ovakvo šaltanje između aplikacija.

16 godina
kach kaže...

taj video si stavio mali miljun puta. a tebi i ovom na videu očito treba psihološka pomoć.

i točka.

hobi:moj-android.net
16 godina
kach kaže...

Jedna vrlo važna stvar koju kod usporedbi izgleda svi zaboravljaju je cijena. Što se tiče potrošačke elektronike, usporedbe i paralele treba gledati prvenstveno kroz prizmu cijene . Koliko košta taj Nexus 4, a koliko iP5?

Osobno koristim i iPhone 3g (trenutno je whited00r na njemu) i jedan stariji android koji radi na starom SoC-u MSM7227. Zadovoljan sam i s jednim i s drugim, i oba dva sustava imaju svoje specičnosti, vrline i mane. Ipak, kada sve zbrojim i oduzmem, android sam dobio za nekoliko puta nižu cijenu. 

Za hrvatske uvjete imam solidna primanja i mogao sam si bez problema priuštiti 3g, mogu si i sada priuštiti 5-icu ili 4s, no neću. Ne zato što sam nezadovoljan iOS-om, već zato što ne osjećam da eventualnom kupovinom dobivam odgovarajuću vrijednost za dani novac. 

U međuvremenu su čini mi se poskupile i pretplate kod operatera, prošlo je vrijeme  kada se i na nižim pretplatama mogao ubosti 3gs ili 3g za sitnu lovu. Danas je za korisnika daleko povoljnije biti na prepaidu ili na savršenoj ili revoluciji. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:51 (nkdz).
16 godina
nsoul kaže...
kach kaže...
pasko kaže...

ne znam kakve si ti to kante od mobitela imao ali ja sa svojim s2 i s3 nikad nisam imao problema i na skype mi se logira doslovno u 5-6 sec {#}{#}

Ocito je onda bio bug na sluzbenom 4.2.1 androidu ili mozda koirstis samo skype bez mikrosoftovog racuna.

Znate kak je dobro koristit chrome bez imalo laga?

Ne znate nit bute znali dok ne probate na iphonu.  Zar nije sramotno da na galaxy nexusu zadnji android 4.2.1("project butter") dual core i 1 gb rama kad otvorim malo zahtjevniji office dokument sa puno texta i slika trza,steka i rusi se..Dok kod frenda taj isti dokument na iphonu 4 radi perfektno,normalno ga otvara i scrolla. Tolko o tome da je iphone govno i smece,bitno je da svi znate srat bezveze.

Znamo, korisitmo ga na androidu.

Znaš ti kak je koristit chrome a da ti ne prikazuje prazan kvadrat umjesto flash videa? Ne znaš.

Dozvoljavam da ja mozda nesto grijesim jer mi se neda prckati po tabu bas previse, ali meni na Androidu Chrome prikazuje "prazne" kvadratice...

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
Pa kad nemaš flash player instaliran
robimarko@gmail.com
16 godina
odjavljen

sve 5 ali koliko bi ti file manager koristio na wp telefonu? s obzirom na njegovo filozofiju i zatvorenost.. apsoulutno ničemu. ni na androidu nisam vidio neku prednost toga. dosta mi je bila naredba send to sd ili send to phone. ok ako ne možeš bez toga

što se tiće fejsa i news feeda, to je fejsova greška. nekad se i na desktopu zalomi da mi prikazuje neki game invite ili postove ljudi koje sam maknuo iz news feeda.

sto se tiće attachmenta, opet uzmi u obzir zatvorenost, možeš slat osim slika i office dokumente.  pdf - app ne dopušta, niti brisanje (debilana žešča)

14 godina
neaktivan

One X daleko najbolji android, nema laga, ekran je predivan, jedino je baterija kao i uvijek problem kod htc-a {#}

0 1 hvala 0
16 godina
robimarko kaže...
Pa kad nemaš flash player instaliran

Imam i na defaultnom browseru normalno radi, ali na Chromeu ne

defaultni browser defaultni browser
If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan

Chrome za android officialno ne supporta flash. Zbog toga što je sam Adobe odustao od njega. Čeka se da zaživi HTML5. Iako naravno, ima workarounda...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:26 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice