Malo oduška…

poruka: 57
|
čitano: 8.084
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Malo oduška…".
18 godina
neaktivan
Malo oduška…

Ovo je odlična reklama za iPad, trebalo im je dok su ga načeli.

Inače to je već dugo fora u Americi, čekaš red za neki proizvod, kupiš ga i onda ispred jadnika koji još stoje u redu razbiješ ga. Tako sam vidio razbijanje Playstationa i Xboxa. Bolesno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Malo oduška…
drnde kaže...

Evo još malo oduška, ovaj put stari poznanik

Smijeh

EDIT: Naravno ima još i nasljednik

Samo šteta što iPad ne stane u mikser Neodlučan

Ja očekujem iPhone a ovaj ga u mikser trpa o bože

wyks kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

IDIOTI! Očito imaju dubok đep pa se mogu razbacivat bolje da su nekom ga poklonili a ne da ga bacaju tako i udaraju tzv. uništavaju!

Nisi se baš sjetio nekome pokloniti novac kojim si kupio 5770 i iPhone...

captain_soap_McTawish kaže...
...

Ćuj ali ja netrpam u nikakve miksere i neuništavam stvari a onaj uništava znači razbacuje se novcima!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
odjavljen
Malo oduška…

Ovaj za miksere je reklama za blentec....Taj lik miksa sve oni placaju i pokazuju kako njihow mikser moze izmasakrirati SVE...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

budale!! neznaju kak je to zaradit 500 dolara!!

4 1 hvala 0
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Evo vidite razliku između nas i Zapadnih zemalja. Oni toliko bogati da dvojica dječaka mogu skupiti 500 dolara novca i jednostavo ih baciti. Prosječna hrvatska plaća iznosi puno manje nego 500 dolara.

Neki su kod nas bogati pa kupuju skateboarde, snowboarde, bicikle,  rally aute koji se redovito uništavaju pa nitko ni glasa.

Ima jako puno ljudi na ovome forumu koji su vjerojatno uništili lošim OC, ili preplatili svoj hardware zbog svojih hobija.

da ali ti ljudi(bar vecina)ne radi to namjerno

16 godina
protjeran
I ja sam čeko. Ide mi na qurac taj iPad. Samo mi je krivo sto je Apple dobio novac.
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

Ako netko zeli razbit ono sta je platio, ok nek razbije. Cak mi je simpa ono will it blend (makar zapravo na onom zaraduju) ili recimo oni koji testiraju kolko su neki npr. mobiteli otpori na padove.

Ono sta mi se cini problematicno kod ovog videa je cisto nasilje koji ovi likovi zeli iskalit na ipadu. Cini mi se da bi taj ipad za godinu dvije mogao postati neki pas ili klinac u parku koji sjedi na klubi koja je "njihova"

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Malo oduška…

Čista kretenarija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

aaa budalaaaa....sta ga meni nisu sendali JBT :D

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Malo oduška…

Kako god bio loš ipad  ,ja nemislim da je loš napotiv mislm da je super .

Ali šta ćeš kad  se nema para :) .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

Nekak se prevelika rasprava vodi oko ovoga, ako ga je platio neka i radi što hoće sa njime. Svatko ima pravo da korisiti nešto što plati na svoj način.. nije nigdje potpisao da kada kupi iPad da će ga koristiti točno kako upute kažu...

Dobio je lik malo pozornosti, ima video i sve će biti gotovo za dan-dva.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

a pun je svijet kojekakvih debila....

0 0 hvala 0
16 godina
Malo oduška…

Da su ga razbili ispred stotina ostalih koji kao KRETENI čekaju u redu da kupe to čudo, podržao bi ih...ovako me i ne zanimaju previše.

Općenito ne podnosim ljudsku histeriju oko sranja, a sinonim za takva sranja lagano postaje sve što ima slovo i na početku... iSranja

Da Apple napravi novi vibrator, sve je*ene novine svijeta bi pisale o tomu, bez obzira što to nema smisla, a ljudi bi u redovima čekali i kampirali da si kupe iVibrate i nabiju si ga u rupu po želji Šutim

iDiotizam širom svijeta

3 1 hvala 0
16 godina
protjeran
e da sam sad na kompu stisnuo bi ti thumb up! :)
MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
16 godina
neaktivan
@eevek - pa dobro bilo je ljudi kraj njih ali da su otisli ovima koji su bili u redovima mislim da bi ih ovi kamenovali hahaha, ti zombiji spavaju pred trgovinom nesmijes se sa njima u tom trenutku zezati XD
17 godina
protjeran
Malo oduška…

debilceki

koja ogranicena masta  

isli palicom ga tuc 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/ / http://theguildcommics.weebly.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Malo oduška…

Barem znamo da nevole svi amerikanci apple.

Trebao sam im ja bat posudit.

Anyway mora se priznat da je izdržljivo to čudo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malo oduška…

Eto i odgovora na video u jubitoovskom stilu:

Mogli su iPad dat meni... ili barem Tomu Hicksu da ga pošteno izblenda.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Malo oduška…

Dok su jedni razbijali iPad, drugi su ga "razbijali":

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljudska glupost radi svašta...
16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Dok su jedni razbijali iPad, drugi su ga "razbijali":

već su neki leoparda na njega instalirali

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Malo oduška…

Bilo je samo pitanje vremena...

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
koncarcro kaže...

budale!! neznaju kak je to zaradit 500 dolara!!

A vecina ovdje onih koji imaju iphone i nose ga u skolu znaju kako je zaraditi 500$?

16 godina
thuglife kaže...

iBlend button... haha. Ajd' ovo mi je barem bilo smiješno Cool

16 godina
neaktivan
heh ma ful su bogati.. nista to nije njihovo, sve je to od banke novac.. u americkim obiteljima samo otac radnik, a majka domacica, i 3 djece za hranit.. ali svi imaju po 3 auta i ogromne kuce.. eh sad, il sam u pravu ili sam gledao previse americkih filmova i serija hehe ;)

a ovakvih videa uvijek ima cim nesto popularno izade.. sjecam se kad su plej trojke razbijali haha.. zabavno za gledat ako nista drugo :D
01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

hahahah.... ja mislio da nece stati u mikser, al malo "brute force"-a izgleda sve rjesava Smijeh

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
18 godina
neaktivan
Malo oduška…

Ma nek uništavaju, ne troše moje pare...a to da su idioti, jesu :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice