Logitech G602

poruka: 59
|
čitano: 11.769
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G602".
17 godina
Re: Logitech G602
Onjegin kaže...
Lovac kaže...

Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.

To mi je najbolje, kad se miševi od 100E lako pokvare.

Odmah skontaš koliko su loše te firme poput Razera i Logitecha koji si dopuštaju takve stvari.

Razer i Logitech ne idu u isti koš. Kako to misliš dopuštaju? Koliko znam naručuju prekidače od vanjskih tvrtki, baš kao i npr. senzore za miševe, Cherry MX prekidače za mehaničke tipkovnice... Za G700 recimo, znaš li ti koliko oni prodaju miševa, normalno da određeni završe s greškom. Oni stavljaju samo najbolje dijelove (uglavnom) koji se opet mogu pokvariti, ne toliko često nego manje kvalitetni, ali mogu se. Zato imaš pune 3 godine garancije i miran si. 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
13 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Razer i Logitech ne idu u isti koš. Kako to misliš dopuštaju? Koliko znam naručuju prekidače od vanjskih tvrtki, baš kao i npr. senzore za miševe, Cherry MX prekidače za mehaničke tipkovnice... Za G700 recimo, znaš li ti koliko oni prodaju miševa, normalno da određeni završe s greškom. Oni stavljaju samo najbolje dijelove (uglavnom) koji se opet mogu pokvariti, ne toliko često nego manje kvalitetni, ali mogu se. Zato imaš pune 3 godine garancije i miran si. 

Razer i Logitech ne idu u isti koš?

rofl

Jednako su loši.

3 godine garancije za miš od 100E? Ne hvala. Još nemaš mogućnost doplatiti 5-6E za desetogodišnju garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 19:07 (Onjegin).
16 godina
Logitech G602

pa ja sam uzeo mx 1000 i nakon godinu dana ode mi ona tipka za mjenjanje tipa scrolla na kotacicu,odnesem na garanciju dobijem mx performance i na njemu nakon 2 god odu klikovi....prekidaju mi na drzanju....i naravno da mi nije svejedno kad ode mis od 500 kuna....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Razer i Logitech ne idu u isti koš?

rofl

Jednako su loši.

3 godine garancije za miš od 100E? Ne hvala. Još nemaš mogućnost doplatiti 5-6E za desetogodišnju garanciju.

Roba se namjerno radi da ne traje dugo. Ili si ti možda očekivao da ćeš svoj Deathadder miš jednog dana predati svom sinu u nasljeđe?

I ne nisu isti! Dok svi nude garanciju od 12 mjeseci na svoje proizvode (od low-end pa do high-end) Logitech tu sve šiša sa 36 mjeseci garancije. Moj prvi G700 mi je otišao nakon skoro 2 godine od kupnje, javio se logitech supportu i rekli mi da im skeniram račun i BAM!!, došao novi G700 na vrata.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
Logitech G602

Onjegin sad već trollaš...

Sve što spada pod elektroniku može otići. Kod nekih češće, kod nekih rijeđe. Razlika je u tome što te bolje firme tretiraju kao gospodina i bez da platiš ikakve troškove poštarine dobiješ zamjenski uređaj u roku par dana. Što bi ti s garancijom? Ako ti uređaj radi dobro te 3 godine garancije, onda ti bude radio i 5 godina. Očekivati 10 godina je smješno jer bi svi propali. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Onjegin sad već trollaš...

Sve što spada pod elektroniku može otići. Kod nekih češće, kod nekih rijeđe. Razlika je u tome što te bolje firme tretiraju kao gospodina i bez da platiš ikakve troškove poštarine dobiješ zamjenski uređaj u roku par dana. Što bi ti s garancijom? Ako ti uređaj radi dobro te 3 godine garancije, onda ti bude radio i 5 godina. Očekivati 10 godina je smješno jer bi svi propali. 

I LOL'd...najbolje bi bilo zviznut 10 godina garancije pa nosit miš na reklamaciju svake 3 godine...bgmi,ekonomična mu je ideja...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
neaktivan
Logitech G602

iPhone u proizvodnji košta 10Eura? Nešto toliko. Možda i 20 Eura. Bio je članak na BUG-u. 

Recimo da u proizvodnji Deathadder košta 1-2 Eura. Što znači da je ostalih 55 otišlo na to da mi dugo traje. Šta sam dobio? Ništa.

Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
Onjegin kaže...

iPhone u proizvodnji košta 10Eura? Nešto toliko. Možda i 20 Eura. Bio je članak na BUG-u. 

Recimo da u proizvodnji Deathadder košta 1-2 Eura. Što znači da je ostalih 55 otišlo na to da mi dugo traje. Šta sam dobio? Ništa.

Si to mozda Sinatra sta se tice misševa ?

13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
Onjegin kaže...

Samo iskren.

Pitam normalna pitanja, govorim iz srca i onda me vi zašaketate.

17 godina
Onjegin kaže...
Zajeb kaže...
Onjegin kaže...

Samo iskren.

Pitam normalna pitanja, govorim iz srca i onda me vi zašaketate.

Evo ja ti se ispričavam o plemeniti ratniče {#}

Drži se ti socijalnih eksperimenata tipa onog sa zavođenjem cura kao što si već napravio temu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:38 (Lovac).
18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

U cijenu ne ulaze samo cijene pojedinih dijelova isto kao što na benzinskoj postaji nećeš platiti samo cijenu derivata nafte.

13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

U cijenu ne ulaze samo cijene pojedinih dijelova isto kao što na benzinskoj postaji nećeš platiti samo cijenu derivata nafte.

Tu je i dostava koja je oko 0.01 Euro.

Primjer upaljača koji košta 0.05E, a proizvodi se u Kini.

18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
AA-d00d kaže...

Tu je i dostava koja je oko 0.01 Euro.

Primjer upaljača koji košta 0.05E, a proizvodi se u Kini.

Da, u pravu si, to je apsolutno isto.{#} Upaljač od 10 dijelova i miš od 300 (podatak izvučen iz guzice ali nisam previše promašio).

Jesi li ikad čuo za razvoj i istraživanje? Greške u samoj proizvodnji? Troškovi za pisanje drivera, firmwarea? Reklamacije? Plaćanje zaposlenika za montažu ili automatska montaža koja je jako skupa za toliki broj dijelova?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:40 (AA-d00d).
13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Da, u pravu si, to je apsolutno isto.{#} Upaljač od 10 dijelova i miš od 300 (podatak izvučen iz guzice ali nisam previše promašio).

Jesi li ikad čuo za razvoj i istraživanje? Greške u samoj proizvodnji? Troškovi za pisanje drivera, firmwarea? Reklamacije? Plaćanje zaposlenika za montažu ili automatska montaža koja je jako skupa za toliki broj dijelova?

• Miš ima 2 dijela: miš i kabal
  • Razvoj i istaživanje: 2 tipa koja se natječu tko će najbolje nacrtati miš i onaj tip koji na kutiji piše: Tested by 1000 pr0 playars
  • Koliko sam pročitao u temama po forumu niti jedan veliki proizvođač miševa ne proizvodi ništa više od kutije i malo plastike
  • Automatska montaža je skupa zato jer ima malo dijelova ili zato što ima puno? Ako ima puno onda je jeftinija od ljudske, a ako ima malo onda zaposliš ljudsku? Slika otvorenog G700. Ima dijelova koliko i prosječan TV daljinski.

Teško je priznati da živimo u svijetu korupcije i bezobraštine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 0:48 (Onjegin).
18 godina
neaktivan
Mentalist jednostavno neznaš šta sve proizvodnja obuhvaća. Ima tu cijela hrpa drugih troškova osim cijene svakog pojedinog dijela i na kraju krajeva moraju još svoju maržu staviti!
Automatska montaža je skupa kad ima puno sitnih dijelova. Napraviti takav robot koji bez problema može identificirati sitne dijelove i snjima pravilno rukovati je jako teško.
17 godina

Ne trebam probavat, imao sam bezicnih miseva i od Logitecha i od drugih jeftinijih, i po defaultnu me zivcira vezanje bezicno sa igranjem posto je svaki u nekom trenutku imao smetnje, mis za bezbrizno igranje definitivno nije bezican.

Sada se manje igram pa ovakav mozda za povremeno igranje moze proc ili nekih igra gdje je sasvim svejedno kakav je senzor/dpi u misu, ali ne za bas nepovremene igrace - em su tu baterije na koje moras obracat paznju, em bezicni signal nije buletproof za smetnje. Da ima kabl uz bezican rad - super. Koliko vidim ovaj nema kabl kao opciju (?).

Da igraci pasijansa sa misevima od 1000kn ne pobenave, ne mislim na sve igrace naravno, ima igraca i 'igraca', opcenito dakle ako se netko ne zeli zamarat misem dok igra - bezican mis nije izbor.

Anyway zadnji mis kupljen za igre je ona prva razer naga (samo zbog dodatnih tipki je bio izbor, a i logo je fora kad blitza) , godinu dvije nekih, usprkos misljenjima nekih da se kvari; jos je kao nov, zapravo gotovo kao nov - radi bez problema svaka tipka osim jedne, scroll kotacic poceo preskakat ili nakratko umjesto gore ode dole (bacio garanciju ali unutar dvije godine mijenjau mis za ovo, ako nije do ciscenja samo).

17 godina
Logitech G602

Ovo mi se cini kao odlicna "nadogradnja" za G700.

Iako broj sugerira da bi trebao biti niza klasa (ako bi to brojevi trebali predstavljati), ergonomski mi se cini kao korak naprijed.

Nakon 5-6 godina pauze ponovo sam poceo igrati igrati WoW i G700 je jednostavno prefantastican mis za njega (i ostale MMO igre).

4 najcesce koristena abilitia na 4 bocne tipke, kombiniranje sa modifierima (shift+ctrl+alt) i koristenje ostalih tipki omogucavaju da se sve zivo binda i bude dostupno izuzetno lagano.

Puno, puno brze i lakse nego bindanje po tipkovnici jer uopce na trazi micanje prstiju/ruke po tipkovnici nego samo micanje palca/kaziprsta po tipkama misa.

A na onoj prvoj G15 tipkovnici macro tipke izbindane tako da su G10, G8 i G12 bindane na ctrl/shift/alt +jos neki dodatni bindovi (ne koristim ih za macroe) i omogucavaju da se sa minimalnom kolicinom kretnji ruke/prstiju moze imati bindane sve abilitie.

I jos k tome je sve bindove izuzetno lagano zapamtiti tako da je IMHO koristenje misa (G700) puuuuno bolje od koristenja tipkovnice za bindanje.

Koliko vidim ovaj G602 ima jos vise bocnih tipki, a da su pri tome vrlo kvalitetno rasporedjene (ne npr kao na razer naga-i na koju se nikako nisam mogao naviknuti), pa sam uvjeren da je sa njim jos i lakse/ugodnije nego sa G700.

Imam G700 vec 100 godina (kupljen je cim je dosao u RH) tako da bi G602 mogao biti nesto o cemu bi mogao ozbiljno razmisliti iako G700 jos uvijek radi besprijekorno.

Inace problem baterije i punjenja sam rijesi "elegantno" - imam 4 Eneloop baterije. Dok se 2 pune jedna je u misu i jos jedna puna i ceka :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 7:15 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Onjegin kaže...
AA-d00d kaže...

• Miš ima 2 dijela: miš i kabal
  • Razvoj i istaživanje: 2 tipa koja se natječu tko će najbolje nacrtati miš i onaj tip koji na kutiji piše: Tested by 1000 pr0 playars
  • Koliko sam pročitao u temama po forumu niti jedan veliki proizvođač miševa ne proizvodi ništa više od kutije i malo plastike
  • Automatska montaža je skupa zato jer ima malo dijelova ili zato što ima puno? Ako ima puno onda je jeftinija od ljudske, a ako ima malo onda zaposliš ljudsku? Slika otvorenog G700. Ima dijelova koliko i prosječan TV daljinski.

Teško je priznati da živimo u svijetu korupcije i bezobraštine.

"As with any computer hardware, you really aren't so much paying for the product itself, you are paying for the engineers time who designed it. The electrical and software engineers have high salaries and that's where most of the cost of the product comes from."

+ marketing
+ svi ljudi iz supporta

Puno je to plaća za podijeliti... Da ti i ja sami idemo napraviti high end "gaming" miš (pretpostavimo da imamo sva znanja) isplatilo bi nam se čak i da umjesto 100 eura tražimo 10 ili 15. Ali za taj miš ne bi nitko čuo, ne bi mogli proizvesti više od nekoliko komada mjesečno, da napravimo firmware i software trebalo bi nam oho-ho vremena. Ti miševi unutra imaju x masovno proizvedenih (znači i jeftinih) dijelova, ali moraš vidjeti širu sliku. Kamo sreće da su svi jeftiniji pa i za 50 %

17 godina
odjavljen
VandaL.pr! kaže...

@ Lovac 

Nazalost sa G700 nikako nisam došao na ti, 99,9% vremena ja na kabelu pa kao da mi ni nije bežični, baterije i punjače imam ali eto nemam naviku mijenjati ih. 

Jos mi se neki dan po 2(!) put vratio dvoklik na lijevom gumbu... Nikako prežaliti MX1000 

Nema tog Logitech miša kojem mi nisu "otišli" prekidači i to na način da stisnuti klik ne drži nego "višeklika". To je poznat Logitechov problem, neovisan o modelu.

.... MX500, G9, G9x, svi. Uvijek isto.

Mislim da je problem s atmosferskim uvjetima i vrstom prekidača koji korodiraju, ali nisam siguran.

Ipak, to su mi i dalje najdraži miševi, pa...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

4 najcesce koristena abilitia na 4 bocne tipke, kombiniranje sa modifierima (shift+ctrl+alt) i koristenje ostalih tipki omogucavaju da se sve zivo binda i bude dostupno izuzetno lagano.

Puno, puno brze i lakse nego bindanje po tipkovnici jer uopce na trazi micanje prstiju/ruke po tipkovnici nego samo micanje palca/kaziprsta po tipkama misa.

Tako sam i ja uvijek mislio dok se nisam počeo igrati više sati u danu.

Otkrio sam da mi pomjeranje palca u položaj za pritiskanje tipki uništava stabilnost ruke i ponekad me dovede u loše situacije. Nisam nikad igrao MMO, ali 15-20 tipki koje dohvatim lijevom rukom mi je dovoljno za većinu igara.

12 godina
neaktivan
Logitech G602

Ne razumin zašto ga još nema nigdi u nas za kupit, a svi drugi primjerci iz s-serije su najnormalnije dostupni...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G602

Jel' tko koristio G602, jel' ga posjeduje tko? 

Koliko čitam po netu, G602 debelo dere G700s što se tiče autonomije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G602

Logitech G602 dostupan i kod nas !

Cijena se krece od 611 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G602

Može pokoja riječ o ovom mišu od korisnika? Iznenađen sam što ovdje na Bugu nema ništa ili ja ne nalazim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.5.2017 10:49 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
vrinho kaže...

Može pokoja riječ o ovom mišu od korisnika? Iznenađen sam što ovdje na Bugu nema ništa ili ja ne nalazim.

Kaj te zanima točno,ide mu već treća godina kod mene?

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
Logitech G602

E odlično, baš mi treba netko tko ga duže ima. Koliko ti baterije traju, je li se izlizao s vremenom? Dal radi normalno, nema laga pošto je full bežičan, kako se tipke ponašaju i scroll wheel nakon 3 godine? Tvoja sveukupna ocjena miša? To je to, ako sam nešto zaboravio još slobodno ubaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Troši 2 Duracell-ke svaka cca. 2 do 3 mjeseca s tim da ga nikad ne gasim/to je na endurance modu/preformance nit ne koristim a i nisam primjetio nekakvu razliku sa tim polling rateom osim kaj jede baterije.Laga nema, igram fps mp bez štucanja,tipke su još sve zadovoljavajuće,nema praznog hoda i tih gluposti,scroll wheel me jedino počel jedno vrijeme zezat sa registracijom srednjeg klika,valjda od pretjeranog stiskanja kod kuhanja granata,od kad ne fragam više sa njim sve radi normalno.Nigdje bitno izlizan još uvijek,moja ocjena 4.5/5 tj. kupio bih ga opet.

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
Logitech G602

Ok, puno ti hvala 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice