Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.
To mi je najbolje, kad se miševi od 100E lako pokvare.
Odmah skontaš koliko su loše te firme poput Razera i Logitecha koji si dopuštaju takve stvari.
Razer i Logitech ne idu u isti koš. Kako to misliš dopuštaju? Koliko znam naručuju prekidače od vanjskih tvrtki, baš kao i npr. senzore za miševe, Cherry MX prekidače za mehaničke tipkovnice... Za G700 recimo, znaš li ti koliko oni prodaju miševa, normalno da određeni završe s greškom. Oni stavljaju samo najbolje dijelove (uglavnom) koji se opet mogu pokvariti, ne toliko često nego manje kvalitetni, ali mogu se. Zato imaš pune 3 godine garancije i miran si.

Upaljač od 10 dijelova i miš od 300 (podatak izvučen iz guzice ali nisam previše promašio).
/to je na endurance modu/preformance nit ne koristim a i nisam primjetio nekakvu razliku sa tim polling rateom osim kaj jede baterije.Laga nema, igram fps mp bez štucanja,tipke su još sve zadovoljavajuće,nema praznog hoda i tih gluposti,scroll wheel me jedino počel jedno vrijeme zezat sa registracijom srednjeg klika,valjda od pretjeranog stiskanja kod kuhanja granata,od kad ne fragam više sa njim sve radi normalno.Nigdje bitno izlizan još uvijek,moja ocjena 4.5/5 tj. kupio bih ga opet.