E ovo bu zamjenilo mog G700!
Bezican i za igranje kaze vijest ? Cega, pasijansa ? ^^
**Actual wireless range will vary with use, settings and environmental conditions.
Ne pati li od slabog odaziva ako je bežični?
odaziv:2 milisekunde...čini mi se da ta teorija odlazi u prošlost...
Miš je po svemu, osim vremenu autonomije korak unatrag (u odnosu na G700, jel zvao bi se G702 inače). Nije high end i mislim da ćeš se razočarati. Kupi bolje još jednu bateriju i punjač. 
Miš je po svemu, osim vremenu autonomije korak unatrag (u odnosu na G700, jel zvao bi se G702 inače). Nije high end i mislim da ćeš se razočarati. Kupi bolje još jednu bateriju i punjač. 
Ili neka ga drzi na kabelu.
Bezican i za igranje kaze vijest ? Cega, pasijansa ? ^^
**Actual wireless range will vary with use, settings and environmental conditions.
Probajte G700 pa onda sudite. Ja sam isto kenjao kao vi dok ga nisam nabavio...
Ja se na G700 nikako nisam mogao naviknuti na težinu i visinu. Dao sam mu 3 mjeseca i onda ga zamijenio za R.A.T. 5. Pošto više claw-am miš, nisam požalio. Ali želim reći da je miš stvar ergonomije i po meni najsubjektivniji komad hardware-a. Jednostavno ti neki pašu, drugi ne.
@ Lovac
Nazalost sa G700 nikako nisam došao na ti, 99,9% vremena ja na kabelu pa kao da mi ni nije bežični, baterije i punjače imam ali eto nemam naviku mijenjati ih.
Jos mi se neki dan po 2(!) put vratio dvoklik na lijevom gumbu... Nikako prežaliti MX1000
@ Lovac
Nazalost sa G700 nikako nisam došao na ti, 99,9% vremena ja na kabelu pa kao da mi ni nije bežični, baterije i punjače imam ali eto nemam naviku mijenjati ih.
Jos mi se neki dan po 2(!) put vratio dvoklik na lijevom gumbu... Nikako prežaliti MX1000
Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.
Hahahha, MX1000 je bio najjaci mis, 6 godina me je sluzio svaki dan. :)
Hahahha, MX1000 je bio najjaci mis, 6 godina me je sluzio svaki dan. :)
I mene bi jos moj sluzio da nije bilo G700 na onoj super akciji za 300-tinjak kn ! Ko da su ga radili po mjeri za moju šapu !
Ps. Ne osječam kašnjenje ili sam jednostavno ostario pa nisu refleksi kao prije :-)
G700s je i dalje najbolji model u ponudi; ovo je nešto niža klasa uređaja, iako je jako dobar. Koristim G700s, odaziv je fantastičan, položaj tipki mi savršeno odgovara, tako da ću vjerojatno kupiti jednog da čeka u ormaru kad ovaj "umre"...
Pa gdje si ti bio dok se dijelio sakom i kapom ? 
Ja se na G700 nikako nisam mogao naviknuti na težinu i visinu. Dao sam mu 3 mjeseca i onda ga zamijenio za R.A.T. 5. Pošto više claw-am miš, nisam požalio. Ali želim reći da je miš stvar ergonomije i po meni najsubjektivniji komad hardware-a. Jednostavno ti neki pašu, drugi ne.
Da, kao što si rekao to je stvar ergonomije. Ako ti ne paše oblik onda tu nema nikakve pomoći.
Nego reci za ove koji još nisu ušli u novo desetljeće, jesi li imao kakav lag sa G700?
G700 ne lagira, barem ne ljudski vidljivo.
G700 ne lagira, barem ne ljudski vidljivo.
Izbacit će te iz PiS-a ako ikada više kažeš da lag ne postoji (bez obzira o čemu se radilo)

Jbg, sve neki nadriljudi; iako ja mozda zbog naocala ne primjecujem lag? 
G700s je i dalje najbolji model u ponudi; ovo je nešto niža klasa uređaja, iako je jako dobar. Koristim G700s, odaziv je fantastičan, položaj tipki mi savršeno odgovara, tako da ću vjerojatno kupiti jednog da čeka u ormaru kad ovaj "umre"...
Ne trebas se brinuti. Logitech Support je najbolji u ovom dijelu svijeta.
Poceo mi se dogadjati dupli klik na G700, i bez pitanja sam dobio novi G700s ravno iz Logitecha.
Tako da kad mu se nesto dogodi, vjerojatno ti stize novi.
A ako vise neces imati garanciju, onda ce vjerojatno izaci i nasljednik od G700s :)
Dupli klik je uobičajeni Logitechov problem. Ono što ne želim je upravo "nasljednik". Ergonomija mi je super na G700s, tako da... :)
"DIESEL Logitech", smanjene performanse, povecana autonomija. Hehe
coffe,coffe,coffe.....
uhu, molim boga da bude barem priblizan g700, rekao buraz ako bude dobar on sebi uzima taj, a ja dobivam g700 
Dupli klik je uobičajeni Logitechov problem. Ono što ne želim je upravo "nasljednik". Ergonomija mi je super na G700s, tako da... :)
Što si onda uzeo "nasljednika"?
uhu, molim boga da bude barem priblizan g700, rekao buraz ako bude dobar on sebi uzima taj, a ja dobivam g700 
Reci burazu da ga ovaj ubije što se tiče trajanja baterije, mislim on si ne smije dozvolit da mu miš crkne usred igre
Opali HVALA ↓↓↓
Probaj zamijeniti mikroprekidače. Nisu skupi, pa ako imaš nekog tko zna s lemilicom trebalo bi biti ok
Probaj zamijeniti mikroprekidače. Nisu skupi, pa ako imaš nekog tko zna s lemilicom trebalo bi biti ok
ma znam i ja nije mi problem ali ako bi novi poslali zast da neprobam kontas 
Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.
To mi je najbolje, kad se miševi od 100E lako pokvare.
Odmah skontaš koliko su loše te firme poput Razera i Logitecha koji si dopuštaju takve stvari.