Logitech G602

poruka: 59
|
čitano: 11.769
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G602".
14 godina
Logitech G602

E ovo bu zamjenilo mog G700!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Logitech G602

Bezican i za igranje kaze vijest ? Cega, pasijansa ? ^^

**Actual wireless range will vary with use, settings and environmental conditions.

2 12 hvala 0
15 godina
Logitech G602
Bežični gaming miš?
Ne pati li od slabog odaziva ako je bežični?

3 12 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Logitech G602
Antropofob kaže...
Bežični gaming miš?

odaziv:2 milisekunde...čini mi se da ta teorija odlazi u prošlost...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
17 godina
VandaL.pr! kaže...

Miš je po svemu, osim vremenu autonomije korak unatrag (u odnosu na G700, jel zvao bi se G702 inače). Nije high end i mislim da ćeš se razočarati. Kupi bolje još jednu bateriju i punjač. {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
Lovac kaže...
VandaL.pr! kaže...

Miš je po svemu, osim vremenu autonomije korak unatrag (u odnosu na G700, jel zvao bi se G702 inače). Nije high end i mislim da ćeš se razočarati. Kupi bolje još jednu bateriju i punjač. {#}

Ili neka ga drzi na kabelu.

17 godina
odjavljen
kunof00 kaže...

Bezican i za igranje kaze vijest ? Cega, pasijansa ? ^^

**Actual wireless range will vary with use, settings and environmental conditions.

Antropofob kaže...
Bežični gaming miš?

Probajte G700 pa onda sudite. Ja sam isto kenjao kao vi dok ga nisam nabavio...

Freak Show Inc.
15 godina
Logitech G602

Ja se na G700 nikako nisam mogao naviknuti na težinu i visinu. Dao sam mu 3 mjeseca i onda ga zamijenio za R.A.T. 5. Pošto više claw-am miš, nisam požalio. Ali želim reći da je miš stvar ergonomije i po meni najsubjektivniji komad hardware-a. Jednostavno ti neki pašu, drugi ne.

6 0 hvala 0
14 godina

@ Lovac 

Nazalost sa G700 nikako nisam došao na ti, 99,9% vremena ja na kabelu pa kao da mi ni nije bežični, baterije i punjače imam ali eto nemam naviku mijenjati ih. 

Jos mi se neki dan po 2(!) put vratio dvoklik na lijevom gumbu... Nikako prežaliti MX1000 

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
17 godina
VandaL.pr! kaže...

@ Lovac 

Nazalost sa G700 nikako nisam došao na ti, 99,9% vremena ja na kabelu pa kao da mi ni nije bežični, baterije i punjače imam ali eto nemam naviku mijenjati ih. 

Jos mi se neki dan po 2(!) put vratio dvoklik na lijevom gumbu... Nikako prežaliti MX1000 

Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
Logitech G602

Hahahha, MX1000 je bio najjaci mis, 6 godina me je sluzio svaki dan. :)

3 0 hvala 0
15 godina
Leryan kaže...

Hahahha, MX1000 je bio najjaci mis, 6 godina me je sluzio svaki dan. :)

I mene bi jos moj sluzio da nije bilo G700 na onoj super akciji za 300-tinjak kn ! Ko da su ga radili po mjeri za moju šapu !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 15:15 (Haf932).
13 godina
neaktivan
Meni je zakon performance mx, darkfield, uparen s k800 tipkovnicom, bežićno, elegantno, tipkovnica i svijetli.
Ps. Ne osječam kašnjenje ili sam jednostavno ostario pa nisu refleksi kao prije :-)

13 godina
neaktivan
Haf 932, na kojoj akciji, gdje?
17 godina
odjavljen
Logitech G602

G700s je i dalje najbolji model u ponudi; ovo je nešto niža klasa uređaja, iako je jako dobar. Koristim G700s, odaziv je fantastičan, položaj tipki mi savršeno odgovara, tako da ću vjerojatno kupiti jednog da čeka u ormaru kad ovaj "umre"...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borg8472 kaže...
Haf 932, na kojoj akciji, gdje?

Pa gdje si ti bio dok se dijelio sakom i kapom ? {#}

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Malo u Dubrovniju, malo na Balatonu, gdje je bila akcija i da li još traje, kupio bih frendu za ročkas?
18 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Ja se na G700 nikako nisam mogao naviknuti na težinu i visinu. Dao sam mu 3 mjeseca i onda ga zamijenio za R.A.T. 5. Pošto više claw-am miš, nisam požalio. Ali želim reći da je miš stvar ergonomije i po meni najsubjektivniji komad hardware-a. Jednostavno ti neki pašu, drugi ne.

Da, kao što si rekao to je stvar ergonomije. Ako ti ne paše oblik onda tu nema nikakve pomoći.

Nego reci za ove koji još nisu ušli u novo desetljeće, jesi li imao kakav lag sa G700?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina

G700 ne lagira, barem ne ljudski vidljivo.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

G700 ne lagira, barem ne ljudski vidljivo.

Izbacit će te iz PiS-a ako ikada više kažeš da lag ne postoji (bez obzira o čemu se radilo)

{#}

Freak Show Inc.
13 godina

Jbg, sve neki nadriljudi; iako ja mozda zbog naocala ne primjecujem lag? {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Tonči kaže...

G700s je i dalje najbolji model u ponudi; ovo je nešto niža klasa uređaja, iako je jako dobar. Koristim G700s, odaziv je fantastičan, položaj tipki mi savršeno odgovara, tako da ću vjerojatno kupiti jednog da čeka u ormaru kad ovaj "umre"...

Ne trebas se brinuti. Logitech Support je najbolji u ovom dijelu svijeta.

Poceo mi se dogadjati dupli klik na G700, i bez pitanja sam dobio novi G700s ravno iz Logitecha.

Tako da kad mu se nesto dogodi, vjerojatno ti stize novi.

A ako vise neces imati garanciju, onda ce vjerojatno izaci i nasljednik od G700s :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen

Dupli klik je uobičajeni Logitechov problem. Ono što ne želim je upravo "nasljednik". Ergonomija mi je super na G700s, tako da... :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Logitech G602

"DIESEL Logitech", smanjene performanse, povecana autonomija. Hehe

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Logitech G602

uhu, molim boga da bude barem priblizan g700, rekao buraz ako bude dobar on sebi uzima taj, a ja dobivam g700 {#}

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dupli klik je uobičajeni Logitechov problem. Ono što ne želim je upravo "nasljednik". Ergonomija mi je super na G700s, tako da... :)

Što si onda uzeo "nasljednika"?{#}

carapa_junior kaže...

uhu, molim boga da bude barem priblizan g700, rekao buraz ako bude dobar on sebi uzima taj, a ja dobivam g700 {#}

Reci burazu da ga ovaj ubije što se tiče trajanja baterije, mislim on si ne smije dozvolit da mu miš crkne usred igre{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
moze li se zalit suportu i za mx prformance iako je isteko rok trajanja.... oba prekidaca klika i lijevi i desni mi falsaju..... diabla igram i prekidaju mi se klikovi stalno...
Opali HVALA ↓↓↓
16 godina
jocommb kaže...
moze li se zalit suportu i za mx prformance iako je isteko rok trajanja.... oba prekidaca klika i lijevi i desni mi falsaju..... diabla igram i prekidaju mi se klikovi stalno...

Probaj zamijeniti mikroprekidače. Nisu skupi, pa ako imaš nekog tko zna s lemilicom trebalo bi biti ok

best regards, Maks_Bilogorski
16 godina
Moonwalker82 kaže...
jocommb kaže...

Probaj zamijeniti mikroprekidače. Nisu skupi, pa ako imaš nekog tko zna s lemilicom trebalo bi biti ok

ma znam i ja nije mi problem ali ako bi novi poslali zast da neprobam kontas {#}

Opali HVALA ↓↓↓
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 17:55 (jocommb).
13 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Za tebe je definitivno onda žični. Vidim imaš i stvarno sreće s neispravnim prekidačima i tu te kužim, da kupiš novi BMW koji se pokvari, pa isto tako zamjesnki, iduće bi uzeo Opel radije nego BMW. Obavezno se javi Logi supportu za novi miš, napomeni (uljudno) da te G700 razočarao zbog 2 loša u nizu i trebali bi ti poslati G700s.

To mi je najbolje, kad se miševi od 100E lako pokvare.

Odmah skontaš koliko su loše te firme poput Razera i Logitecha koji si dopuštaju takve stvari.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice