Lipanjski Catalyst i ForceWare

poruka: 3
|
čitano: 835
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lipanjski Catalyst i ForceWare".
17 godina
Lipanjski Catalyst i ForceWare

Idu mi vec na Q s tim izdavanjem drivera, svaki put poboljšanje krize za 10-30% i bla bla, da je tako sad bi krizu vrtio na ULTRA HIGH na starom Radeonu 7000.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lipanjski Catalyst i ForceWare
bik kaže...

Idu mi vec na Q s tim izdavanjem drivera, svaki put poboljšanje krize za 10-30% i bla bla, da je tako sad bi krizu vrtio na ULTRA HIGH na starom Radeonu 7000.

to se osjeti s novijim grafičkama ne starim

17 godina
RE: Lipanjski Catalyst i ForceWare
bik kaže...

U release notesu piše da je to samo za multi gpu konfiguracije na visokim rezolucijama i sa uključenim filterima. To nama ništa neznači, i nebi trebao krivit ATI nego nvidia, oni baš seru da boli glava. Napišu poboljšanje u krizi za 10-15% svaki put i to za sve kartice iz 8,9,200 serije i to su pisali u skoro svakoj drugoj verziji drivera što ispada da bi se sa 8500GT crysis trebao igrat na very high na 1024x768, a realno jedva ide na medium i još kada se uber clocka.

Nego 9.5 driveri od ATI-a su mi dosad najbolji Warhead je išao bolje nego ikada! (9.6 nisam probao, tj. netrebaju mi jer mi je grafička riknula i sumnjam da će nešto integrirki pomoć da bolje vrti hehe)

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice