Light Peak nasljednik USB-a

poruka: 17
|
čitano: 2.635
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Light Peak nasljednik USB-a".
16 godina
Odlično!
Imam osjećaj da USB 3.0 neće nikada do kraja zaživjeti. Super stvar kod light peak-a su, osim naravno propusnosti, manji konektori što bi moglo izbaciti mini (i micro) verzije konektora na manjim uređajima...
Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

4 0 hvala 0
16 godina
RE: Light Peak nasljednik USB-a

ipak je dobra vijest što su dobro zaradili sad mogu ulagati u tehnologije kao što je ova

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 17:39 (blackalbum).
17 godina
neaktivan

Meni se Light Peak stvarno svida, obicno ne volim nove tehnologije za koje se kunu da su revolucionarne ali ovo mi izgleda obecavajuce.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan

moćno, ali ne vjerujem da će zaživiti. sve što izađe ne mijenja staro. npr. bluray. ali, ako ovo puno novih kompova bude koristilo kao standard pokraj usb-a bit će dobro. ipak je prijenos jak.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma zaživjet će USB 3.0 samo što će taj prijelazni period malo potrajati. Light Peak će se vjerojatno na tržištu pojaviti kroz koju godinu, a brzina od 10 GB/s zvuči stvarno nevjerojatno.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cartman kaže...

Ma zaživjet će USB 3.0 samo što će taj prijelazni period malo potrajati. Light Peak će se vjerojatno na tržištu pojaviti kroz koju godinu, a brzina od 10 GB/s zvuči stvarno nevjerojatno.

ispravka: 10 Gb/s (gigabit).

16 godina
neaktivan

Ups. Iznenađen Svejedno brzo. Oko 1.25 GB znaci

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 13:04 (Cartman).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cartman kaže...

da, manje je ali brzina legendarna. kako bi bilo s tim lako prebacit pjesme. imam neke probleme s usbom. svako malo se iskopča i moram ga držat u jedno te istom položaju. zaboli me ruka. još dok preko usba prebacim 5 MB lol. ovo bi bilo taman za mene.

17 godina
neaktivan

Još samo da mu je neko cool-kratko ime.

A ne, daj da prebacim podatke na Light Peak.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 13:52 (Smooth Operator).

2 0 hvala 0
16 godina

LightPeak i USB 3.0 su bolje tehnologije od dosadašnjih.

Ovo me nekako podsjeća na dvoboj između bluray-a i HD DVD-a. Dobio je blu-ray, no on se ipak rijetko koristi jer ljudi još ostaju na DVD-ovima zato što su jeftiniji i zato što su ljudi navikli na Dvd-ove. Mislim da se ti ljudi ipak neće baš bacat na sve strane da kupe usb 3.0 ili Light Peak.

0 1 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...

Još samo da mu je neko cool-kratko ime.

A ne, daj da prebacim podatke na Light Peak.

LP ili LPK...

I USB je universal-serial-bus, pa ga nitko tako ne zove..;)

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran
djdomi kaže...

moćno, ali ne vjerujem da će zaživiti. sve što izađe ne mijenja staro. npr. bluray. ali, ako ovo puno novih kompova bude koristilo kao standard pokraj usb-a bit će dobro. ipak je prijenos jak.

ma zazivjet ce blueray 

pa pogle xbox360 sad ima problema zato kaj ima sam dvd9 podrsku i ne stanu igre na jedan dvd

isto se nadam da ce i ovo zaživjet i da postane standard

Death Cube K
18 godina
djdomi kaže...
Cartman kaže...

da, manje je ali brzina legendarna. kako bi bilo s tim lako prebacit pjesme. imam neke probleme s usbom. svako malo se iskopča i moram ga držat u jedno te istom položaju. zaboli me ruka. još dok preko usba prebacim 5 MB lol. ovo bi bilo taman za mene.

Da, ČAK dvaput brže od USB 3.0

17 godina
neaktivan

Light Peak je predstavljen na IDF-u prošle godine, a ne tek sada. Uz to uzimajući u obzir da je optika trenutno dosta skupa teško da će zaživjeti kao dominatan standard već samo kao dopuna USB-u 3.0 - koji je ionako prvotno imao u planu i optiku, ali je to izbačeno radi prihvatljivije cijene.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
segregator kaže...
djdomi kaže...
Cartman kaže...

Da, ČAK dvaput brže od USB 3.0

U teoriji, u teoriji...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
18 godina
bobica257 kaže...

U teoriji, u teoriji...

Ne vidim zašto bi bilo bitno različito u praksi

16 godina
odjavljen
segregator kaže...
bobica257 kaže...

U teoriji, u teoriji...

Ne vidim zašto bi bilo bitno različito u praksi

Pa jeje dvaput brzi od usb 3.0, ali mu je brzina brijenosa u praksi negdje oko 1 GB po sekundi(isto super brzo), a usb 3.0 negde oko 400 MB...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 11:21 (bobica257).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice