LG X-note P210

poruka: 4
|
čitano: 1.010
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG X-note P210".
16 godina
neaktivan
LG X-note P210

Fensi - šmensi nema sta, jos je samo pitanje kolko ce trajati baterija. Ak je 2.5h ili manje ona sve pada u vodu  {#}

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG X-note P210

Čini mi se da cijena od 1120$ i nije prevelika s obzirom na karakteristike i dizajn,a izgleda da bi ovaj notebook moglo kupiti dosta ljudi, pogotovo oni koji padaju na Apple Like dizajn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG X-note P210

Mislim da će dosta trajati, dimenzija za poveću baterija ima, poveću mislim u odnosu na manje notbookove, Um procevi troše jako jako malo, još upareni sa svim tehnologijama za smanjenje potrošnje...bit će to dobra autonomija. Mislim da oko 4 realna sata, a ako ponude i model sa jačom baterijom...bit će tu i bez frke preko 6 sati.

Još kad se sjete pa u nekim modelima ubace SDD umjesto HDD...bit će to prava raketa. Sa pripadajućom cijenom, naravno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG X-note P210

Zgodno i zanimljivo ali pitanje je hocemo li to ikada uživo vidjeti. LG-evi laptopi kod nas skoro da ne postoje.

Nekako sumnjam da ce onda pogotovo ovako nekakve ekskluzivne kod nas nabavljati.

Ako i budu, bit ce 10-30 komada a cijena nece biti 6000 nego 10000-15000kn {#}

Mislim da ce bolje kod nas proci DELL Amado..

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice