LG G Pad III 8.0 tablet sa standardnim USB portom

poruka: 5
|
čitano: 1.015
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG G Pad III 8.0 tablet sa standardnim USB portom".
15 godina

Imam prvi GPad, koji je dolazio kao google play uređaj ili kako se to već zvalo, izuzev procesora i još nekih sitnica specifikacije su jako slične (primjerice rezolucija, rami, itd.). Zanimljiva stvar, pogotovo jer je ovaj moj star već nekoliko godina. Druga serija GPadova koju su izbacili naspram prve je bila horor, unatoč različitoj ponudi uređaja. Inače, meni osobno idealna veličina za tablet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G Pad III 8.0 tablet sa standardnim USB por
Odavno sam se pitao zašto netko ne napravi puni usb port na tabletu da uštekavam stvari ko čovjek...
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

USB port je mislim često bio prisutan na prvim modelima prije 5-6 godina, pogodovo onim na 9-10 inča.

Moje iskustvo nije bilo  dobro, jer često nebi pročitao stick kako treba, po sistemu nekog hoce nekog neće. A i rasklima tj. olabavi s vremenom.

Istina, vjerojatno je bio rani Android krivac ali svejedno.. i danas ce, ako se nevaram, isisati bateriju dok rečeš keks.

Ja bih radije da svi mobiteli i tableti podržavaju OTG (a ne kao sada, najcesce samo oni u koje ne ugrade utor za mem. kartice)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 10:58 (drag).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jel uopće ima koji tablet do 1000 kuna s 4:3 formatom a da nije ipad ili kinez?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: LG G Pad III 8.0 tablet sa standardnim USB por
ZdravkoZ kaže...
Odavno sam se pitao zašto netko ne napravi puni usb port na tabletu da uštekavam stvari ko čovjek...

Lijepa vijest, ali meni samo nije jasno zašto je puni USB port na nekom tabletu dio naslova vijesti, djeluje bombastično, a stara stvar, čak i kod domaćeg proizvođača Vivax već neko vrijeme. (trgovina i recenzija na linkovima ispod) 

VIVAX tablet TPC-101003G WIN + keyboard with case

Vivax Tablet Win TPC-101003G recenzija – na njega ozbiljno možete računati!

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice