Imam prvi GPad, koji je dolazio kao google play uređaj ili kako se to već zvalo, izuzev procesora i još nekih sitnica specifikacije su jako slične (primjerice rezolucija, rami, itd.). Zanimljiva stvar, pogotovo jer je ovaj moj star već nekoliko godina. Druga serija GPadova koju su izbacili naspram prve je bila horor, unatoč različitoj ponudi uređaja. Inače, meni osobno idealna veličina za tablet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

USB port je mislim često bio prisutan na prvim modelima prije 5-6 godina, pogodovo onim na 9-10 inča.
Moje iskustvo nije bilo dobro, jer često nebi pročitao stick kako treba, po sistemu nekog hoce nekog neće. A i rasklima tj. olabavi s vremenom.
Istina, vjerojatno je bio rani Android krivac ali svejedno.. i danas ce, ako se nevaram, isisati bateriju dok rečeš keks.
Ja bih radije da svi mobiteli i tableti podržavaju OTG (a ne kao sada, najcesce samo oni u koje ne ugrade utor za mem. kartice)
Lijepa vijest, ali meni samo nije jasno zašto je puni USB port na nekom tabletu dio naslova vijesti, djeluje bombastično, a stara stvar, čak i kod domaćeg proizvođača Vivax već neko vrijeme. (trgovina i recenzija na linkovima ispod)
VIVAX tablet TPC-101003G WIN + keyboard with case
Vivax Tablet Win TPC-101003G recenzija – na njega ozbiljno možete računati!