Leteći DeLorean kao automobil budućnosti

poruka: 6
|
čitano: 1.803
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Leteći DeLorean kao automobil budućnosti".
17 godina

Opa! Super! Već me počela loviti panika da ovaj tjedan nećemo dobiti ni jednu najavu novog revolucionarnog letećeg auta... Stvarno bi bilo šteta prekinuti tradiciju koja traje već valjda 50-60 godina. Jedino ne znam di ću parkirati još jedan leteći auto, pošto ih je do sad napravljeno već toliko da su mi zauzeli sav parkirni prostor na mojem letećem nosaču letećih auta.
Nadam se samo da neće završiti ko zadnji "revolucionarni" leteći auto...

Zapravo, sad si razmišljam baš nešto... zašto gubiti vrijeme na leteće aute? Zašto ne napraviti leteću cestu, pa po njoj voziti obične aute?? Možda bi i ja trebao napraviti cool 3D animaciju od toga i pobrati milijune za razvoj (khm, khm, Moller, khm)

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 0:26 (Berko).
Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina

Dok ovi osmišljavaju koncepte, Fred Kremenko već leti:

Yabadabadoooooo...!

7 0 hvala 0
10 godina
Strpljenja, molim! Trebalo je napraviti 10.000 aviona da bi avion postao praktično upotrebljiv. Takva je narav razvoja tehnike.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dakle, da bi zaživjeli električni leteći auti, neophodno je izumiti još novije i revolucionarnije baterije* (njih jedno 10.000). dok se to dogodi, ljude će proći volja za letenjem. 

*s pokušajima kombinacija mrkva/ketchup, zmajev zub/žablji znoj, potkova/kava, sjekira/med i (obavezno!) stajski gnoj/hadezeovac. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 11:53 (Ajar).
Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina
Re: Leteći DeLorean kao automobil budućnosti
Iducu kucu ne kupujem bez heliodroma!

2 0 hvala 0
16 godina

Dok god se ne izumi neki novi, tipa antigravitacijski pogon, leteči auti neće zaživjeti.

scientia est potentia

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice