Lenovo – prvi 3D prijenosnik

poruka: 10
|
čitano: 1.274
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo – prvi 3D prijenosnik".
16 godina

Dok god moram nositi naočale 3D ekran mi je glupost.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lenovo – prvi 3D prijenosnik
Asterix kaže...

Nek izmisle leće umijesto naočala ; )

18 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Asterix kaže...

Nek izmisle leće umijesto naočala ; )

To tek nema sanse da bi stavio... zamisli koja bi to glavobolja bila (cisto jer maknes jedan dio spektra vidljive svijetlosti)... a drugo ma da su i polumeke i da su skoro savrsene opet struzu roznicu kao i obicne lece... a svi znamo koliko je nasa voda bogata prazivotinjicama...

In Control
17 godina
neaktivan

Rak mozga je jedino sta ce biti ako previse gledas u 3d, a i izgledas kao totalni kreten sa onim cvikama. Ili mozda ne?

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo se nadam da nece u Thinkpad staviti 3DMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Rak mozga je jedino sta ce biti ako previse gledas u 3d, a i izgledas kao totalni kreten sa onim cvikama. Ili mozda ne?

Pa... trenutno... jedino sto ti se moze dogoditi je opterecenje misica oka, suhoca roznice i kratkotrajno preopterecenje ocnog zivca... ali to je sve... :)

In Control
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Bubi kaže...

Pa... trenutno... jedino sto ti se moze dogoditi je opterecenje misica oka, suhoca roznice i kratkotrajno preopterecenje ocnog zivca... ali to je sve... :)

Da, ali tko zna sta se moze dogoditi za nekoliko godina. Ista stvar kao sa cigaretama, neces dobiti rak odmah nego nakon tko zna koliko godina...neki ne obole nikako ali to je sve od osobe do osobe. Uglavnom 3D me ne zanima niti malo ako hocu gledat 3D izaci cu van. Ne zelim da mi neki idioti iskacu iz ekrana pa da me strefi srce. A cini mi se da 3D zbunjuje mozak. Gledao sam 3D filmic od 10 minuta i da vidis kako boli glava...nikad vise necu 3D gledati. Za mene najveca glupost ovog stoljeca.

18 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Da, ali tko zna sta se moze dogoditi za nekoliko godina. Ista stvar kao sa cigaretama, neces dobiti rak odmah nego nakon tko zna koliko godina...neki ne obole nikako ali to je sve od osobe do osobe. Uglavnom 3D me ne zanima niti malo ako hocu gledat 3D izaci cu van. Ne zelim da mi neki idioti iskacu iz ekrana pa da me strefi srce. A cini mi se da 3D zbunjuje mozak. Gledao sam 3D filmic od 10 minuta i da vidis kako boli glava...nikad vise necu 3D gledati. Za mene najveca glupost ovog stoljeca.

To je normalno i ništa ti neće biti, ali, ozbiljno, razmisli da odeš okulista...

17 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
Bubi kaže...

To je normalno i ništa ti neće biti, ali, ozbiljno, razmisli da odeš okulista...

Ne treba. Nije mi glava pucala bas toliko nego onako normalno. Ne znam kako da objasnim. Uglavnom nije mi neka baza.

18 godina
neaktivan
Nije potrebno ici okulistu posto u kojih 30% ljudi zbog osjetljivosti optickog zivca nastupa glavobolja...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice