Kromirani PDF iz Gmaila

poruka: 16
|
čitano: 5.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kromirani PDF iz Gmaila".
17 godina
neaktivan
Kromirani PDF iz Gmaila

Pa zašto su samo implementirali za GMail attachmente, zašto nisu za sve PDF dokumente.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kromirani PDF iz Gmaila

ovo je stara vijest, ja znam za ovo najmanje tri tjedna, tako da je vjerojatno i starije

i radi na svim pdf dokumnetima,a ne samo na privitcima iz gmaila

18 godina
neaktivan
Kromirani PDF iz Gmaila

Pa ja ovo koristim odavno XD to jest pitam se da li sam ikada skinuo PDF sa neta a da ga nisam prvo pregledao u browser-u 

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kromirani PDF iz Gmaila

to radi već mjesec dana :)

i ne samo iz gmaila, nego koji god pdf klikneš, otvara ti ga direkt u browseru; bez dizanja pluginova

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

i ja se zapitah šta je tu novo kad odavno već tako radi...:S

18 godina
neaktivan
Kromirani PDF iz Gmaila

Meni je radilo i sa Adobe Reader-om 9 :D ova desetka je samo promjenila interfejs 

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Kromirani PDF iz Gmaila

Da, meni to radi još od nove godine tako...

edit: iako imam foxit reader, kad klikneš normalno sa lijevom tipkom miša, onda ga skine i otvori sa foxitom, a kad kliknem (bar je kod mene tako) tipkom na kotačiću (kao otvaranje u novi tab) onda ga otvori sa integriranim preglednikom. zgodno

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 10:52 (rooswelt1991).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kromirani PDF iz Gmaila

Ne, nije stara stvar niti je radilo prije. Chrome otvara PDF već od verzije 8, kao klijent, ali ovdje se radi o tome da Gmail otvara PDF bez potrebe za preuzimanjem, što do sada nije bio slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 11:34 (Tonči).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Pa zašto su samo implementirali za GMail attachmente, zašto nisu za sve PDF dokumente.

Zato jer se PDF dokument otvara na Gmail serverima bez preuzimanja. Ljudi trebali bi ste pročitati vijest bolje.

Ista stvar vrijedi za sailor1 , dex3108 , Gerontius  , Vrachulja , rooswelt1991 , to šta vi kažete da vam se odmah otvara na browseru nije istina. Prvo vam se skine u temporary folder i onda Chrome to očita. 

Čudi me šta 6 ljudi uopće to ne zna, a ovo je informatički forum.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 1:09 (digital.zero).
18 godina
neaktivan
digital.zero kaže...

Zato jer se PDF dokument otvara na Gmail serverima bez preuzimanja. Ljudi trebali bi ste pročitati vijest bolje.

Ista stvar vrijedi zasailor1 , dex3108 , Gerontius   , Vrachulja , rooswelt1991  , to šta vi kažete da vam se odmah otvara na browseru nije istina. Prvo vam se skine u temporary folder i onda Chrome to očita.

Čudi me sta 6 ljudi uopće to ne zna, a ovo je informatički forum.

Preciznije, Adobe Reader plugin to ocita i otvori u Chromeu...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
18 godina
neaktivan
Kromirani PDF iz Gmaila

Ah, bolje da slože da se fajlovi mogu ko i u FF-u, Open (With), a ne da prije nego ih pogledam moram skinuti na komp (skidam ih tak i tak, ali onda se bar u temp spreme, a ne da moram spremati drito na neku lokaciju na disku). Tak mi je svejedno s čim i kak pdf-ove otvaram, bitno da ih ne moram skidat (kao što rekoh, Open (With)).

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
16 godina

pa to nije novost to mogu svi browseri sa Adobe Readerom X!!!

18 godina
Memphis kaže...

Nije istina, to sto se dogodi ide prego adobeovog plugina za odredeni browser, a novi Chrome ne koristi plugin nego ima vlastiti engine za renderiranje pdf-ova. I to su mogli ranije imat samo korisnici beta i dev verzije chrome-a.

16 godina
Renesis kaže...
Memphis kaže...

Nije istina, to sto se dogodi ide prego adobeovog plugina za odredeni browser, a novi Chrome ne koristi plugin nego ima vlastiti engine za renderiranje pdf-ova. I to su mogli ranije imat samo korisnici beta i dev verzije chrome-a.

a mislim koja je to novost svatko danas ima adobe reader po defaultu na kompu i po novome se sve otvara u browseru!

18 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Renesis kaže...
Memphis kaže...

a mislim koja je to novost svatko danas ima adobe reader po defaultu na kompu i po novome se sve otvara u browseru!

Kako (skoro) nikome nije jasno? - Kad klikneš na link s PDF dokumentom, taj se skida na u tvoj temp direktorij i otvara ili u Chromeu direktno ili u nekom čitaču unutar ili van browsera. Ako otvaraš PDF od 60MB pri brzini od 1/MB/s, čekat ćeš minutu prije nego ga pročitaš. Chrome radi istu stvar, ali ima svoj PDF čitač i ne treba plugin.

ALI(!) GMAIL atačmenti se NE skidaju u tvoj temp dir, nego se instantno otvaraju unutar Chromea! Učitavanje se događa na serveru gmaila i ti odmah dobivaš PDF na čitanje kao web stranicu, a ne čekaš download.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
naxeem kaže...
Memphis kaže...
Renesis kaže...
Memphis kaže...

Kako (skoro) nikome nije jasno? - Kad klikneš na link s PDF dokumentom, taj se skida na u tvoj temp direktorij i otvara ili u Chromeu direktno ili u nekom čitaču unutar ili van browsera. Ako otvaraš PDF od 60MB pri brzini od 1/MB/s, čekat ćeš minutu prije nego ga pročitaš. Chrome radi istu stvar, ali ima svoj PDF čitač i ne treba plugin.

ALI(!) GMAIL atačmenti se NE skidaju u tvoj temp dir, nego se instantno otvaraju unutar Chromea! Učitavanje se događa na serveru gmaila i ti odmah dobivaš PDF na čitanje kao web stranicu, a ne čekaš download.

isprobaj adobe reader X

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice