Kriptirano pretraživanje

poruka: 7
|
čitano: 3.631
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kriptirano pretraživanje".
16 godina
Kriptirano pretraživanje
Sad se vade iz "slučajnosti" prikupljanja podataka...
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kriptirano pretraživanje

mdaaaaaa... nekako sumnjam da ONI to nece moci citati... I vidim da nema ni informacija sto ce tocno i kako kriptirati...

In Control
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
RE: Kriptirano pretraživanje
EnlightenedPhoenix kaže...

mdaaaaaa... nekako sumnjam da ONI to nece moci citati... I vidim da nema ni informacija sto ce tocno i kako kriptirati...

Pa naravno da će oni moci pročitat.. :)

Kako bi ti inače vratili rezultat ako neznaju kaj tražiš..

HTTPS-om se kriptira promet kako ga treća strana ne bi mogla pročitat. http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_Secure

Npr. ako si spojen na wlan preko kojeg ides na net i na tom wlanu je još pet ljudi. Oni sniffanjem mogu vidit kaj ti tražiš.

A ovak će se to kaj tražiš kriptirat na tvoj kompu, tako kriptiran otić na Google server, tamo dekriptirat (samo ga oni mogu dekriptirat), naći rezultat i vratit ih tebi ponovo kriptirane koje samo ti možeš vidjeti. Ukratko.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 12:33 (nesto222).
18 godina
neaktivan
nesto222 kaže...

Pa naravno da će oni mogu pročitat.. :)

Kako bi ti inaće vratili rezlutat ako neznaju kaj tražiš..

HTTPS-om se kriptira promet kako ga treća strana ne bi mogla pročitat. http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_Secure

Npr. ako si spojen na wlan preko kojeg ides na net i na tom wlanu je još pet ljudi. Oni sniffanjem mogu vidit kaj ti tražiš.

A ovak će se to kaj tražiš kriptirat na tvoj kompu, tako kriptiran otić na Google server, tamo dekriptirat (samo ga oni mogu dekriptirat), naći rezultat i vratit ih tebi ponovo kriptirane koje samo ti možeš vidjeti. Ukratko.. ;)

Pa iskreno... ne vidim neke koristi od toga... (osobno ne vidim, ne kazem da nema apliciranja)... Jer eto ja bi volio da ima trazilica koja ne utilizira moja pretrazivanja (eno neki dan mi ponudi google adsense oglase za komponente koje sam dan prije gledao... ono wtf...)

In Control
18 godina
neaktivan
nesto222 kaže...

Pa naravno da će oni mogu pročitat.. :)

Kako bi ti inaće vratili rezlutat ako neznaju kaj tražiš..

Pa iskreno... ne vidim neke koristi od toga... (osobno ne vidim, ne kazem da nema apliciranja)... Jer eto ja bi volio da ima trazilica koja ne utilizira moja pretrazivanja (eno neki dan mi ponudi google adsense oglase za komponente koje sam dan prije gledao... ono wtf...)

Uuuu tragedije...da nema oglasa ne bi bilo googla pa bi vidio kak bi ljudi kukali za googlom. :D 

mene više brine sto sam napravio FB acount iz zajebancije -tipa ime Rambo Blabla i ponudio mi je za frendove ljude s kojima komuniciram putem gmaila- ne znam odakle fb ti podatci.

17 godina
Kriptirano pretraživanje

jel mi može netko reći par primjera....... kakva korist od ovoga?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

jel mi može netko reći par primjera....... kakva korist od ovoga?

pogledaj par postova iznad, nesto22 je to napisao Poljubac

ReloadedImage.com - Free & simple image hosting service.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice