Kraj za Skype na Android 2.2 OS-u

poruka: 18
|
čitano: 2.090
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za Skype na Android 2.2 OS-u".
17 godina
neaktivan

Ja imam Honeycomb (3.0), a dobih tu poruku na email. {#}

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koga briga kad je neupotrebljiv čak i s gigom rama i ne znam tko ga normalan koristi na mobitelu uopće.

5 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Kraj za Skype na Android 2.2 OS-u
Kuni69 kaže...

koga briga kad je neupotrebljiv čak i s gigom rama i ne znam tko ga normalan koristi na mobitelu uopće.

korisnici iPhonea, kojima radi normalno

11 godina
neaktivan
skilly kaže...
Kuni69 kaže...

pobjeglo ti je tko ga "normalan" koristi.

11 godina
protjeran
Kuni69 kaže...
skilly kaže...
Kuni69 kaže...

pobjeglo ti je tko ga "normalan" koristi.

wow, nazvao si korisnike iOSa nenormalnom. cool, svaka cast, kako buntovno i revolucionarno od tebe

11 godina
neaktivan

da. jesam. odavno već korisnici iphone-a nemaju što tražit na jednom informatičkom portalu.

11 godina
protjeran
Kuni69 kaže...

da. jesam. odavno već korisnici iphone-a nemaju što tražit na jednom informatičkom portalu.

Bravo, svaka cast, bas si im rekao.

Sigurno su zabrinuti sad

11 godina
neaktivan

pa vidim da si se ti uzrujao :D

11 godina
protjeran
Kuni69 kaže...

pa vidim da si se ti uzrujao :D

Evo sve gledam gdje se brise acc na BOLu.

Prestar sam ti ja za tvoje fanboy fore i djecje spike.

13 godina
neaktivan

Pa eto neki ljudi imaju još neke stare samsunge ili htc-ove sa 2.2. koji dakako nisu dobili nadogradnju i ovo zapravo služi da oni bace te svoje "neupotrebljive" mobitele i kupe nove... Svakim danom sam sve uvjereniji da cu prijeć na iphone jer meni prijateljica na iphonu4 starom 3-4 godine nema ovakvih briga....Što napravit kad npr.4.1 bude kraj a ljudi koriste takve mobitele što onda?? doslovno te sile da uzimas svake godine mobitel i onda još mobiteli od 5000 kn ne dobivaju nadogradnje mislim stvarno bolesni kapitalizam....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 19:38 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Horatio_Hornblower kaže...

Pa eto neki ljudi imaju još neke stare samsunge ili htc-ove sa 2.2. koji dakako nisu dobili nadogradnju i ovo zapravo služi da oni bace te svoje "neupotrebljive" mobitele i kupe nove... Svakim danom sam sve uvjereniji da cu prijeć na iphone jer meni prijateljica na iphonu4 starom 3-4 godine nema ovakvih briga....Što napravit kad npr.4.1 bude kraj a ljudi koriste takve mobitele što onda?? doslovno te sile da uzimas svake godine mobitel i onda još mobiteli od 5000 kn ne dobivaju nadogradnje mislim stvarno bolesni kapitalizam....

Mislim da jedan Skype u ovakvom jadnom stanju nije razlog za bacanje smartfona.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina

Sto reci nego MICROSOFT!

cak ni na Linuxu sa predposljednjom verzijom ne radi, nista cudno za jedan MS, nenad*ebivo nesposobni :D

0 4 hvala 0
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Super mi je ekipa koja sa 3-4 godine starim mobovima niže klase (jer ovi srednje i više su u pravilu dobili nadogradnju na ics) prijete da će kupiti iPhone koji je jedan od najprecjenjenijih komada potrošačke elektronike a problem im je bio tad kupiti jači model ili bar kupiti neki novi jeftiniji model jednom u te 3-4 godine, i to ni više ni manje zbog jedne aplikacije koja je ostala 4 godine u prošlosti i koju polako ali sigurno gubi korak sa konkurencijom. Logika?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 21:59 (Chronosus).
15 godina

ma nije problem,kupim si 44 android moba i na svakom razlicitu aplikaciju i onda samo bacas kako vrijeme ide,retardirani kapitalizam

0 0 hvala 0
17 godina
Na WP radi uredno. Bez greske ;)
PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan

Pa da ako mogu kupit mobitel od 1000 kn onda se možeš stisnut i uzet koji korišteni 4s za malo love... Pa tako da ne vidim poantu da korisnici low enda androida bi trebali bit junk korisnici jer neki ljudi ne žele mjenjat mobitel svake 2 godine... I tu nije samo skype problem nego je problem što mene ko krajnje korisnika firme tipa sammy i company nimalo ne poštuju nego kupiš njihov mobitel ( čak i uređaj u cjenovnom rangu iphona) i dobivaš nogu u dupe...Zato od androida samo nexus ili motorolu ništa drugo mi ne  dolazi u obzir jer kao što sam reka ako na starom iphonu to može radit kako treba zašto ne bi moglo na nekom sonyju ili samsungu iz iste godine?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isto tako prestali radit externi PC telefoni za SkyPe.
I to sve radi idiota koji su zmenjali API. Gamad.
16 godina

Ne može se reći da Microsoft nema dosljednu politiku. Svakih nekoliko godina promjeni format datoteka za svoje popularne office aplikacije, učini ih nekompatiibilnim sa starijim verzijama prisiljavajući na taj način korisnike da kupe istu stvar sa višim brojem verzije.

Ta se politika pokazala pogrešna tamo gdje nemaju monopol, no istu nekritički guraju na svim poljima. Windows mobile ..., Skype ...

Bilo je igrača u informatičkoj industriji koji su bili sinonim za grupu djelatnosti kojom su se bavili, a danas ih nema. Microsoft je koliko god to izgledalo nemogućim na najboljem putu da se pretvori u mnogo manje značajnu kompaniju od ove koju predstavlja danas.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice