Kraj podrške za Windows XP

poruka: 10
|
čitano: 2.912
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj podrške za Windows XP".
15 godina

Zašto ne naprave SP4 za XP koji bi uključivao sve updateje izdane do sada?

Isto tako, što više ne naprave je*** SP2 za Win 7, a ne da nakon svake instalacije treba još milju updatea instalirat?

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto mislite da li ce XP ikad biti besplatan?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kraj podrške za Windows XP
DJecko23 kaže...

Sto mislite da li ce XP ikad biti besplatan?

Službeno ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 2:22 (Quiem).
17 godina

problem je što je to skoro 13 godina star OS i više kao takav trenutno ne donosi nikakav prihod a čak i šteti napretku novih MS-ovih Windowsa... kako izmusti još novca iz ovog OS-a ? omogućiti "produženu" podršku xD

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kod nas državne institucije još uvijek koriste xp (zdravstvo, fina, hž, hzzo, sudovi, ceste...) (isto je i sa privatnim kapitalom koji radi za sebe il za državu) što baš i nije pametna opcija iz sigurnosnih razloga, a sama država kad nešto obnavlja il uvodi kao u zadnjem slučaju umrežava zdravstvo sa starim kompovima iz 2001 sa xp-om ganc novo iz nekog skladišta pitaj boga otkud

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

Isto tako, što više ne naprave je*** SP2 za Win 7, a ne da nakon svake instalacije treba još milju updatea instalirat?

wsusoffline i jedan usb stick i problem riješen od win xp pa na ovamo

Life is too short to remove USB safely
14 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

Pa vidiš koliko se bore protiv svog kopileta. ;) Kao što neko gore reče, koči im napredak novih proizvoda i spremni su svašta uraditi da XP padne u zaborav u korist Windowsa 8.

17 godina
hrvooje kaže...
sisko93 kaže...

Nakon toga cu moci koristiti Windows Update kao sto sam mogao i do sada (a mogao sam uvijek)? Pitam za Win 7 i XP...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
hrvooje kaže...
sisko93 kaže...

Nakon toga cu moci koristiti Windows Update kao sto sam mogao i do sada (a mogao sam uvijek)? Pitam za Win 7 i XP...

da. instaliraš, napraviš update sa usb-a, a nakon toga u budućnosti preko neta

Life is too short to remove USB safely
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Sedmicu ćeš moći uredno updateati do 2020. ,ali XP-u i njegovim updateima reci bye ,bye. -.-

Uostalom ,Sedmica uredno radi na P III i 512 mb rama (druga je stvar upotrebljivost na takvoj konfiguraciji) ,pa prema tome može i na svakom PC-u sa P IV i 1 GB rama ,od 2002. nadalje.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 17:21 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice