Ja sam osobno prije 3-4 godina kupovao bug časopis u tiskanom izdanju,ali sad stvarno više nema potrebe za tim.Sve relevantne informacije iz IT svijeta se mogu naći i pročitati na internetu.Test grafičkih kartica ?Ima barem 10 site-ova koji imaju 50 tema o tome preko 500 stranica.Test printera.Ista situacija.Test ovoga,onoga,sve je dostupno u većim i brojnijim stranicama nego će to ikad biti dostupno u tiskanom izdanju.Sto je najbitnije,testovi i recenzije se pojavljuju istovremeno s izdavanjem proizvoda,a nekad cak i prije.Da bih to procitao u Bug-u trebam cekati mjesec dana do izlaska slijedećeg broja.
Mene zanima zasto ljudi jos kupuju tiskano izdanje?Nije valjda samo zbog toga da mogu citati na wc-u i mirisu papira?(Nadam se da me neće sada suradnici i djelatnici Bug-a drvljem i kamenjem napasti :)Pitam čisto informativno.Mozda nemaju svi internet pa kupuju IT casopise,ali oni koji ga nemaju vjerovatno ni ne zanima IT.Paradoks :)

htio sam reci da si mogao i u zip, on je svagdje otvorljiv.
Nema mi do zadnjih dana u mjesecu kad se mogu vozit, slušalice u ušima a bug u ruci. Prođeš kroz cijeli grad- s užitkom :)