Kraj za Envy 13

poruka: 9
|
čitano: 1.377
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za Envy 13".
18 godina
Kraj za Envy 13

Ne vidim HP Envy 13 kao konkurenciju MacBook Airu 13.

HP je laptop standardnih dimenzija, a Air je više ultra prijenosnik.

A sa SSD-om je bio poprilično skuplji od Aira

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kraj za Envy 13

Strava, kako ce mrzitelji appla shvatiti kad to jedna velika kompanija nije u stanju; ne prodaje se Apple zbog dizajna vec zbog softvera tj. zbog OS-a možeš ti kopirati i naivno nabijati cijenu ali đaba ti je to sve kad se ispod haube vrte Windose...

2 1 hvala 0
17 godina
Re: Kraj za Envy 13
Lex Luthor kaže...

Strava, kako ce mrzitelji appla shvatiti kad to jedna velika kompanija nije u stanju; ne prodaje se Apple zbog dizajna vec zbog softvera tj. zbog OS-a možeš ti kopirati i naivno nabijati cijenu ali đaba ti je to sve kad se ispod haube vrte Windose...

apple-ovi se proizvodi prodaju jer su ljudi ovce (90% kupaca), ovih 10% ga kupuju zbog OS-a i profesionalnog rada

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 10:31 (mind_challenge).
16 godina
Lex Luthor kaže...

Gle mozda ti kupujes zbog softwera ali velika vecina kupuje zbog dizajna i zbog dobrog marketinga...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Lex Luthor kaže...

Gle mozda ti kupujes zbog softwera ali velika vecina kupuje zbog dizajna i zbog dobrog marketinga...

A gledaj, da si ikada koristio iLife paket koji dolazi sa samim OS-om nebi govorio takve gluposti, al ajde ne zamjeram ti previše jer je to karakteristično za bug forum i apple teme...

16 godina

Mozda si krivo shvatio nemam ja nista protiv apple-a cak imam i njihov mobitel i jos nekoliko stvari ali mislim da ipak vecina ljudi pati na dizajn i ono sto su vidjeli na TV-u nego sto koriste OS...Naravno ako je tebi bolji uzet ces si apple imac,macbook ja ipak volim jace strojeve kad smo kod toga...uglavnom svatko si kupuje ono sto misli da je dobro i svaki pogled je subjektivan najcesce ja pokusavam to sagledati sa obje strane nekako...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Mozda si krivo shvatio nemam ja nista protiv apple-a cak imam i njihov mobitel i jos nekoliko stvari ali mislim da ipak vecina ljudi pati na dizajn i ono sto su vidjeli na TV-u nego sto koriste OS...Naravno ako je tebi bolji uzet ces si apple imac,macbook ja ipak volim jace strojeve kad smo kod toga...uglavnom svatko si kupuje ono sto misli da je dobro i svaki pogled je subjektivan najcesce ja pokusavam to sagledati sa obje strane nekako...

Istina samo nekako sam ja to shvatio glede iphona i ipada, jer većini je sami MacOs nekakva enigma... samo eto većina ljudi (kao gore npr. mind_challenge), a najčešće oni koji nisu radili na macu, ponavljaju kao papagaji da je to samo za profiće, e pa od davnih dana je apple prestao biti tj. MacOs samo za profiće sada je po meni omjer 70:30 u korist običnih korisnika... Ali da nije tako sve sivo, koristim i Windows 7 (za mene do sada najbolji) a s druge strane Google je napravio dobru stvar s Android platrofmom i sada kopiranje iphonea i iPada itekako ima smilsa, baš kao i do HP-a i Palma njihov tablet i WebOs... Sve u svemu mislim da ne možeš kopirati apple hardwer bio to iMac, macbook ili mac mini i očekivati da ćeš bez kvalitetnog OS-a uspjeti...

16 godina
Lex Luthor kaže...

koja snobovska izjava

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Kraj za Envy 13

Ta Envy serija se najavljivala kao neznam šta i valjda su ocekivali da ce im uspijeti jer jako lici

na Appleove laptope. Ali ocito nije. Nemože kopija biti bolja od originala {#}
A i ovaj 13" po meni nije za usporedbu s Airom neg s MacBook-om Pro 13.3"

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice