Kocka

poruka: 9
|
čitano: 1.788
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kocka".
18 godina
neaktivan
Kocka

Baš je ružan.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kocka

bijeli je ruzan, ali crni je c00l, i ja bi jedan taki =)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kocka

Nekako je nezgodan za držanje u džepu("Je li ti to mp3 ili si sretan što me vidiš?").Draži mi je moj iPod nano,jednostavan i praktičan,samo moram nove slušalice nabavit.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 14:53 (dncrmt).

2 0 hvala 0
18 godina
Kocka

Kak to stavit u džep nekih užih traperica??

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kocka

Bio bi savršen da je 3x3x3 cm i da nema ove "retro" mjerače. I da, crni > bijeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kocka

Very nice...

Meni se sviđa i bijeli i crni... Ipak, crni je malo bolji zbog plavičastog osvjetljenja analognih mjerača.

KSCHI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kocka

Mmm... me like! Mada, IMHO, ovi analogni pokazivači su mi malo prenapadni i ne uklapaju se u dizajn, možda bi bilo bolje da su malo manji i/ili da imaju bijelu pozadinu.

... this might be a debatable question but what on earth is a fatal exception? ... vau kako sam smiješan... boli glava...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kocka

hm ,nikak, nemoguće, ne možeš ga staviti ni u šire traperice (:

zato mi je koncept glup

18 godina
protjeran
RE: Kocka
Korky kaže...

Bio bi savršen da je 3x3x3 cm i da nema ove "retro" mjerače. I da, crni > bijeli.

A jel? To je posveta staroj školi hi-fiija.Smijeh

Kao što je Tom Paris natrpao Deltu sa analognim mjeračima.Smijeh

Sviđa mi se "Mac" bijeli i crni. Jedino što bi bilo bolje da su stavili polugice umjesto tipki za pojedine funkcije, bolje bi se uklapale u "retro" dizajn.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice