Kad RTL razvija mobitele

poruka: 38
|
čitano: 6.245
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad RTL razvija mobitele".
18 godina
Kad RTL razvija mobitele

Pa ustvari to je vrlo dobar marketing za tele2, (ulozoli su 3,50kn u "razvoj", a klinci ce to pokupovati,) ali los produkt za ljude koji ga kupe.

Ali eto... znaci ko' kupi dobije nekoliko slika ruznih ljudi i "ubiboze" pjesmu, tja.... navali narode...

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad RTL razvija mobitele

Hehehe. Nedaj boze domacih proizvoda ako ih razvijaju na taj nacin.

0 0 hvala 0
18 godina
Kad RTL razvija mobitele

jedni samo stave HR etiketu koja je štapana u kini, i eto ti MADE IN HR proizvode

kupujmo HR :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kad RTL razvija mobitele

lol, ovo je presmiješno  Smijeh

Svaka čast ako ovakva marketinška kampanja prođe.

0 0 hvala 0
18 godina
Kad RTL razvija mobitele

Revolucionarno...

Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kad RTL razvija mobitele

Jel mogu svoj K770i upgradeati na novi HTZ firmware, bas mi je fancy, a u kojem servisu to mogu...majko mila pa sto nisu razvili novi T630 ovaj mob je jos prenov za njihSmijeh

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
18 godina
protjeran
naxeem kaže...

Članak bi bio još veća fora da ga je napisao Drago, Okrutni, Galić. Smijeh

Ali je u njegovom stilu. Da nisam pogledao tko piše, mislio bi da je Drago Galić. Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
itf4n kaže...
Gnjavator kaže...

Meni je najsmješnije to što su uz "glazbeni show" išli reklamirat mobitel sa definitivno najgorim zvukom od svega što sam čuo zadnjih godina, a ni ekran mu nije nešt posebno da se hvali sa slikama... :)

Zvuk mu je odličan :S

Možda nešto nije u redu sa primjerkom koji si ti imao/čuo. A ekran je kristalan :D

Eh da nas nema u firmi hrpica sa tim modelom kao službenim joiš bi reko da ovaj jedan ne valja... dobro, možda sam se malo "razmazio" pored nekih Nokia, ali definitivno nije mob za neko veliko slušanje glazbe :) a i za slike ima puno boljih...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice