Jet-pack za 100 keka

poruka: 35
|
čitano: 11.415
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jet-pack za 100 keka".
16 godina
neaktivan
RE: Jet-pack za 100 keka
netko,netkovic kaže...

2 vatrogasna šlaufa na leđa i leti se :D

Pametno, konstruktivno i jednostavno , svaka čast, ako to napraviš i dokumetiraš snimkom, te istu uplodaš na youtube bit češ novi JackAss i popularniji od Bibera ( ili kako se već zove lik ), samo gedaj da si negdje iznad vode pri tome i da imaš policu životnog :)

I'm from Hollywood
17 godina
neaktivan
Jet-pack za 100 keka

Pffff koja glupost!!!

ja bolje letim dok prdnem, a ne to!

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jet-pack za 100 keka

Evo ovo su likvi iz mog mjesta, znaći ovo ti je samo hint da vidite ludost nema granica :

I'm from Hollywood

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jet-pack za 100 keka

Akhem, jetpack sucks... ja bi radije privatni helikopter...

http://www.martinjetpack.com/

I am Jack's dubious choice of one-way roads

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Jet-pack za 100 keka
woodgamesfx kaže...
netko,netkovic kaže...

2 vatrogasna šlaufa na leđa i leti se :D

Pametno, konstruktivno i jednostavno , svaka čast, ako to napraviš i dokumetiraš snimkom, te istu uplodaš na youtube bit češ novi JackAss i popularniji od Bibera ( ili kako se već zove lik ), samo gedaj da si negdje iznad vode pri tome i da imaš policu životnog :)

ako to napravim,nece biti videa na youtubeu-barem ne dok se ne vratim iz bolnice XD

ali dao bi se slozit regulator, s kojim bi neko dolje upravljao, samo bi trebao imati jaaako puno povjerenja u tu osobu :D

WP
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice