Izgled iPhonea 5

poruka: 138
|
čitano: 19.296
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izgled iPhonea 5".
16 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

dajte recenziju ovog u sljedecem bugu

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Izgled iPhonea 5
Čitam ovu temu i slatko se ma moram nasmijati kako se narod "zapalio" na vjerojatno probni balon SJ-a i ostalih u Apple-u, ljudi moji jeli to moguće!
Onima koji pljuju po Iphone dizajnu, ne slažem se jer je kao dizajn OK, to što zbog dizajna nema nekih stvari o tom po tom, sam dizajn je u redu, 4 pogotovu.
Onima koji slave Iphone, kao bivši vlasnik Iphone 3GS-a, imao je on falenki jako puno, pa bluetooth mu služi zaqurac, kamera = comora opscura, ...

Po mom skromnom razmišljanju, dečki iz Apple-a će imati velikih problema s usklađivanjem rezolucije ekrana i ikonama koje oštro izgledaju na Retina zaslonu. Kako će koncipirati novi zaslon koji bi trebao biti nešto veći nego na 4, hoće li ići s kompromisom uređivanja i prilagođavanja ikona ili opet ganjat novu još veću rezoluciju i time stvoriti opet novi standard u izradi i zaslona i mobitela uopće??
Obzirom da imam malo poveću ručicu i nije mi problem raditi s jednom rukom na HTC DHD-u, čak bolje lijevom nego desnom, svi koji njorgate na ukupnu veličinu, ljutnja vam baš ne drži vodu, obzirom je 3GS dimenzijama bio ipak veći od 4 (115,5 x 62,1 x 12,3 naspram 115,2 x 58,6 x 9,3), skubicirajte i stvar je očita.

Kada naprave dečki iz Aplle-a novi I5phone, nadam se da će bitno bolje izgledati nego neka "slučajno" izgubljena/nađena i snimljena maskica, moš mislit slučajnosti!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izgled iPhonea 5

kako je kolega stavio link par postova iznad

slika je žešći fail!

pogledajte osi da nisu paralelne!

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14070

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
CRT kaže...
nsoul kaže...

Kad smo mi spominjali   veće ekrane appleovci su bili protiv, kao preveliki ekran ne može se sve dosegnut prstima, moraš upravljat s dvije ruke mobitelom...

ali sad kad bi iphone trebao imati 4" sad je to ok, sad se odjednom sve može dosegnut prstima...

a i bilo mi je čudno kako to da su bugovci stavili vijesti o gmailu i youtube, ipak je to google, ali sad vidim zašto, da kasnije mogu redat appleove vijesti, i onda se kao mi ostali ne bi bunili jer smo i mi svoje dobili.

Čekaj, u čemu je problem ako BUGovci pišu vijesti o Appleu?

Apple je ogromna firma s još ogromnjim utjecajem na iT industriju i nerijetko postavlja trendove (sjeti se zadnjeg CESa) pa zašto se nebi onda pisalo o Appleu?

A ukoliko ti se to ne sviđa, jednostavno nemoj čitati, nitko te ne sili da dođeš na BUG i čitaš Appleove vijesti!

EDIT: po meni je ekran od 4" idealan, a jedini "grijeh" Applea u tom slucaju bila bi ista rezolucija na većem ekranu, a najvjerojatnije je da će se to i dogoditi kako bi aplikacije na iphoneu 4 (i 3) mogle biti korištene i na petici (jedina mogućnost je povećanje rezolucije kao sa iphonea 3 na 4 tj. jedan pixel zamijeniti sa 4 manja te bi bilo fantastično takvu rezoluciju imati na 4" ali pitanje je koliko je to izvedivo).

pišu vijesti o appleu? da to samo i rade.

ima još ogromnih firmi s velikim utjecajem na IT industriju.

Quilombo23 kaže...
nsoul kaže...

Kad smo mi spominjali   veće ekrane appleovci su bili protiv, kao preveliki ekran ne može se sve dosegnut prstima, moraš upravljat s dvije ruke mobitelom...

ali sad kad bi iphone trebao imati 4" sad je to ok, sad se odjednom sve može dosegnut prstima...

a i bilo mi je čudno kako to da su bugovci stavili vijesti o gmailu i youtube, ipak je to google, ali sad vidim zašto, da kasnije mogu redat appleove vijesti, i onda se kao mi ostali ne bi bunili jer smo i mi svoje dobili.

Za kaj si opterecen apple-om i time sto BOL napise neku informaciju o apple-u???

Ako im stane 4" u postojece kuciste.....naklon do poda.Ja imam htc Desire i to je MAX. velicina mobitela sto bi uzeo ni pola milimetra vise!A sad sto veci ekran u tom kucistu to bolje,ne?!

opterećen ? nisam. ide mi na živce jer se apple diže u nebo bezveze , a po ostalima se pljuje. 

GW freak kaže...
Vec 3 vijesti zaredom vezane uz apple, ohladite malo...

4

Assassin kaže...
nsoul kaže...

Kad smo mi spominjali  veće ekrane appleovci su bili protiv, kao preveliki ekran ne može se sve dosegnut prstima, moraš upravljat s dvije ruke mobitelom...

Isto kao sto ti imas (losu) teoriju o tome da korisnici apple proizvoda vole one karakteristike koje apple ima, a ostale odbacuju, tako isto i ti pricas kako BUG ima premalo ne-Apple vijesti, a onda kad takve dodju opet nisi zadovoljan jer su SIGURNO one tu samo da bi maskirale nove Apple vijesti... Malo smo paranoicni?{#}

pogledaj malo vijesti. sve neke sitnice, i onda čim napišu microsoft, google... onda mogu znat da slijedi par appleovih vijesti za redom. 

ma ne vole korisnici apple proizvoda ništa, vole iphone jer je iphone. trebalo bi napravit anketu da se vidi kolko njih zna kaj koristi u iphoneu.

već sam prije spominjao da nek misle da je retina  igra, pa onda vidi kolko vole appleove karakteristike. 

a da odbacuju ostale? da to i rade, kad se pričalo o 4" ekranima, javljali su se redom ( da ih ne nabrajam) kao to je preveliki ekran, cigle, ne možeš dosegnut jednom rukom cijeli ekran. onda netko spomene da je surfanje na većem ekranu ugodnije, pa opet netko od appleovaca da je granica koje smartphone mora imati 3.5". a sad kad iphone kao treba imat 4" onda je to u redu.

a ako ispadne da je to fake, onda budu ti isti koji su veličali 4", pisali kako se znalo da je fake, da je 3.5" savršena veličina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 17:33 (nsoul).
15 godina
protjeran
Izgled iPhonea 5
Cijeli svijet se vrti oko applea,da jadni vi...otidi ako ti smeta nitko te ne drzi na ovom forumu
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

kako je kolega stavio link par postova iznad

slika je žešći fail!

pogledajte osi da nisu paralelne!

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14070

To ti je inovacija od 4 milijarde dolara  {#}

16 godina
protjeran
CRT kaže...

Apple je ogromna firma s još ogromnjim utjecajem na iT industriju i nerijetko postavlja trendove (sjeti se zadnjeg CESa) pa zašto se nebi onda pisalo o Appleu?

A ukoliko ti se to ne sviđa, jednostavno nemoj čitati, nitko te ne sili da dođeš na BUG i čitaš Appleove vijesti!

EDIT: po meni je ekran od 4" idealan, a jedini "grijeh" Applea u tom slucaju bila bi ista rezolucija na većem ekranu, a najvjerojatnije je da će se to i dogoditi kako bi aplikacije na iphoneu 4 (i 3) mogle biti korištene i na petici (jedina mogućnost je povećanje rezolucije kao sa iphonea 3 na 4 tj. jedan pixel zamijeniti sa 4 manja te bi bilo fantastično takvu rezoluciju imati na 4" ali pitanje je koliko je to izvedivo).

OMG.

Problem je u tome sto Apple sad u svim segmentima zajedno ima ukupno 15 proizvoda (ako i toliko), a pise se kao da ih ima 100 i svaki mjesec izda jos 100.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
CRT kaže...

OMG.

Problem je u tome sto Apple sad u svim segmentima zajedno ima ukupno 15 proizvoda (ako i toliko), a pise se kao da ih ima 100 i svaki mjesec izda jos 100.

Nije bitno koliko proizvoda izdaju, kolko proizvoda izdaju Kinezi (tipa kopija iPhonea i sl.) pa jel se piše tolko o njima? Bitne su inovacije a i sama popularnost govori nešto.

16 godina
protjeran
mathmonster kaže...

Nije bitno koliko proizvoda izdaju, kolko proizvoda izdaju Kinezi (tipa kopija iPhonea i sl.) pa jel se piše tolko o njima? Bitne su inovacije a i sama popularnost govori nešto.

Inovacije se svakako u Apple-a otkriju tek kad proizvod izadje na trziste. Spekulacije su vecinom ono sto dobijemo prije toga.

Da je neko racunalo, shvatio bih. Ali o mobitelu, o jednom bezveznom uredjaju koji sluzi za razgovor s ljudima, da se ovoliko pise na BUG-u, i jos vise komentira....

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

pišu vijesti o appleu? da to samo i rade.

ima još ogromnih firmi s velikim utjecajem na IT industriju.

Piše se o svemu, možda bi bilo dobro da posjetiš okulistu budući da ti mnogo toga pobjegne očima. Čisto za svaki slučaj.

nsoul kaže...
opterećen ? nisam. ide mi na živce jer se apple diže u nebo bezveze , a po ostalima se pljuje.

Kad si na BOL-u vidio da se pljuje po svima a Apple veliča, osim u slučajevima kad je to objektivno za reći/napisati?

nsoul kaže...
pogledaj malo vijesti. sve neke sitnice, i onda čim napišu microsoft, google... onda mogu znat da slijedi par appleovih vijesti za redom. 

ma ne vole korisnici apple proizvoda ništa, vole iphone jer je iphone. trebalo bi napravit anketu da se vidi kolko njih zna kaj koristi u iphoneu.

već sam prije spominjao da nek misle da je retina  igra, pa onda vidi kolko vole appleove karakteristike. 

a da odbacuju ostale? da to i rade, kad se pričalo o 4" ekranima, javljali su se redom ( da ih ne nabrajam) kao to je preveliki ekran, cigle, ne možeš dosegnut jednom rukom cijeli ekran. onda netko spomene da je surfanje na većem ekranu ugodnije, pa opet netko od appleovaca da je granica koje smartphone mora imati 3.5". a sad kad iphone kao treba imat 4" onda je to u redu.

a ako ispadne da je to fake, onda budu ti isti koji su veličali 4", pisali kako se znalo da je fake, da je 3.5" savršena veličina.

Tvoje generaliziranje je prestrašno, više mi to vuče na frustraciju na sve što ima veze sa Appleom.

Možda najbolje da prestaneš posjećivati sve stranice povezane sa IT-om da ne bi slučajno naletio na vijest o tom prokletom Appleu.

Mentalist kaže...

Da je neko racunalo, shvatio bih. Ali o mobitelu, o jednom bezveznom uredjaju koji sluzi za razgovor s ljudima, da se ovoliko pise na BUG-u, i jos vise komentira....

Kako kome, meni ponajmanje služi za razgovor.

---

Što se same teme tiče, ovo je prikazivano prije nekog vremena i izvjesno je da je fake. Obzirom na trud koji Apple ulaže u dizajn, njihovu osjetljivost na to pitanje, teško da će se desiti da izdaju ovako ružan telefon.

Mislim da je bilo rečeno da je ovo samo primjer jedinog načina da se 4-inčni ekran stavi u postojeće kućište. Teško da će iPhone 5 zbilja ovako izgledati.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 17:45 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
mathmonster kaže...

Inovacije se svakako u Apple-a otkriju tek kad proizvod izadje na trziste. Spekulacije su vecinom ono sto dobijemo prije toga.

Danas sami mobitel služi svemu, a najmanje razgovoru i porukama... 

16 godina
protjeran
Izbjeglica_02 kaže...

U teoriji, u praksi, mobitel sluzi razgovoru.

Netko surfa na mobitelu, pf. Maksimalno 5 minuta...

Tko to igra igre na mobitelu, osim kad ceka nekog (ili ima mozak 5-godisnjaka).

Mail-ove shvacam.

17 godina
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

- Psiho246
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

pojavom smartphonea ovakve izjave su izgubile smisao

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Surfam na mobitelu minimalno 45 minuta dnevno.

Činjenica da ti ne radiš nešto ne znači da nitko drugi to ne radi.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

bug koristi apple da bi povecao broj postova na forumu :pppp

potpis :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

Touch screen.

Multy-touch.

Super organizovani menu.

Predobar prikaz.

Sloboda rada.

Otvoreni kod.

Zvucnici.

Appstore.

Redsn0w.

Tipke za pojacavanje glasnoce.

Ultra-jaki procesori.

Hoces jos?

Danny_HR kaže...
Mentalist kaže...

Surfam na mobitelu minimalno 45 minuta dnevno.

Činjenica da ti ne radiš nešto ne znači da nitko drugi to ne radi.

Odgovaras samo zato jer znas da te se bojim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 17:55 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Sve sta mogu rec Applu je:BLJAK

Učim za 5, naučim za 4, napišem za 3, nadam se 2 i dobijem 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Netko surfa na mobitelu,  pf. Maksimalno 5 minuta...

Mail-ove shvacam.

Meni koristi za surfanej dok sam na putu pa nemam pristup računalu, mogućnosti pregledavanja datoteka, mailova i sl. Ponajmanje igara, zapravo nemam ni jednu. (i pričam općenito ne o iPhoneu)

Psiho246 kaže...
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

Mislim da nema smisla nabrajati, ako te zanima guglaj. Jako je puno novaca uloženo u samo jedan uređaj da bude što bolji po svim karakteristikama počevši od samog zaslona, dizajna i svega ostalog. Zato ga koristi dosta ljudi koji žele nešto kvalitetno ili ljudi koji imaju viška novca a koriste ga za razgovore. Meni sasvim svejedno no da je popularan, jest. Što sam htio reći je da cijelokupni dojam je poprilično dobar, osim cijene al to je sad druga priča.

17 godina

Uz ovu novost možda bude jedna do dvije manje promjene na mobitelu ali će i dalje biti idiota koji će stajati u redu da dobiju "novi" iPhone koji izlazi svako malo, a ne nudi ništa novo osim prefiksa s brojem!

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Mail-ove shvacam.

Ja surfam na mobitelu po sat vremena, znam neke koji su veći dio dana na mobilnom internetu. 

Ja ih igram, znaju biti dosta zabavnije nego igre na računalu. 

No tu je i glazba, mail, GPS i sl. 

17 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

Touch screen.

Multy-touch.

Super organizovani menu.

Predobar prikaz.

Sloboda rada.

Otvoreni kod.

Zvucnici.

Appstore.

Redsn0w.

Ultra-jaki procesori.

Hoces jos?

touch screen nema veze sa appleom i definitivno nije njihova inovacija

multi touch isto nije njihova inovacija, ni idejno ni tehnoloski

menu je neorganizirano smece, nema sta sve bit na jednom ekranu

predobar prikaz cega? iphneovi prije cetvorke imaju smece od rezolucije i dpi-a, a 4 nije nis posebno u usporedbi sa ostalim high end modelima u zadnjih par godina

kakva sloboda i apple, to doje nejde u istu recenicu

otvoreni kod? aj mi daj link na source iOS-a

zvucnici? mozda jedino ak dokupis neke bolje

appstore? jesi ikad cuo za repozitorij?

kakve veze redsn0w ima sa appleom? :S

tipka za pojacavanje glasnoce? di je tu inovativnost majketi

ultra jaki procesori? wtf, vec godinama(puno prije prvog iphonea) se u ppc-ima nalaze procesori od   600+mhz, a prvi mob koji je probio 1ghz barijeru je toshiba tg01

hoces jos? :P

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 18:13 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Uz ovu novost možda bude jedna do dvije manje promjene na mobitelu ali će i dalje biti idiota koji će stajati u redu da dobiju "novi" iPhone koji izlazi svako malo, a ne nudi ništa novo osim prefiksa s brojem!

Sve je nadogradnja postojeceg,usavrsavanje a novi iphone ce imati i dvo jezgreni procesor kao i konkurencija...i iphone izlazi najsporije od svoih telefona.1 godisnje je tebi puno{#} a Samsung izda 1001 mobitel godisnje i LG pogotovo...

A da su idioti oni sto kampuju da bi uzeli iphone,play station,graficku neki......jesu definitivno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 18:16 (Quilombo23).
17 godina
mathmonster kaže...
Psiho246 kaže...
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

Mislim da nema smisla nabrajati, ako te zanima guglaj.

{#}

Hahahahha.

Ne moras vise nista pisati. Sve mi je jasno.

{#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Applovac kaže...

Sve sta mogu rec Applu je:BLJAK

To dodatno potvrđuje tvoj Nick na forumu :D

16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...
mathmonster kaže...

Nabroji inovacije.

Touch screen.

Multy-touch.

Super organizovani menu.

Predobar prikaz.

Sloboda rada.

Otvoreni kod.

Zvucnici.

Appstore.

Redsn0w.

Ultra-jaki procesori.

Hoces jos?

touch screen nema veze sa appleom i definitivno nije njihova inovacija

multi touch isto nije njihova inovacija, ni idejno ni tehnoloski

menu je neorganizirano smece, nema sta sve bit na jednom ekranu

predobar prikaz cega? iphneovi prije cetvorke imaju smece od rezolucije i dpi-a, a 4 nije nis posebno u usporedbi sa ostalim high end modelima u zadnjih par godina

kakva sloboda i apple, to doje nejde u istu recenicu

otvoreni kod? aj mi daj link na source iOS-a

zvucnici? mozda jedino ak dokupis neke bolje

appstore? jesi ikad cuo za repozitorij?

kakve veze redsn0w ima sa appleom? :S

tipka za pojacavanje glasnoce? di je tu inovativnost majketi

ultra jaki procesori? wtf, vec godinama(puno prije prvog iphonea) se u ppc-ima nalaze procesori od   600+mhz, a prvi mob koji je probio 1ghz barijeru je toshiba tg01

hoces jos? :P

Jesi kad cuo za "Ironija"??{#}

17 godina
Quilombo23 kaže...

Jesi kad cuo za "Ironija"??{#}

Zapravo je sarkazam, al dobro.

- Psiho246
17 godina
protjeran
ako je bio sarkastican onda se ispricavam na zabuni, al puno ljudi to pripisuje appleu
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
Izgled iPhonea 5

Glavno da svi se bunite kako vam apple smeta, i nastavite komentirati u ovoj temi koja povezana sa viješću i tako dižete rating te vijesti, jer će vjerojatno uskoro na BOL-u doći u najkomenitiraniju vijest i tako će BUG-ovci vidjeti da nas zapravo interesira apple kada smo se toliko ispričali da će nam staviti još pokoju vijest da se zasladimo{#}

Ako vas vijesti iritiraju onda se ponašajte kao i sa trollovima: don't feed them. Jednostavno nemojte komentirati i točka, di je problem? Ja ne trčim po svim temama koje me ne zanimaju samo kako bi mogao pljuvati po nečemu, nevezano jel apple, razer, nvidia ili štoveć. 

Mislim dosadni ste mi što svaka tema uvijek ode na isto, da se nađe fanboy i hater i onda jedan drugoga uvjeravaju da nešto valja/sranje a znamo da niti jedan ni drugi neće drugu stranu uvjeriti pa da neznam šta je, a nikako da se ne nađe onaj "pametniji popušta" pa de se diskusija zatvori.  Ja samo nastojim imati nikakve osjećaji ni sreće ni mržnje prema komadima silicija koje koristimo, niti trošiti toliko energije na veličanje ili mrženje nečega. Mogao bi i ja sada glatko otići i kenjkati po razer miševima kako su preskupi i kako ne nude ništa pametno za tu lovu i ne nazivam korisnike razerovih proizvodima ni ovcama ni ničim. Zapravo svoju neslaganjem sa njima prenašam tako što ih ignoriram, i svi sretni{#}

Stoja
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

@ mentalist i ostalima

Pa pogledajte samo zadnji CES, Apple diktira trendove: Tableta prije iPada skoro da nije ni bilo te uopce nisu ili popularni, a nakon iPada desio se baby-boom tableta, svaka uglednija firma u tom području je predstavila svoj koncept tableta... Slična stvar   je bila i s iPhoneom.

Također svjedočimo da su drugi proizvođači (neuspješno) kopirali Applea što se tiče notebooka: Dell je svojim modelom 8ispričavam se, zaboravio naziv modela) pokušao kopirati Aira a HP-ov Envy neodoljivo dizajnom podsjeća na MacBookPRO.

Nisam Appleov fanboy, ali Apple hatery mi idu na živce, posebno što ima dosta vijesti uz Apple pa stalno nešto viču.   {#}

If Microsoft ever does applications for Linux it means I've won. - Linus Torvalds
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 18:55 (CRT).
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice