Izdan MS Office 2010

poruka: 40
|
čitano: 7.913
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izdan MS Office 2010".
17 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Evo, nakon instalacije i aktivacije, koje je moram priznati, gotovo instantno prošla(aktivacija), moram vam javiti dojmove. Čitav dan sam se zezao samo s ovim paketom, prije nego započnem distribuciju na sva računala.

Word - 90% stvari su identične, osim nekih novih efekata teksta, ništa posebno. Više nema onog okruglog buttona, nego FILE, pa padajući izbornik

Excel - Na prvi pogled sve isto, ali dosta nekih novotarija, samo koliko je sve to upotrebivo jednom "normalnom" korisniku. Start-up vremena velikih tablica su zbilja nenadje*iva i reklo bi se da odmah otvara. PowerPivot i Slicere nisam ni probao, neznam zašto se diže tolika buka oko njih.

Powerpoint- Poprilično dosta efekata, te novih funkcionalnosti. Nisam baš oko tih prezentacija puno, tako da ni neznam.

Outlook- Totalno izmjenjeno, nikako se nemogu snaći, za poludit. Ako imate mailove lokalno, tj. koristite POP3 poštu, onda se i da nekako poštelati. Ali ne daj Bože ako su vam mailovi na serveru i ako bi koristili neki protokol koji ne bi radio s njihovom Exchangeom (je*o ih on), on ste stvarno u kur*u. Ja sam probao s IMAP protokolom i to je užas jedan. Samo sinkronizora, nemožeš ni raditi. 2007, a posebno 2003 i OE su ovo bez problema radili. Probao sam svakako, sinkronizirao i headere i cijele poruke, ali nije išlo.

Access - Uopće nekih promjena nisam vidio.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

jedina promjena u odnosu na 2007 je što mi treba 45 minuta više da se otvori prazna stranica worda/excela.

Worry gives a small thing a big shadow.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izdan MS Office 2010
magicmist kaže...

jedina promjena u odnosu na 2007 je što mi treba 45 minuta više da se otvori prazna stranica worda/excela.

Ja bih rekao baš suprotno, i uopće nema nekog opterećenja, prazna stranica.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 21:21 (Smooth Operator).
18 godina
neaktivan
magicmist kaže...

45 minuta vise? Pa koliko je do sada trebalo?

:)
18 godina
neaktivan
rjakopec kaže...
pod009 kaže...
svaka čast ms officu,al je meni openoffice zakon!

Paaaaa, nije to tako jednostavno, ja slabo stojim s gramatikom pa mi je to važno, a Word jednostavno ima bolju gramatiku. U OO imaš mnoštvo riječi po sistemu da je sistem krivo a s istem dobro, nije mi jasno na koju foru je nastalo toliko greški istok tipa, da su pojedine riječi bez veze razlomljene. Drugi problem je, jednom sam nakon nove instalacije win odlučio staviti samo OO, mislio sam da za pisanje ne treba nešto bolje i onda sam treba napraviti nekakvu malo složeniju tablicu i nekamo poslati. Lik kojem sam poslao je imao Office pa se tablica nije dobro vidjela, pa sam na kraju morao staviti Office da bi napravio tablicu koju je moj sugovornik ispravno vidio. Dok čovjek piše nebitne stvari ona je OO u redu, ali bez veze je u nekom ozbiljnom poslu ispasti papak jer si ti koristio OO, a tvoj sugovornik Office. Posebno je bez veze ako zbog toga popušiš posao. 

kupio si MS Office samo da bi tvoj sugovornik mogao vidjeti tablicu? nisi je mogao snimiti u ms kompatibilnom modu? al veći papak može ispast on ako koristi piratski software i ne poštuje standard RH , a to je odf.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
neaktivan

2007 začas.

ovo traje u nedogled.

Worry gives a small thing a big shadow.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 23:24 (magicmist).
18 godina
neaktivan

Meni traje vrlo kratko. Par sekundi.

:)
16 godina
neaktivan
magicmist kaže...

???

meni ispod sekunde za word i excel

outlook ipak treba neš više zato kaj imam tri exchange accounta, par pstova i tako

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...

outlook ipak treba neš više zato kaj imam tri exchange accounta, par pstova i tako

Ja ću svog downgradeati na 2007, i čekati prvi SP. Ne radi IMAP nikako! Tj. radi ali užasno.

16 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

imap ne koristim, mogu probat napravit sync sa live accountom pa ti javim al brijem da tebe neš drugo muči

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice