Izdan MS Office 2010

poruka: 40
|
čitano: 7.920
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izdan MS Office 2010".
17 godina
Izdan MS Office 2010

Ja sam to stavio pa neka iskustva, postoje dvije inačice 32 i 64, da bi se mogla instalirati 64 sve komponente stare inačice se moraju obrisati. Odmah se dobije hr gramatika, ali ne i prevedeno sučelje, ili barem ja nisam skužio gdje se uključuje hr sučelje. Slično inačici 2007, glavna fora je da nema više onog velikog kruga gore lijevo nego je dodan file ribon ili tako nešto. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Ali nije mi jasna ova fora za Home & Student verziju:

The retail license terms for Office Home and Student 2010 allow for installation on up to three home computers. Not intended for use in any commercial, nonprofit, or revenue generating business activities, or by any government organization.

Pa takva verzija koja je namjenjena za osobnu, nekomercijalnu upotrebu bi trebala biti besplatna, a ne platiš 150$ i tek onda smiješ "za po doma".... smiješno.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izdan MS Office 2010

Gledaj to ovako, ako ćeš zarađivati s njihovim proizvodom, platiti ćeš više, nešto kao jednokratne tantijeme :P. Ako nećeš zarađivati, platit ćeš proizvod bez dodatnih troškova.

A ako želiš za po kući a da ne plaćaš, nije da fali alternativa.

Bilo bi lijepo da je besplatno, ali moram priznati da mi nije smiješno što nije <.<

18 godina
rjakopec kaže...

Ja sam to stavio pa neka iskustva, postoje dvije inačice 32 i 64, da bi se mogla instalirati 64 sve komponente stare inačice se moraju obrisati. Odmah se dobije hr gramatika, ali ne i prevedeno sučelje, ili barem ja nisam skužio gdje se uključuje hr sučelje. Slično inačici 2007, glavna fora je da nema više onog velikog kruga gore lijevo nego je dodan file ribon ili tako nešto. 

Pa kada si brže kupio novi office tek je izašao ?

17 godina
odjavljen
movie kaže...

Pa kada si brže kupio novi office tek je izašao ?

Na isti nacin na koji su i 99.5% ljudi ovdje kupili win7 Cool.

Ali, eto nama XP-asima znaju pametovati kako nismo svjesni kako smo naivni...

18 godina
protjeran
rjakopec kaže...

Jedno pitanje, dokumenti  rađeni u officeu 2010 se mogu normalno otvarati sa 2007, nema problema kao između 2007 i 2003?

18 godina
protjeran
rjakopec kaže...

Jedno pitanje, dokumenti  rađeni u officeu 2010 se mogu normalno otvarati sa 2007, nema problema kao između 2007 i 2003?

16 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

"Vozim" ga već par tjedana (x64). Doduše, nekako se ne uspjevam navići na Outlook... Njega su dosta izmjenili, ali valjda će i mi i on za koji tjedan "sjesti".

Office 2010 Office 2010
17 godina
neaktivan

Da, 2010 koristi format koji je došao sa 2007 - npr. docx.

16 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

A šta je s onom besplatnom verzijom gdje su samo oslabljeni Word i Excel (mislim da se Starter zove)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ivand123 kaže...

A šta je s onom besplatnom verzijom gdje su samo oslabljeni Word i Excel (mislim da se Starter zove)?

Isporučuje se samo OEM partnerima tako da je mogu instalirati na računala koja dolaze s windowsima (ako to OEM partneri žele)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
svaka čast ms officu,al je meni openoffice zakon!
18 godina
protjeran
pod009 kaže...

Odlican, al za po doma.

18 godina
metak kaže...
pod009 kaže...

Odlican, al za po doma.

Odlican, meni i za posao ;) Iskreno, stvar navike, kad jednom naučiš MS office teško ćeš prihvatiti bilo što drugo, isto vrijedi i za OO, sad kad sjednem za MS office, teško se snalazim :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
16 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...
metak kaže...
pod009 kaže...

Odlican, al za po doma.

Odlican, meni i za posao ;) Iskreno, stvar navike, kad jednom naučiš MS office teško ćeš prihvatiti bilo što drugo, isto vrijedi i za OO, sad kad sjednem za MS office, teško se snalazim :)

Zavisi kakvim se poslom baviš i na kojoj razini je cijela priča organizirana. Npr. OO možeš komotno zaboraviti u poslovnom okruženju gdje imaš integriran MOSS sa točno određenim WF-ovima koji ti osiguravaju sljedivost i security dokumenata i gdje se to intenzivo koristi. No ako ćeš samo kuckati tekstove i spremati to negdje na NAS, onda ti baš i ne treba MS-ovo rješenje...

17 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Ja sam ga dobio kroz ugovor o iznajmljivanju softvera s MSom, ali ga još nisam instalirao... Čekam da e-mail server izda konektor za 2010. Ne koristim Exchange...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Sve je to krasno i divno nego radi li onaj plug-in za stare toolbare?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
17 godina
vlad0 kaže...

Zavisi kakvim se poslom baviš i na kojoj razini je cijela priča organizirana. Npr. OO možeš komotno zaboraviti u poslovnom okruženju gdje imaš integriran MOSS sa točno određenim WF-ovima koji ti osiguravaju sljedivost i security dokumenata i gdje se to intenzivo koristi. No ako ćeš samo kuckati tekstove i spremati to negdje na NAS, onda ti baš i ne treba MS-ovo rješenje...

Nije li to sjajno kada se covjek ovako uspjesno sluzi kraticama.

Koliko vidim jedina prava novost je konacno visekorisnicko istovremeno editiranje dokumenta, iako opet nespretno odradjeno u odnosu na Google Docs. Ostatak je samo mazanje ociju.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
vlad0 kaže...

Nije li to sjajno kada se covjek ovako uspjesno sluzi kraticama.

Koliko vidim jedina prava novost je konacno visekorisnicko istovremeno editiranje dokumenta, iako opet nespretno odradjeno u odnosu na Google Docs. Ostatak je samo mazanje ociju.

OO = Open Office

MOSS = Microsoft Office SharePoint Server

WF = WorkFlow

NAS = Network Attached Storage

MS = MicroSoft

Smijeh

17 godina
vlad0 kaže...

OO = Open Office

MOSS = Microsoft Office SharePoint Server

WF = WorkFlow

NAS = Network Attached Storage

MS = MicroSoft

Smijeh

He he, eto sada ce i ostatak foruma znati o cemu pricas. Belji se

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
ivand123 kaže...

Isporučuje se samo OEM partnerima tako da je mogu instalirati na računala koja dolaze s windowsima (ako to OEM partneri žele)

No sigurno mora procuriti na net i ta verzija, meni bi ona najviše pasala jer nekoristim ništa od naprednih funkcija.

18 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Evo samo jedno pitanje:

Ako se uzme cijeli Office 2010 paket, kada se pokrene instalacija - dali je moguće instalirati npr. samo Word 2010 ili sve moraš instalirati? (dakle sve aplikacije iz Ofice 2010 paketa)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Evo samo jedno pitanje:

Ako se uzme cijeli Office 2010 paket, kada se pokrene instalacija - dali je moguće instalirati npr. samo Word 2010 ili sve moraš instalirati? (dakle sve aplikacije iz Ofice 2010 paketa)?

Uvijek postoji custom instalacija, tj možeš birati koje programe želiš instalirati.

17 godina
ReiKo kaže...

Evo samo jedno pitanje:

Postavlja se pitanje zašto bi netko kupio cijeli Office da bi imao samo Word.

16 godina
neaktivan
BMT kaže...
ReiKo kaže...

Evo samo jedno pitanje:

Postavlja se pitanje zašto bi netko kupio cijeli Office da bi imao samo Word.

VL paketi, kad kupuješ velike količine za firmu. Ne treba svim odjelima sve, ali zbog lakšeg handle-anja licenci i instalacija imaš jedinstvenu verziju pa samo uključuješ i isključuješ feature koji ti trebaju/ne trebaju.

17 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Ako ćeš samo korisitit Word, radije si skini Open Office i koristi.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Izdan MS Office 2010

Kada skineš Open Office koliko mi je poznato opet moraš sve komponente uključujući i Writer instalirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

višestruki exchange accaunti

kod mene normalno radi.....
17 godina
Prince-Artas kaže...
rjakopec kaže...

Nisam stigao probati za Word, a kad sam neke nove efekte dodavao u staru PowerPoint prezentaciju onda me je PP upozorio da će prezentacija raditi na stroj inačici, ali da se ti novi efekti neće vidjeti. 

17 godina
pod009 kaže...

Paaaaa, nije to tako jednostavno, ja slabo stojim s gramatikom pa mi je to važno, a Word jednostavno ima bolju gramatiku. U OO imaš mnoštvo riječi po sistemu da je sistem krivo a s istem dobro, nije mi jasno na koju foru je nastalo toliko greški istok tipa, da su pojedine riječi bez veze razlomljene. Drugi problem je, jednom sam nakon nove instalacije win odlučio staviti samo OO, mislio sam da za pisanje ne treba nešto bolje i onda sam treba napraviti nekakvu malo složeniju tablicu i nekamo poslati. Lik kojem sam poslao je imao Office pa se tablica nije dobro vidjela, pa sam na kraju morao staviti Office da bi napravio tablicu koju je moj sugovornik ispravno vidio. Dok čovjek piše nebitne stvari ona je OO u redu, ali bez veze je u nekom ozbiljnom poslu ispasti papak jer si ti koristio OO, a tvoj sugovornik Office. Posebno je bez veze ako zbog toga popušiš posao. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice