to je beta!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije beta, jučer je izašla finalna verzija.
Full HD video na mom pentiumu šteka i sa hardverskom akceleracijom..tako da..
i opet nema 64 bitnog flasha 10.1 a rekli su da ce bit. loše loše
Nije beta, jučer je izašla finalna verzija.
da skužih... ali nažalost meni se ne želi instalirati. radi kao da je beta!
ipak nisam rekao potpunu laž. hehe...
kako ukljucit hardversku akceleraciju
kako ukljucit hardversku akceleraciju
kad ti se izvodi flash, desni klik i opcija settings, i tamo imas opciju (meni je ukljuceno bilo)
ja kad sam instalira flash 10.1, mislim da mi se zbog njega javlja skakanje ekrana kad gledam youtube.
ja kad sam instalira flash 10.1, mislim da mi se zbog njega javlja skakanje ekrana kad gledam youtube.
evo pogledao, kod mene je ok
Ja sam ga maloprije instalirao i pokrenem video u full hd-u na yt-u, slike japana od bbc-a i ne šteka mi, dok mi je prije štekalo, ja zadovoljan..
Meni radi normalno 
Full HD video na mom pentiumu šteka i sa hardverskom akceleracijom..tako da..
Trebas imat graficku koja podrzava hardversku akceleraciju jer mislim da na tom principu radi, kod radeona je to od generacije HD2xxx nadalje, a kod nvidije valjda od serije 8xxx al nisam siguran.
A inace ko je koristio Chrome dev verziju taj je imao odavno flash 10.1 jer je to bilo integrirano u chrome dev 4-5 verzija ranije jos dok je flash bio u beti.
Trebas imat graficku koja podrzava hardversku akceleraciju jer mislim da na tom principu radi, kod radeona je to od generacije HD2xxx nadalje, a kod nvidije valjda od serije 8xxx al nisam siguran.
A inace ko je koristio Chrome dev verziju taj je imao odavno flash 10.1 jer je to bilo integrirano u chrome dev 4-5 verzija ranije jos dok je flash bio u beti.
Radi meni normalno hardverska akceleracija i HD video u, primjerice, Media Player Classicu, ali flash ide bez štekanja (recimo, bez štekanja - zahtjevnije scene štucaju) samo do 720p...
Ja sam imao takvih problema i u normalnom mkv HD videu sve dok nisam formatirao komp, očito mi je nešto usporavalo izvođenje te je zbog toga štekalo.
Ja na mojoj konfiguraciji vrtim 720p i 1080p bez problema.
Dobar flash :D
Odem na YT, hoću vidjeti neki video, i pokaže mi poruku da moram upgrejdati Adobe flash player. Skinem i instaliram flash player s ponuđenog linka (browser je ugašen za to vrijeme) ponovno pokrenem browser, ali se stanje ne popravlja, i dalje ne mogu gledati flash sadržaj.
Browser: Opera v10.53
EDIT: uzmem isti video, u IE-u radi, u Operi ne, znači da je do Opere :(
EDIT2: Nakon reinstaliranja opere, provjeravanja ispravnog rada Javascripta i čega sve ne, osposobio sam prikazivanje flash sadržaja stavljanjem kvačice na opciju: Enable Plug-ins
lose je,bezveze
.
E da vas pitam. Imam najnoviji Chrome, i sadidem ja skidati ovaj novi flash i na stranici se ne spominje Google Chrome, nabrojani su samo Safari, Opera i Firefox te IE.
Šta je sa Chrome-om?
Malo je teže njesra ovaj novi flash. U par navrata mi je YT zaštekao, a čak ni u HD-u nisam gledao klip, i općenito se sve vrti nekako sporije.
FAIL.
na Operi 10.53 mi vrti 1080p video sa youtube-a bez problema
Period...