Izdan Adobe Flash 10.1

poruka: 25
|
čitano: 6.648
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izdan Adobe Flash 10.1".
18 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

to je beta!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Izdan Adobe Flash 10.1

Nije beta, jučer je izašla finalna verzija.

16 godina
Izdan Adobe Flash 10.1

Full HD video na mom pentiumu šteka i sa hardverskom akceleracijom..tako da..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minimalnih poboljšanja ima,no toliko malih poboljšanja nisam očekivao.jedno je napisati a drugo to i napraviti.
16 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

i opet nema 64 bitnog flasha 10.1 a rekli su da ce bit. loše loše

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rekli su oni svašta a vidi što su napravili.sami sebe ruše i onda se čude apple-u zašto nežele flash.mada volim koristiti flash u svojim projektima što je previše je previše...
18 godina
neaktivan
klimama kaže...

Nije beta, jučer je izašla finalna verzija.

da skužih... ali nažalost meni se ne želi instalirati. radi kao da je beta! Smijeh ipak nisam rekao potpunu laž. hehe...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

kako ukljucit hardversku akceleraciju

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
joze kaže...

kako ukljucit hardversku akceleraciju

kad ti se izvodi flash, desni klik i opcija settings, i tamo imas opciju (meni je ukljuceno bilo)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 13:22 (igy).
17 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

ja kad sam instalira flash 10.1, mislim da mi se zbog njega javlja skakanje ekrana kad gledam youtube.

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
joze kaže...

ja kad sam instalira flash 10.1, mislim da mi se zbog njega javlja skakanje ekrana kad gledam youtube.

evo pogledao, kod mene je ok

16 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

Ja sam ga maloprije instalirao i pokrenem video u full hd-u na yt-u, slike japana od bbc-a i ne šteka mi, dok mi je prije štekalo, ja zadovoljan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Meni radi normalno Osmijeh

17 godina
DamageHigh kaže...

Full HD video na mom pentiumu šteka i sa hardverskom akceleracijom..tako da..

Trebas imat graficku koja podrzava hardversku akceleraciju jer mislim da na tom principu radi, kod radeona je to od generacije HD2xxx nadalje, a kod nvidije valjda od serije 8xxx al nisam siguran.

A inace ko je koristio Chrome dev verziju taj je imao odavno flash 10.1 jer je to bilo integrirano u chrome dev 4-5 verzija ranije jos dok je flash bio u beti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 14:31 (Renesis).
16 godina
Renesis kaže...

Trebas imat graficku koja podrzava hardversku akceleraciju jer mislim da na tom principu radi, kod radeona je to od generacije HD2xxx nadalje, a kod nvidije valjda od serije 8xxx al nisam siguran.

A inace ko je koristio Chrome dev verziju taj je imao odavno flash 10.1 jer je to bilo integrirano u chrome dev 4-5 verzija ranije jos dok je flash bio u beti.

Radi meni normalno hardverska akceleracija i HD video u, primjerice, Media Player Classicu, ali flash ide bez štekanja (recimo, bez štekanja - zahtjevnije scene štucaju) samo do 720p...

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
18 godina

Ja sam imao takvih problema i u normalnom mkv HD videu sve dok nisam formatirao komp, očito mi je nešto usporavalo izvođenje te je zbog toga štekalo.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
16 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

Ja na mojoj konfiguraciji vrtim 720p i 1080p bez problema.

Dobar flash :D

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da nemože se reči da loša nova verzija ali po meni to je moralo bolje,naručito kad ga svi sad imaju na piku,čim je apple počeo...umjesto da dokažu da flash još uvijek nije za baciti oni rade ovo...
18 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

Odem na YT, hoću vidjeti neki video, i pokaže mi poruku da moram upgrejdati Adobe flash player. Skinem i instaliram flash player s ponuđenog linka (browser je ugašen za to vrijeme) ponovno pokrenem browser, ali se stanje ne popravlja, i dalje ne mogu gledati flash sadržaj.

Browser: Opera v10.53

EDIT: uzmem isti video, u IE-u radi, u Operi ne, znači da je do Opere :(

EDIT2: Nakon reinstaliranja opere, provjeravanja ispravnog rada Javascripta i čega sve ne, osposobio sam prikazivanje flash   sadržaja stavljanjem kvačice na opciju: Enable Plug-ins

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 22:50 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

lose je,bezveze 

.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Izdan Adobe Flash 10.1

E da vas pitam. Imam najnoviji Chrome, i sadidem ja skidati ovaj novi flash i na stranici se ne spominje Google Chrome, nabrojani su samo Safari, Opera i Firefox te IE.

Šta je sa Chrome-om?

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Izdan Adobe Flash 10.1

Malo je teže njesra ovaj novi flash. U par navrata mi je YT zaštekao, a čak ni u HD-u nisam gledao klip, i općenito se sve vrti nekako sporije.

FAIL.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izdan Adobe Flash 10.1

na Operi 10.53 mi vrti 1080p video sa youtube-a bez problema

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izgleda da sve to ovisi od kante do kante...
18 godina
neaktivan
Novi flash mi se svidja...

Period...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice