iWork u MS Office

poruka: 5
|
čitano: 1.619
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iWork u MS Office".
18 godina
iWork u MS Office
Nema sta, odlicna stvar i jos besplatno!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iWork u MS Office

GLUPOST svi korisnici iworka znaju da svoje dokumente mogu spremiti u različitim formatima i poslati ih korisnicima MS offica u njima prihvatljivom formatu. Isto tako mogu otvoriti bilo koji dokument napravljen u MS office. Pod uvjetom da nije korištena neka od ultra profesionalnih mogučnosti MS officea, jer MS Office je ipak kudikamo močniji alat.

Dakle ova vjest je besmislena a alat eventualno može koristiti nekome da sa wordom otvori dokument rađen u pagesu koji mu ionako nije namjenjen.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iWork u MS Office
bespa kaže...

GLUPOST svi korisnici iworka znaju da svoje dokumente mogu spremiti u različitim formatima i poslati ih korisnicima MS offica u njima prihvatljivom formatu. Isto tako mogu otvoriti bilo koji dokument napravljen u MS office. Pod uvjetom da nije korištena neka od ultra profesionalnih mogučnosti MS officea, jer MS Office je ipak kudikamo močniji alat.

Dakle ova vjest je besmislena a alat eventualno može koristiti nekome da sa wordom otvori dokument rađen u pagesu koji mu ionako nije namjenjen.

MS office jeskup alata, a ne alat. Ako ga razdvojimo na osnovne djelove (alate) onda mozemo reci da je Excel daleko najbolji takav alat, da je Word dostignut i od strane Applea i Open Officea, a da je Key Note svjetlosnim godinama ispred PowerPointa.
15 godina
facewithascar kaže...
bespa kaže...

MS office jeskup alata, a ne alat. Ako ga razdvojimo na osnovne djelove (alate) onda mozemo reci da je Excel daleko najbolji takav alat, da je Word dostignut i od strane Applea i Open Officea, a da je Key Note svjetlosnim godinama ispred PowerPointa
Ne bih se bas slozio s tim, ja koristim dosta Appleovih proizvoda al sto se tice office aplikacija je Microsoft Office za mene daleko najbolji. Home & Student verzija i ne kosta bas puno vise od iWorka.
16 godina
neaktivan
popstar kaže...
Ne bih se bas slozio s tim, ja koristim dosta Appleovih proizvoda al sto se tice office aplikacija je Microsoft Office za mene daleko najbolji. Home & Student verzija i ne kosta bas puno vise od iWorka.

Ja koristim oba i excel dokumente otvaram s Excelom, Word dokumente s Wordom i pps sa Powerpointom. Kad radim novu Excel tablicu krećem s Excelom, novi Word dokument s Wordom, ali kad radim prezentaciju Keynote je toliko bolji od PowerPointa da se jednostavno ne mogu bez njega.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice