Iskon testira IPTV

poruka: 23
|
čitano: 4.626
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon testira IPTV".
17 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

Dostupno u navedenim gradovima samo ako im maceha da paricu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iskon testira IPTV
pajton kaže...

Dostupno u navedenim gradovima samo ako im maceha da paricu

he he...
Mislim da bude svakak bolje od ovog t-comovog s**ta koje se pali 15 min, makar se meni živo fućka za IPTV u hrvata
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
18 godina
Iskon testira IPTV

Slusam o tom IPTVu od Iskona vec 2 godine.

Nadam se da je ovaj puta istina :) Zivim u kuci pa mi je to jedini nacin da dobijem NG, Discovery i sl. A kako sam na Iskon.DUO, HT neda maxTV:)

0 0 hvala 0
18 godina
Iskon testira IPTV

Optima je svoju IPTV uslugu malo prolongirala, konkretnije do ljeta. Usput, neće nuditi javno testiranje, jer bi svakako morali providerima plaćati naknadu za svakog korisnika, a budući da banke više ne daju baš rado kredite u taj sektor, onda je sve jasno.

Usput i povećavaju pretplatu na tel. priključak za 6 kuna, jer su do sada bili oko 3 kune u minusu po parici (razlika između cijene zakupa parice i pretplate na uslugu)...

Eto, čisto ako neki očekuju... Namigiva

0 0 hvala 0
18 godina
Iskon testira IPTV

Iskon = T-Com (MAXtv)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bocic kaže...

Optima je svoju IPTV uslugu malo prolongirala, konkretnije do ljeta. Usput, neće nuditi javno testiranje, jer bi svakako morali providerima plaćati naknadu za svakog korisnika, a budući da banke više ne daju baš rado kredite u taj sektor, onda je sve jasno.

Usput i povećavaju pretplatu na tel. priključak za 6 kuna, jer su do sada bili oko 3 kune u minusu po parici (razlika između cijene zakupa parice i pretplate na uslugu)...

Eto, čisto ako neki očekuju... Namigiva

6 kn nije strasno.
za razliku od HEP-a i slicnih koji cim nanjuse gubitke (citaj nerazumno trosenje novca na budalastine) odmah dizu cijene za 20%.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
18 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Iskon = T-Com (MAXtv)

Griješiš. Iskon je razvio vlastito IPTV rješenje i nema apsolutno nikakve veze s MAXtv-om.
17 godina
neaktivan

a bas sam produljil ugovor s MaxTV

Plač

18 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

Koju Platformu (middleware) koriste? Microsoft?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Iskon testira IPTV

PA ljudi ionako ako ne znate ISKON je 100% u vlasništvu T-COm to jest T-COm je potpuni vlasnik IskonaCool

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Black Iso kaže...

PA ljudi ionako ako ne znate ISKON je 100% u vlasništvu T-COm to jest T-COm je potpuni vlasnik IskonaCool

To i ja govorim ali neki nisu shvatili. T-Com prko Iskona daje niže cijene, no to će moći tek koristiti samo tko živi u većim gradovima.
17 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

t-com je vlasnik ali iskon ima neku slobodu i dijeluje na trzistu dosta samostalno

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
18 godina
The Black Iso kaže...

I kakve to veze ima? Kada je moj broj kod Iskon.DUO-a za T-Com "nepostojeci broj" :)

T-Com je preuzeo 100% dionica Iskona no nigdje se ne spominje raspustanje stare Uprave i NO Iskona.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 2:17 (dado).
18 godina
neaktivan
Mato kaže...

a bas sam produljil ugovor s MaxTV

Plač

I ja Plač.
17 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

Iskon je dio T-HT grupe gdje je i T-Com. Nemaju veze jedno s drugim i Iskon djeluje potpuno samostalno.
IPTV od Iskona nema nikakve veze sa onim od T-coma (ama baš nikakve)...

0 0 hvala 0
17 godina
Iskon testira IPTV

Ma totalno mi se fućka za IPTV. Dosta mi je ovih dosada od programa što če mi još 100 drugih beskorisnih. Za mene TV = mrtav.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

A baš sam se zadnjih mjeseci pitao hoće li Iskon uvesti neki oblik TV-a.. hehehe..  mogla bi to biti OK usluga za razliku od trzavog MaxTV-a.

Ako bude u osnovnom paketu ok programa i ako slika bude oštra i stabilna vjerojatno uzimam Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dado_ZG78 kaže...

A baš sam se zadnjih mjeseci pitao hoće li Iskon uvesti neki oblik TV-a.. hehehe..  mogla bi to biti OK usluga za razliku od trzavog MaxTV-a.

Ako bude u osnovnom paketu ok programa i ako slika bude oštra i stabilna vjerojatno uzimam Cool

Čuj, sve u početku mora imati bugova, tužno je kad beta faza traje k'o kod MaxTV-a, a ni Bnet nije predaleko od toga...
17 godina
Iskon testira IPTV

Čini se da su ga istestirali jer na stranicama reklamiraju svoju IPTV uslugu s prikladnim cijenama. Kako se čini, za razliku od Metroneta, bit će ponešto i za one koji koriste CARNet doduše uz smanjenu brzinu ADSL-a (s 5 na 3 Mbit/s).

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon testira IPTV

OHo super baš sad čitan stranicu super su je napravili dizajn je super a i cijene

Poz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Iskon testira IPTV

Sa sigurnošču znam da je njihova IPTV usluga bazirana na tehnologiji koja se razlikuje od T-Scumove, bio je natječaj o kojem neću govoriti, gdje su se 3 tvrtke, jedna naša(s najboljim riješenjem,slikom,cijenom) borile za implementaciju svoje tehnologije u njihov sustav, i naravno da je naša bolja tvrtka "popušila" - jer su ovi imali "bolji" mito, ovaj, dar. Komisija je podmazana odlučila nuditi lošiju sliku, veću kompresiju od konkurencije. 

Eto,tolko za sve one kojima je nejasno kako to da tvrtka u vlasništvu T-Scuma to prikazuje kao svoju tehnologiju, ne bojte se, gore od MaxTV pre-alpha usluge ne može, tako da slobodno navalite na Iskon ako vam je do gledanja telke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iskon testira IPTV

Ono što su dosta šlampavo izveli je da, primjerice, usporedba paketa koje su nazvali Iskon.SPECIAL spominje da DUO.CARNet ima uključen promet od 1 gigabajta, a zapravo ima uključen neograničen promet. Isto tako, na toj usporednoj stranici nalazi se i TRIO.CARNet paket za 165 kn (DUO.CARNet + IPTV uz smanjenu brzinu), a na prvoj stranici Iskon.SPECIAL-a spominju se samo preostale opcije, a TRIO.CARNet ne. Ili bolje reći više ne (sad je negdje podne) jer se ujutro spominjao (prije 9 h). Isto tako, za razliku od onoga što piše na usporednoj stranici, dok se još mogla učitati stranica s detaljima TRIO.CARNeta koja je (za)sad netragom nestala, nije se spominjalo neograničeno telefoniranje nego, kao po novom u DUO.CARNetu samo 60 minuta razgovora prema fiksnim mrežama uključeno u pretplatu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 12:03 (BMT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Iskon testira IPTV

Dobro si primjetio, ali nije to važno sad, usluga je definitvno jeftinija i bolja od MaxTV-a, teško da može biti ista jer u Ciscu navodno nemaju pojma ništa o Scientific Atlanti koju nam je T-Scum uvaljao, samo 100000 komada se pojavilo na našem tržištu (probaj proguglat),dokaz koje smeće daju ljudima, nije uopće čudno da se boota 15-20 min kad je složen od najbjednijih komponenti na tržištu(s tech otpada, nekog azijskog pretpostavljam), siguran sam da iskon ima bolji set top box od Maxa, a to je jako važno za korisničko iskustvo IP TV-a za početak..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 12:28 (Strontium).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice