Dostupno u navedenim gradovima samo ako im maceha da paricu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dostupno u navedenim gradovima samo ako im maceha da paricu
Slusam o tom IPTVu od Iskona vec 2 godine.
Nadam se da je ovaj puta istina :) Zivim u kuci pa mi je to jedini nacin da dobijem NG, Discovery i sl. A kako sam na Iskon.DUO, HT neda maxTV:)
Optima je svoju IPTV uslugu malo prolongirala, konkretnije do ljeta. Usput, neće nuditi javno testiranje, jer bi svakako morali providerima plaćati naknadu za svakog korisnika, a budući da banke više ne daju baš rado kredite u taj sektor, onda je sve jasno.
Usput i povećavaju pretplatu na tel. priključak za 6 kuna, jer su do sada bili oko 3 kune u minusu po parici (razlika između cijene zakupa parice i pretplate na uslugu)...
Eto, čisto ako neki očekuju... 
Iskon = T-Com (MAXtv)
Optima je svoju IPTV uslugu malo prolongirala, konkretnije do ljeta. Usput, neće nuditi javno testiranje, jer bi svakako morali providerima plaćati naknadu za svakog korisnika, a budući da banke više ne daju baš rado kredite u taj sektor, onda je sve jasno.
Usput i povećavaju pretplatu na tel. priključak za 6 kuna, jer su do sada bili oko 3 kune u minusu po parici (razlika između cijene zakupa parice i pretplate na uslugu)...
Eto, čisto ako neki očekuju... 
Iskon = T-Com (MAXtv)
a bas sam produljil ugovor s MaxTV

Koju Platformu (middleware) koriste? Microsoft?
PA ljudi ionako ako ne znate ISKON je 100% u vlasništvu T-COm to jest T-COm je potpuni vlasnik Iskona
PA ljudi ionako ako ne znate ISKON je 100% u vlasništvu T-COm to jest T-COm je potpuni vlasnik Iskona
t-com je vlasnik ali iskon ima neku slobodu i dijeluje na trzistu dosta samostalno
a bas sam produljil ugovor s MaxTV

.Iskon je dio T-HT grupe gdje je i T-Com. Nemaju veze jedno s drugim i Iskon djeluje potpuno samostalno.
IPTV od Iskona nema nikakve veze sa onim od T-coma (ama baš nikakve)...
Ma totalno mi se fućka za IPTV. Dosta mi je ovih dosada od programa što če mi još 100 drugih beskorisnih. Za mene TV = mrtav.
A baš sam se zadnjih mjeseci pitao hoće li Iskon uvesti neki oblik TV-a.. hehehe.. mogla bi to biti OK usluga za razliku od trzavog MaxTV-a.
Ako bude u osnovnom paketu ok programa i ako slika bude oštra i stabilna vjerojatno uzimam 
A baš sam se zadnjih mjeseci pitao hoće li Iskon uvesti neki oblik TV-a.. hehehe.. mogla bi to biti OK usluga za razliku od trzavog MaxTV-a.
Ako bude u osnovnom paketu ok programa i ako slika bude oštra i stabilna vjerojatno uzimam 
Čini se da su ga istestirali jer na stranicama reklamiraju svoju IPTV uslugu s prikladnim cijenama. Kako se čini, za razliku od Metroneta, bit će ponešto i za one koji koriste CARNet doduše uz smanjenu brzinu ADSL-a (s 5 na 3 Mbit/s).
OHo super baš sad čitan stranicu super su je napravili dizajn je super a i cijene
Poz!
Sa sigurnošču znam da je njihova IPTV usluga bazirana na tehnologiji koja se razlikuje od T-Scumove, bio je natječaj o kojem neću govoriti, gdje su se 3 tvrtke, jedna naša(s najboljim riješenjem,slikom,cijenom) borile za implementaciju svoje tehnologije u njihov sustav, i naravno da je naša bolja tvrtka "popušila" - jer su ovi imali "bolji" mito, ovaj, dar. Komisija je podmazana odlučila nuditi lošiju sliku, veću kompresiju od konkurencije.
Eto,tolko za sve one kojima je nejasno kako to da tvrtka u vlasništvu T-Scuma to prikazuje kao svoju tehnologiju, ne bojte se, gore od MaxTV pre-alpha usluge ne može, tako da slobodno navalite na Iskon ako vam je do gledanja telke.
Ono što su dosta šlampavo izveli je da, primjerice, usporedba paketa koje su nazvali Iskon.SPECIAL spominje da DUO.CARNet ima uključen promet od 1 gigabajta, a zapravo ima uključen neograničen promet. Isto tako, na toj usporednoj stranici nalazi se i TRIO.CARNet paket za 165 kn (DUO.CARNet + IPTV uz smanjenu brzinu), a na prvoj stranici Iskon.SPECIAL-a spominju se samo preostale opcije, a TRIO.CARNet ne. Ili bolje reći više ne (sad je negdje podne) jer se ujutro spominjao (prije 9 h). Isto tako, za razliku od onoga što piše na usporednoj stranici, dok se još mogla učitati stranica s detaljima TRIO.CARNeta koja je (za)sad netragom nestala, nije se spominjalo neograničeno telefoniranje nego, kao po novom u DUO.CARNetu samo 60 minuta razgovora prema fiksnim mrežama uključeno u pretplatu.
Dobro si primjetio, ali nije to važno sad, usluga je definitvno jeftinija i bolja od MaxTV-a, teško da može biti ista jer u Ciscu navodno nemaju pojma ništa o Scientific Atlanti koju nam je T-Scum uvaljao, samo 100000 komada se pojavilo na našem tržištu (probaj proguglat),dokaz koje smeće daju ljudima, nije uopće čudno da se boota 15-20 min kad je složen od najbjednijih komponenti na tržištu(s tech otpada, nekog azijskog pretpostavljam), siguran sam da iskon ima bolji set top box od Maxa, a to je jako važno za korisničko iskustvo IP TV-a za početak..