Iskon predstavio IPTV

poruka: 77
|
čitano: 18.356
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon predstavio IPTV".
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Ja se samo pitam zasto jos uvijek te kom nije ponudio 3play?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Fora.........izgleda

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Iskon predstavio IPTV

Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Iskon predstavio IPTV
Azr43l kaže...

Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."

"preko Iskona" mora pisati... Ispravljeno, hvala!
drpetric
18 godina
Iskon predstavio IPTV

hl je t-com bandit kakvog treba traziti

eto ja plačam telefon i internet (tarifa 150 i do 2mbit flat) 285kn, dakle skoro pa niti telefon fiksni ne koristim

i šta za to imamo ? ništa i naravno jos sve to dodje na 2 računa, mozda u budučnosti i na 3, jer očito imaju viška papira

nadam se da t-com uskoro planira isto ufurat tako nesto ili se selim, za manje para dobijem više

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Obzirom na sve pročitano putem Bug-ovog prvog izvješća o uvođenju Iskon IPTV-a, moje je osobno mišljenje da su ipak otišli dalje od T-com "MaxTV-a", a za manje para..e sada propusnost postojećih linija, stanje parica i dostupnost usluge su već diskutabilni, pretpostavimo da će biti onih "zadovoljnih" i naravno uvijek prisutnih "nezadovoljnih" korisnika, ali pustimo sad to....vrijeme će vrlo brzo pokazati svoje, odnosno stvarno stanje stvari !! 

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logan kaže...

Obzirom na sve pročitano putem Bug-ovog prvog izvješća o uvođenju Iskon IPTV-a, moje je osobno mišljenje da su ipak otišli dalje od T-com "MaxTV-a",

kako su otišli dalje kad ne nude niti hd signal niti hd prijemnik?
ovo je lite uslugica "velikog T-ate"; iako sam ugodno iznenadjen ponudom kanala,
cijena bi za ono sto se dobiva komotno mogla biti 20-30% niza.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
neaktivan

zasto mislis da prijemnik nije HD? Koliko je godina trebalo T-comu da uvede HD? Dopusti im barem par mjeseci.

I da, da li ces placati od t-coma HD pretplatu za efektivno 3 programa koja vrijede?

17 godina
drpetric kaže...
Azr43l kaže...

- dovoljan je 'zarez' na pravom mjestu...
"Oni koji već imaju internetski pristup rješen, preko Interneta na odgovarajći način mogu ...''
tako da greška (griješka) nije stršna ... ili baš zato je? Smijeh
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
drpetric kaže...
Azr43l kaže...

Pa, ono, to bas i nije tocno... Ja se spajam preko Iskona, a usluga mi je nedostupna. Vjrujem da moram biti Iskon.Duo korisnik, a to se nece tako skoro desiti jer ta usluga nikako da mi postane dostupna....
18 godina
moderator
florum kaže...
drpetric kaže...
Azr43l kaže...

Pa, ono, to bas i nije tocno... Ja se spajam preko Iskona, a usluga mi je nedostupna. Vjrujem da moram biti Iskon.Duo korisnik, a to se nece tako skoro desiti jer ta usluga nikako da mi postane dostupna....
 Pa piše ti prije toga u tekstu da nije SVIMA dostupno. Sasvim je jasno da se ovo odnosi na one kojima JE dostupno...
drpetric
17 godina
Iskon predstavio IPTV

pozdrav svima, pitanje:

Imam Iskon router na jednom kraju stana i provučen lan kabel do kompa na drugom kraju stana.

Dali se može na taj lan kabel staviti neki HUB/Switch i podjeliti na KOMP i IskonTV?

Jednostavno da ne provlačim još jedan kabel, dali mogu postojeći kabel podijeliti i koristiti ga i za TV i za NET?

Što se tiče bandwitha, to bi trebalo ići jer šta 5Mbita troši net i još toliko cca TV, a veza je 100Mbita preko lan-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

pozdrav svima, pitanje:

Imam Iskon router na jednom kraju stana i provučen lan kabel do kompa na drugom kraju stana.

Dali se može na taj lan kabel staviti neki HUB/Switch i podjeliti na KOMP i IskonTV?

Jednostavno da ne provlačim još jedan kabel, dali mogu postojeći kabel podijeliti i koristiti ga i za TV i za NET?

Što se tiče bandwitha, to bi trebalo ići jer šta 5Mbita troši net i još toliko cca TV, a veza je 100Mbita preko lan-a.

Ne, jer na adsl router-u imaš poseban utor za IPTV. Ili nemaš?? :)
17 godina
Iskon predstavio IPTV

Ne, nemam. Imam onaj Thomson SpeedTouch i sva 4 LAN porta su za kompove i radi NET.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako hoces IPTV, jedan od tih portova ce ti biti za set-top box...

17 godina

Ma nije bed, uz malo logike sve se može. Situacija sad Komp + Router u sobi1, a komp + tv u sobi2, od sobe 1 do sobe 2 ima 30m kabla. sad šta ću napraviti, umjesto da provlačim još jedan kabel, staviti ću router u sobu2 sa spika komp + tv + router, a taj jedan kabel ću iskoristiti do prvog kompa u soba1.... mali razmještaj i ništa ne trebam provlačiti Cool

17 godina
Iskon predstavio IPTV

Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Iskon predstavio IPTV

treba i na maxtv net staviti :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Hmm čekajte malo, ali ako mene dobro sjećanje služi nije li T-com kupio Iskon prije koju godinu?

Nije mi baš jasno sve to sad, ti odnosi T-com <-> Iskon...?

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Jel vi vidite taj banner na iskon.hr i kako se Razer miš sexa sa bežičnim telefonom (daljinskim!?)???

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 20:44 (vjeko).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Jel vi vidite taj banner na iskon.hr i kako se Razer miš sexa sa bežičnim telefonom (daljinskim!?)???

da haha

Btw nazva san da vidin jel se mogu pribacit na novu uslugu IPTV mi je dostupan i sve kažu da če me sutra nazvat jel je to navodno sve od sutra službeno
18 godina
Iskon predstavio IPTV

lol koji banner :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

daljinski mi se svidja

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

Koliko znam HT je kupio Iskon jos prije nekoliko godina, tako da mos mislit da ce raditi neku pravu konkurenciju sami sebi... hm

Kladim se da su isti kanali kao i na maxtv-u Belji se, meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski

brise s diska nakon nekog vremena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMT kaže...

Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.

da, upravo je nevjerojatno kako se iskon "srami" tih usluga koje idu u kompi s carnetom. sjećam se kad je počelo s duo carnetom isto su se informacije mogle naći samo na faq stranicama.
nije mi to baš jasno, jednako kao što mi nije jasno zašto bi mi morali u slučaju da uzmem iptv (a carnetovac sam) smanjiti brzinu.. pokazali su na onom special paketu da mogu puštati i tv i 5mbit paralelno.
u tom smislu djeluju mi kao da ih je netko prisilio na suradnju s carnetom.
inače, evo tu je sve o carnetu trio- bar ono što je u ovom trenu dostupno. da brzinu ostave 5mbit već bi od popodne imali jednog iptvovca više. nije 65 kn sad neka velka lova. ovako.. sumnjam.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 23:40 (bubbach).
17 godina
bubbach kaže...
da, upravo je nevjerojatno kako se iskon "srami" tih usluga koje idu u kompi s carnetom. sjećam se kad je počelo s duo carnetom isto su se informacije mogle naći samo na faq stranicama.
 -svi ISPovi imaju CARNET opciju, kod svih je flat-1kn i također je svi 'skrivaju'... bit će nešto u vez novca odgovor. (od carneta dobiju stisak ruke i značku davatelja krvi za popust akademicima)
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
florum kaže...
doktor petric je dobro napisao u svom elaboratu. Smijeh
picajzlis bez veze, a ne bih ni reagirao da ti premisa nije kriva. iako se "spajam se preko iskona" u kolokvijalnom razgovoru rabi za obje situacije; ti se zapravo efektivno "spajas preko iskona" jedino ako si korisnik iskonove infrastrukture. suprotno, koristiš li infrastrukturu nacionalnog operaTora, tad je iskon (ili netko treći) tvoj (internet service) provider, dok t-com vrši "priključni posao" (za koji plaćaš priključnu pristojbu tzv. "pretplatu"). biti service provider nema veze s fizičkim spajanjem, kablovima, propusnosti, opterećenosti centrale... jer je iptv još jedna paralelna veza opterećena istim teretom kao i dodatni priključak za internet posve je logično da t-com ne može dopustiti da se to (za istu cijenu pretplate) radi po njegovim kablovima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 2:05 (bubbach).
18 godina
neaktivan
Iskon predstavio IPTV

A kako to funkcionira glede TV pretplate HRT-u?

Još se povrh ovoga mora izdvajati mjesečno po 79kn ili ne?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

rtv pretplata se uplacuje u proracun jer je takav zakon. to nema veze s ovim. jednako kao što od svake plaće moraš uplatiti zdrastveno, a nitko ti ne brani da se liječiš kod privatnika (ili kupiš satelitsku Smijeh).

i to čak mislim da je posve komunistički zakon još- glasi nešto tipa.. svako kućanstvo koje raspolaže tv-prijemnikom dužno je.. blabla.

sad da se ja zainatim baš.. prošlo bi puno save ispod mosta dok bi inkasator rtv-a dokazao da je tuner kartica u mom računalu tv prijemnik.. ili još lakše.. kupit telku i ne prijavit je..

al ak si do sad plaćao, bez brige, slat će ti račune i dalje. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 23:54 (bubbach).
18 godina
drnde kaže...

meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski

brise s diska nakon nekog vremena

Hmmm, kako onda sve serije zavrse na netu 5h nakon emitiranja?  Smijeh

Sve se moze snimiti... samo treba malo rtfm Namigiva
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice