Ja se samo pitam zasto jos uvijek te kom nije ponudio 3play?
Fora.........izgleda
Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."
Cijene nisu loše a i mogućnosti koje se nude su puno bolje od t-scum teveja. Samo bih molio da mi netko objasni slijedeću rečenicu: "Oni koji već imaju internetski pristup rješen preko Interneta na odgovarajći način mogu nadoplatiti dovođenje IPTV usluge, a više o ponudi potražite na www.iskon.hr."
hl je t-com bandit kakvog treba traziti
eto ja plačam telefon i internet (tarifa 150 i do 2mbit flat) 285kn, dakle skoro pa niti telefon fiksni ne koristim
i šta za to imamo ? ništa i naravno jos sve to dodje na 2 računa, mozda u budučnosti i na 3, jer očito imaju viška papira
nadam se da t-com uskoro planira isto ufurat tako nesto ili se selim, za manje para dobijem više
Obzirom na sve pročitano putem Bug-ovog prvog izvješća o uvođenju Iskon IPTV-a, moje je osobno mišljenje da su ipak otišli dalje od T-com "MaxTV-a", a za manje para..e sada propusnost postojećih linija, stanje parica i dostupnost usluge su već diskutabilni, pretpostavimo da će biti onih "zadovoljnih" i naravno uvijek prisutnih "nezadovoljnih" korisnika, ali pustimo sad to....vrijeme će vrlo brzo pokazati svoje, odnosno stvarno stanje stvari !!
Obzirom na sve pročitano putem Bug-ovog prvog izvješća o uvođenju Iskon IPTV-a, moje je osobno mišljenje da su ipak otišli dalje od T-com "MaxTV-a",
zasto mislis da prijemnik nije HD? Koliko je godina trebalo T-comu da uvede HD? Dopusti im barem par mjeseci.
I da, da li ces placati od t-coma HD pretplatu za efektivno 3 programa koja vrijede?

pozdrav svima, pitanje:
Imam Iskon router na jednom kraju stana i provučen lan kabel do kompa na drugom kraju stana.
Dali se može na taj lan kabel staviti neki HUB/Switch i podjeliti na KOMP i IskonTV?
Jednostavno da ne provlačim još jedan kabel, dali mogu postojeći kabel podijeliti i koristiti ga i za TV i za NET?
Što se tiče bandwitha, to bi trebalo ići jer šta 5Mbita troši net i još toliko cca TV, a veza je 100Mbita preko lan-a.
pozdrav svima, pitanje:
Imam Iskon router na jednom kraju stana i provučen lan kabel do kompa na drugom kraju stana.
Dali se može na taj lan kabel staviti neki HUB/Switch i podjeliti na KOMP i IskonTV?
Jednostavno da ne provlačim još jedan kabel, dali mogu postojeći kabel podijeliti i koristiti ga i za TV i za NET?
Što se tiče bandwitha, to bi trebalo ići jer šta 5Mbita troši net i još toliko cca TV, a veza je 100Mbita preko lan-a.
Ne, nemam. Imam onaj Thomson SpeedTouch i sva 4 LAN porta su za kompove i radi NET.
ako hoces IPTV, jedan od tih portova ce ti biti za set-top box...
Ma nije bed, uz malo logike sve se može. Situacija sad Komp + Router u sobi1, a komp + tv u sobi2, od sobe 1 do sobe 2 ima 30m kabla. sad šta ću napraviti, umjesto da provlačim još jedan kabel, staviti ću router u sobu2 sa spika komp + tv + router, a taj jedan kabel ću iskoristiti do prvog kompa u soba1.... mali razmještaj i ništa ne trebam provlačiti 
Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.
treba i na maxtv net staviti :P
Hmm čekajte malo, ali ako mene dobro sjećanje služi nije li T-com kupio Iskon prije koju godinu?
Nije mi baš jasno sve to sad, ti odnosi T-com <-> Iskon...?
Jel vi vidite taj banner na iskon.hr i kako se Razer miš sexa sa bežičnim telefonom (daljinskim!?)???
Jel vi vidite taj banner na iskon.hr i kako se Razer miš sexa sa bežičnim telefonom (daljinskim!?)???
lol koji banner :D
daljinski mi se svidja
Koliko znam HT je kupio Iskon jos prije nekoliko godina, tako da mos mislit da ce raditi neku pravu konkurenciju sami sebi... hm
Kladim se da su isti kanali kao i na maxtv-u
, meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski
brise s diska nakon nekog vremena
Još se nitko nije dotakao TRIO.CARNeta (= DUO.CARNet + IPTV uz manju brzinu). Iskonovci su malo zatajni što se toga tiče (opcija se sada spominje samo u tekstovima sa strane), ali to novinare Buga (i ostale) nije trebalo spriječiti da postave pitanje i dobiju odgovor. Siguran sam da ima još ljudi koji bi htjeli "3 u 1" za najavljenih 165 kn.

A kako to funkcionira glede TV pretplate HRT-u?
Još se povrh ovoga mora izdvajati mjesečno po 79kn ili ne?
rtv pretplata se uplacuje u proracun jer je takav zakon. to nema veze s ovim. jednako kao što od svake plaće moraš uplatiti zdrastveno, a nitko ti ne brani da se liječiš kod privatnika (ili kupiš satelitsku
).
i to čak mislim da je posve komunistički zakon još- glasi nešto tipa.. svako kućanstvo koje raspolaže tv-prijemnikom dužno je.. blabla.
sad da se ja zainatim baš.. prošlo bi puno save ispod mosta dok bi inkasator rtv-a dokazao da je tuner kartica u mom računalu tv prijemnik.. ili još lakše.. kupit telku i ne prijavit je..
al ak si do sad plaćao, bez brige, slat će ti račune i dalje. 
meni se osobno ne svidaju ti IPTV-evi jer ne mozes snimati... tj mozes ali se automatski
brise s diska nakon nekog vremena