Iskon dostupan svugdje gdje i T-Com

poruka: 11
|
čitano: 2.418
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskon dostupan svugdje gdje i T-Com".
17 godina
neaktivan

"Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona, otklonio je svaku sumnju oko mogućeg privilegiranja Iskona kod ostvarivanja ovakve suradnje s T-HT-om, rekavši kako je ona na raspolaganju svim alternativnim operaterima u obliku T-HT-ove veleprodajne usluge."

Šutim

Korporativne laži i obmane. Imao sam nekih sumnji, ali mi ih je gosp. Kramar sada otklonio. Svaku, čak šta više. LOL

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iskon dostupan svugdje gdje i T-Com
Sumnjam, da je baš svugdje!
17 godina
neaktivan

Pa kaj nije T-Scum kupio iskon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Nije. Vjerojatno ti se samo učinilo da jest.
17 godina
protjeran
kompotko kaže...

T-Iskon. Tako nešto moguće samo u Hrvatskoj. T-Scam kupi najjačeg alternativnog providera kojega sada koristi za dumping cijena.

Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona, otklonio je svaku sumnju oko mogućeg privilegiranja Iskona kod ostvarivanja ovakve suradnje s T-HT-om,

Ma nee. Sestrinska firma. T-HT če piliti sebi granu na kojoj sjedi, zar ne?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

LOL!  Toga ima samo kod nas.

Sada će HT + Iskon (njegov dio) zavladati hrvatskim internetom - živio monopol!!!

Bogataš Bogataš Bogataš Bogataš

P.S. baš bih volio negdje vidjeti pie-chart grafikon stanja na tržištu providera u nas trenutačno.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

do kojeg dopiru i T-HT-ovi kablovi

Zar nisu kablovi od države ili je to gotova priča?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hahaha! Kao da gledam "Yes, Minister",

A idemo i dalje! ....
17 godina
neaktivan

ajme jedva čekam da nas opet na poslu nazove neko od iskona da nam uvali njihovu uslugu, pa da ih malo prcan u mozak da ali oni nisu t-com :)....samo moram bit brži od šefa u javljanju na telefon. inaće zvali su nas do sad 10 puta da se pribacimo na njihovu mrižu a svaki put ih odprcnemo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Sumnjam, da je baš svugdje!
koliko znam gdje god je T-com ADSL dostupan, dostupno je i ovo od iskona. neki obitelj + paket.
iako kolega koji je testni korisnik nije nimalo zadovoljan uslugom. radis ludi dload a telefon krci i prekida i tak..
ah. kaj god.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan
Tony kaže...

ajme jedva čekam da nas opet na poslu nazove neko od iskona da nam uvali njihovu uslugu, pa da ih malo prcan u mozak da ali oni nisu t-com :)....samo moram bit brži od šefa u javljanju na telefon. inaće zvali su nas do sad 10 puta da se pribacimo na njihovu mrižu a svaki put ih odprcnemo

hehehe
malo zezancije nije na odmet :)
a dobro.
no opet moja iskustva s njima su bolja nego s nekima drugima.. kojima za postavljanje jednoga cisco routera, nesto ip telefona dolazi 4 covjeka. i onda jos dodju u firmu s mrezom od cca 30 racunala, postave router, probaju i odu.. a router ima i dhcp ukljucen.. a oni imaju win 2003 server s dhcp-om (naravno na drugom range-u) i nekoliko mreznih printera s fiksno postavljenim IP adresama... i tak oni pola dana ne funkcioniraju
:o

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice