Koliko ove godina plačaju za stajanje u redu? Jel još uvijek 100 kuna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto BUG nebi stavio članak u kojem iskusna osoba (psihijatar) govori kako se liječe ljudi koji prave kolonu ???? Pod time mislim na one kojim apple ili netko drugi nije platio.
Koliko ove godina plačaju za stajanje u redu? Jel još uvijek 100 kuna?
ma pošalješ nekog penzića. njima je to ionak normalno. 
iskreno, tko kupi ovaj iphone 7 je kreten.
Well said.
Tko voli, nek izvoli. Čemu toliki hejt na ljude koji si to žele kupiti? Pa što ako netko želi kupiti mobitel koji ima mjesečnu tarifu od 300kn i 2 i pol' tisuće kn jednokratno? Ima ljudi koji vikendima potroše bar 500 kn u izlasku, ima ljudi koji puše kutiju-dvije cigareta dnevno, takvi hobiji su puno skuplji od mobitela. Lijepo izgleda, dobra je kamera, tko može, neka navali 
To će kupiti sinovi onih koji su utajili milijune kuna poreza. Svi znamo da se u ovoj državi takav standard i takav luksuz ne može priuštiti legalno. Stvarno čast izuzecima kojih je manje od jedan posto. Eto, od tuda toliki hejt.
E da, vec preko godinu dana koristim Oppo R5S koji, gle cuda, nema utor za sludalice, i gle cuda, stalno gledam neke videe i slusam audio bookove. I podrzavam Apple u micanju starog beskorisnog prikljucka ogranicene namjene
To će kupiti sinovi onih koji su utajili milijune kuna poreza. Svi znamo da se u ovoj državi takav standard i takav luksuz ne može priuštiti legalno. Stvarno čast izuzecima kojih je manje od jedan posto. Eto, od tuda toliki hejt.
Cijenjeni kolega, kao prvo, sinovi takvih ne uzimaju takve mobilne gadgete, njima ih se dostavlja dostavom na kućnu adresu, a kao drugo, to što su nažalost velikom većinom Hrvati stoka sitnog zuba i nemaju baš nešto prevelika primanja, to nije krivica nikoga tko živi u "normalnom" svijetu, gdje možeš imati osobni dohodak plus minus 20.000.00$!
A opet, osobno, stava sam da se danas takav komad gadgeta uzima na dugoročnoj osnovi, pa bez obzira kolika bila cijena istog, on se vremenom isplati, barem meni je, ne gledajući tko preferira kakav stil i kakav ima ukus, jer se o tome ne raspravlja.
ATJ Lučko
Bitno da si ti sav pametan.
Bitno da si ti sav pametan.
hvala, vidim da si ti daleka suprotnost.