iPhone 4 – najpopularniji na Flickru

poruka: 21
|
čitano: 2.250
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 – najpopularniji na Flickru".
16 godina

Koje glupo istraživanje, logično je da će mobitel bit prvi fotoaparat jer ga uvik imaš u džepu, slikaš nešto zanimljivo i objaviš.

Drugi nikon d90 slika sigurno pet puta bolje slike nego iphone.

Ovo je istraživanje o tome kako je iphone popularniji fotoaparat od ostalih mobitela...

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kako je samo flicr do sad izdržao bez Ajfouna..??!!{#}...ono,svrhovitost do nebesa

2 3 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: iPhone 4 – najpopularniji na Flickru
vjeko kaže...
Popijte normabel ili dva

pa onome tko je pisao "vijest" svakako trebaq dupla doza..{#}

0 3 hvala 0
16 godina
linuxjuzer kaže...

kako je samo flicr do sad izdržao bez Ajfouna..??!!{#}...ono,svrhovitost do nebesa

Tvoja frustracija svaki put izađe na vidjelo cim je apple u pitanju. Postaje vec tuzno.
16 godina
protjeran
Ezio kaže...
linuxjuzer kaže...

Tvoja frustracija svaki put izađe na vidjelo cim je apple u pitanju. Postaje vec tuzno.

koja frustracija??Samo se dobro sprdam sa Appleom i Jabučarima...Što se sve ne čini da se održi hype...{#}

16 godina
linuxjuzer kaže...
Ezio kaže...
linuxjuzer kaže...

koja frustracija??Samo se dobro sprdam sa Appleom i Jabučarima...Što se sve ne čini da se održi hype...{#}

Dobro je subjektivno, a to je dobro samo tebi

Volim jabuke :)
16 godina
protjeran
power_user kaže...
linuxjuzer kaže...
Ezio kaže...
linuxjuzer kaže...

Dobro je subjektivno, a to je dobro samo tebi

i ostaloj većini..nisi primjetio???..a joj pa vi Jabučari ste poput curica,tako nježni i osjetljivi...no dobro...TAPŠ,TAPŠ po ramenu i pusica u nadurene obraščiće..da se ne ljutite..{#}

18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Koje glupo istraživanje, logično je da će mobitel bit prvi fotoaparat jer ga uvik imaš u džepu, slikaš nešto zanimljivo i objaviš.

Drugi nikon d90 slika sigurno pet puta bolje slike nego iphone.

Ovo je istraživanje o tome kako je iphone popularniji fotoaparat od ostalih mobitela...

p.s. ova vijest ce vjerojatno biti zanimljiva onima koji su gledali WWDC zadnji, posto je tamo objavljen ovaj isti graf, ali tada je jos iphone bio drugi. Zanimljivo je da je u ta 2 tjedna (ili koliko je vec proslo) prestigao Nikon...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
linuxjuzer kaže...

i ostaloj većini..nisi primjetio???..a joj pa vi Jabučari ste poput curica,tako nježni i osjetljivi...no dobro...TAPŠ,TAPŠ po ramenu i pusica u nadurene obraščiće..da se ne ljutite..{#}

Eto zato vas linuxaše mogu prebrojat na prste jedne ruke.

16 godina
protjeran
sirka666 kaže...
linuxjuzer kaže...

Eto zato vas linuxaše mogu prebrojat na prste jedne ruke.

da i...pa mi ne patimo od megalomanije,skromni smo i povučeni..ono:normalni narod,iako malobrojni,na ključnim mjestima više no cijenjeni i još bolje plaćeni...dobro,sad sam malo megaloman...{#}

16 godina
linuxjuzer kaže...

da i...pa mi ne patimo od megalomanije,skromni smo i povučeni..ono:normalni narod,iako malobrojni,na ključnim mjestima više no cijenjeni i još bolje plaćeni...dobro,sad sam malo megaloman...{#}

Bravo za vas.

16 godina
protjeran

hajde,hajde,ne biti tako prenježni i preozbiljni,sjetimo se samo Appleovog roblja u Foxconn-u..eto dva dečka dobiše po godinu zatvora i da plate otprilike toliko,da će morati raditi kao robovi za Apple izdućig 12 godina,dakle nema plaće samo rad..sad se nasmijte jer vidite kakve probleme imaju obični ljudi da bi vama Jabučarima priuštili ono,bez čega je nemoguće živjeti..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:00 (linuxjuzer).

2 3 hvala 1
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Ezio kaže...

Ne sprdas se sa Apple-om ni korisnicima Apple-ovih uredjaja, nego jedino i iskljucivo sa samim sobom. Komentari ti nisu smjesni, nego izrazito glupi, primitivni i dosadni. Da imas imalo pameti vec bi odavno prestao, jer svakim daljnjim takvim komentarom i oponasanjem samog sebe samo dodatno potvrdjujes status forumskog redikula i svjedocis o ocito nezavidnom kvocijentu inteligencije kojim te je priroda podarila.

Ako nemas sto pametno za reci, bolje suti, to sam napisao vec nekim slicnim trolovima na ovom forumu koji ti redovno daju thumbs up-ove, pa cu evo i tebi.

Ti vidi sto ces sa savjetom.

16 godina
neaktivan
da i vec je i onda bio popularniji, pogeldaj jos jednom :D
15 godina
Ezio kaže...
linuxjuzer kaže...

Upravo to uvijek pomislim kad citam njgove komentare. Covjek misli da je nesto posebno, kao neki filozof. A ustvari je obicna {#}

Kad ne spavam budan sam
17 godina
Sad bude ljudi koji budu mislili da iphone 4 radi bolje slike od nikona a to moze bit samo smijesno i nista vise. A normalno da je najpopularniji jer je lakse uploadat sliki snimljenu mobitelom nego onu snimljenu fotoaparatom.
A sad dal je bolji od ostalih mobitela? Ne bi se slozio, pogledajte samo SE cybershot liniju. A bolji aparat ne znaci bolje slike, jer ako netko ima smisla moze napravit odlicnu sliku bilo kojim mobitelom.
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
16 godina
U clanku ne pise ni da ima najbolju kameru medju mobitelima a kamoli da je bolji od nikona pa stvarno ne vidim mjesta zabuni.
18 godina
nsoul kaže...
Sad bude ljudi koji budu mislili da iphone 4 radi bolje slike od nikona a to moze bit samo smijesno i nista vise. A normalno da je najpopularniji jer je lakse uploadat sliki snimljenu mobitelom nego onu snimljenu fotoaparatom.
A sad dal je bolji od ostalih mobitela? Ne bi se slozio, pogledajte samo SE cybershot liniju. A bolji aparat ne znaci bolje slike, jer ako netko ima smisla moze napravit odlicnu sliku bilo kojim mobitelom.

Tko je napisao da je najbolji iphone?To vi hejteri odmah protumačite tako.Sve su bolje kamere u mobitelima i za par godina će debelo prestič kamere.Kamere imaju prednost ali imaju dosta mana po pitanju mase,na njima možeš radit samo jedno i nemožeš uploadat s kamere na net.Meni je puno bolje koristiti mobitel em je dosta lakši,baterija više traje,veći ekran.Kamere su jedino za ako radiš za tv ili za fotografe. Evo baš sam uspoređivao slike ip4 vs dell streak i galaxy-s.Iphone dere streak dok je galaxy s dobar samo kaj nema flash,hdr...A ta tri mobitela svi imaju 5mpx.Baš se vidi razlika između leča i kvalitete.Po meni jedino apple i samsung pazi na dobru kameru dok ovi ostali su daleko iza,uvijek uzimaju neke loše leće pa nije ni čudo da nisu na top ljestvici.A kako bi bili kad su im kamere loše ili npr. snimaju u 20fps ili imaju softverski 720p kao desire ili lg optimus 7 pa to izgleda jako loše.
18 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Kamere imaju prednost ali imaju dosta mana

kakve god mane da imaju i ona najslabija dslr kamera kud i kamo tehnički može zasjeniti bilo koji mobitel pa tako i iphone. hoćeš po ISO specifikacijama, hoćeš po mogućnostima utjecanja na finalni rezultat snimka.....

što se tiče video snmanja dslr ni nije primarno namijenjen video snimanju tako da to neću ni uspoređivati..... to što sad većina ima opciju HD snimanja to je druga priča no elementarno snimanje fotografija dslr nema konkurenta 

a što se tiče usporedbe na temelju megapixela..... to apsolutno nema veze s finalnom kvalitetom fotografije.

uzmi samo jednu usporedbu....... olympus e510 i nikon d3 imaju jednak broj megapixella a razlikuju se kao bicikl i formula 1.... a i cjenovna razlika im je samo nekih 40ak tisuća kuna {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 19:08 (hondo).
18 godina
hondo kaže...
jpelko2 kaže...
Kamere imaju prednost ali imaju dosta mana

kakve god mane da imaju i ona najslabija dslr kamera kud i kamo tehnički može zasjeniti bilo koji mobitel pa tako i iphone. hoćeš po ISO specifikacijama, hoćeš po mogućnostima utjecanja na finalni rezultat snimka.....

što se tiče video snmanja dslr ni nije primarno namijenjen video snimanju tako da to neću ni uspoređivati..... to što sad većina ima opciju HD snimanja to je druga priča no elementarno snimanje fotografija dslr nema konkurenta 

a što se tiče usporedbe na temelju megapixela..... to apsolutno nema veze s finalnom kvalitetom fotografije.

uzmi samo jednu usporedbu....... olympus e510 i nikon d3 imaju jednak broj megapixella a razlikuju se kao bicikl i formula 1.... a i cjenovna razlika im je samo nekih 40ak tisuća kuna {#}

Meni je sasvim ok kvaliteta kamere na ip4.Znam da su kamere dosta bolje ali je to prosječnom korisniku potrebno?Ovak imaš na mobitelu sve i it just getting better.

80% ljudima je kamera na mobitelu jedino kaj je potrebna.

17 godina
jpelko2 kaže...

Tko je napisao da je najbolji iphone?To vi hejteri odmah protumačite tako.Sve su bolje kamere u mobitelima i za par godina će debelo prestič kamere.Kamere imaju prednost ali imaju dosta mana po pitanju mase,na njima možeš radit samo jedno i nemožeš uploadat s kamere na net.Meni je puno bolje koristiti mobitel em je dosta lakši,baterija više traje,veći ekran.Kamere su jedino za ako radiš za tv ili za fotografe. Evo baš sam uspoređivao slike ip4 vs dell streak i galaxy-s.Iphone dere streak dok je galaxy s dobar samo kaj nema flash,hdr...A ta tri mobitela svi imaju 5mpx.Baš se vidi razlika između leča i kvalitete.Po meni jedino apple i samsung pazi na dobru kameru dok ovi ostali su daleko iza,uvijek uzimaju neke loše leće pa nije ni čudo da nisu na top ljestvici.A kako bi bili kad su im kamere loše ili npr. snimaju u 20fps ili imaju softverski 720p kao desire ili lg optimus 7 pa to izgleda jako loše.

Pročitaj malo moj post, napisao sam da bude ljudi koji budu na temelju ovog mislili da iphone 4 stvarno ima najbolju kameru.

s druge strane bude   i onih koji budu rekli da iphone 4 ima najbolju kameru među mobitelima, a to opet nije istina.

ja sam sa svojom kamerom u mobitelu zadovoljan, mogla bi bit bolja ali za ono kaj mi treba ok je.

hobi: androidhr.blogspot.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice