2$ za okidanje fotoaparata... mislim stvarno....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I to za Canone, ajd da je za Olye :)
i sad je to vjest ko da su otkrili ameriku. pa sa svakim sony ericssonom se može kontrolirati PC preko bluetootha i to besplatno bez dodatnih aplikacija
2$ i jos 20$ za professional ko hoće... trebalo bi biti besplatno i eventualno 5$ pro verzija za ono štp se nudi. Fotić mora biti spojen na računalo USBom još uz to...
a da bug otvori posebnu rubriku za ove apple vijesti...ovo je postalo presmiješno da svaka retardirana aplikacija ima svoju vijest na glavnoj stranici
Poveselio sam se vidjevsi naslov, ali sam se jos vise razocarao kad sam procitao tekst...
Prilicno beskorisno, znaci moram drzat komp kraj aparata kad god hocu ovako slikat... I to jos masno naplacuju :S
Wow, revolucija... NOT. Pa besplatno sam sa EOS-om dobio SW za kontrolu preko PC-a. Ne vidim razloga zasto bi jos shitPhone komplicirao to. Ugl, za to sto oni traze pare, se sve moze besplatno, tako da... bezveze im aplikacija.
Baš je glupa aplikacija, čudi me, ako je lite verzija to bi trebalo biti besplatno, a ne ovako sramotno to naplaćivati 2 $. Puno je takvih glupih aplikacija, koje nemaju svrhe, ali s druge strane ogroman broj aplikacija ima svoju edukativnu, zabavnu i korisnu funkciju. Ovakve vijesti stvarno ne bi trebale biti na naslovnici, pogotovo na za ovakve beskorisne aplikacije!!!
zamisli, okidac koji radi samo ako je fotic spojen na pc? znaci, u nekoj susludoj pozi pokusavas uloviti dobru sliku, a pored tebe komp mora biti upaljen?! ma divno, i jos da to platis 20$...
da je to ms izmisliio vec bi ga i eu komisija kaznila.... :-D
jel to vrijedno da bude vijest uopce?
uopce ne kuzim smisao ovog..