iPhone – "daljinski" za SLR-ove

poruka: 11
|
čitano: 2.027
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone – "daljinski" za SLR-ove".
17 godina

2$ za okidanje fotoaparata... mislim stvarno....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone – "daljinski" za SLR-ove
slažem se. po meni to je skroz beskorisno
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan

I to za Canone, ajd da je za Olye :)

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
17 godina

i sad je to vjest ko da su otkrili ameriku. pa sa svakim sony ericssonom se može kontrolirati PC preko bluetootha i to besplatno bez dodatnih aplikacija

17 godina
neaktivan

2$ i jos 20$ za professional ko hoće... trebalo bi biti besplatno i eventualno 5$ pro verzija za ono štp se nudi. Fotić mora biti spojen na računalo USBom još uz to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

a da bug otvori posebnu rubriku za ove apple vijesti...ovo je postalo presmiješno da svaka retardirana aplikacija ima svoju vijest na glavnoj stranici

Konzolitis - destroying games since PS 2

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Poveselio sam se vidjevsi naslov, ali sam se jos vise razocarao kad sam procitao tekst...

Prilicno beskorisno, znaci moram drzat komp kraj aparata kad god hocu ovako slikat... I to jos masno naplacuju :S

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Wow, revolucija... NOT. Pa besplatno sam sa EOS-om dobio SW za kontrolu preko PC-a. Ne vidim razloga zasto bi jos shitPhone komplicirao to. Ugl, za to sto oni traze pare, se sve moze besplatno, tako da... bezveze im aplikacija.

0 0 hvala 0
18 godina

Baš je glupa aplikacija, čudi me, ako je lite verzija to bi trebalo biti besplatno, a ne ovako sramotno to naplaćivati 2 $. Puno je takvih glupih aplikacija, koje nemaju svrhe, ali s druge strane ogroman broj aplikacija ima svoju edukativnu, zabavnu i korisnu funkciju. Ovakve vijesti stvarno ne bi trebale biti na naslovnici, pogotovo na za ovakve beskorisne aplikacije!!!

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

zamisli, okidac koji radi samo ako je fotic spojen na pc? znaci, u nekoj susludoj pozi pokusavas uloviti dobru sliku, a pored tebe komp mora biti upaljen?! ma divno, i jos da to platis 20$...

da je to ms izmisliio vec bi ga i eu komisija kaznila.... :-D

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

jel to vrijedno da bude vijest uopce?

uopce ne kuzim smisao ovog..

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: