iPad popularniji od Maca

poruka: 141
|
čitano: 13.236
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad popularniji od Maca".
18 godina
RE: iPad popularniji od Maca
rebelsy kaže...

''čitanje teksta na ekranu računala sporije je i teže od čitanja tog istog teksta u tiskanom obliku''

S druge strane,  iPad je puno lakše nositi sa sobom nego 1500 knjiga.

16 godina
neaktivan
segregator kaže...
rebelsy kaže...

''čitanje teksta na ekranu računala sporije je i teže od čitanja tog istog teksta u tiskanom obliku''

hahahaha ....

/PALMFACE

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
18 godina
rebelsy kaže...
segregator kaže...
rebelsy kaže...

hahahaha ....

/PALMFACE

/Failface

- Psiho246
17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Što ste zapeli s tom proizvodnjom.

Kolega profa31 je rekao da Apple naručuje, slaže i testira komponete.

Da li Links radi sve to?

Sad" da se ne pravim glupim, u čemu se to u Apple razlikuje od Lenova?

Thinkpad je kvalitetniji po izradi, All in one računala konkuriraju u svakom pogledu, dok workstationi, citiram Bug "su još jedne radne stanice koje po performansama nude više od Mac pro"

I da thinkpad je cijenjen (i kupuje se) zbog dizajna.

Jedina razlika je da korisnik Thinkpada kaže da je "Moćan netbook, koji obavi posao i pri tome je čvrst, robustan i pozdan" dok korisnik Apple-a kaže:

"Apple stvara ugodan eko sustav u kojem se kupci i korisnici osjećaju zaštićeno i ugodno i skloni su oprostiti određene nedostatke ili forsiranja proprietary rješenja ili novih tehnologija/uskraćivanja starih ili nepoćudnih i ja nevidim ništa loše u tome dok god postoji svekolika konkurencija."

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
segregator kaže...
rebelsy kaže...

Da... citas 500 knjiga odjedanput... 

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

Što ste zapeli s tom proizvodnjom.

Kolega profa31 je rekao da Apple naručuje, slaže i testira komponete.

Da li Links radi sve to?

Sad" da se ne pravim glupim, u čemu se to u Apple razlikuje od Lenova?

Thinkpad je kvalitetniji po izradi, All in one računala konkuriraju u svakom pogledu, dok workstationi, citiram Bug "su još jedne radne stanice koje po performansama nude više od Mac pro"

I da thinkpad je cijenjen (i kupuje se) zbog dizajna.

Jedina razlika je da korisnik Thinkpada kaže da je "Moćan netbook, koji obavi posao i pri tome je čvrst, robustan i pozdan" dok korisnik Apple-a kaže:

"Apple stvara ugodan eko sustav u kojem se kupci i korisnici osjećaju zaštićeno i ugodno i skloni su oprostiti određene nedostatke ili forsiranja proprietary rješenja ili novih tehnologija/uskraćivanja starih ili nepoćudnih i ja nevidim ništa loše u tome dok god postoji svekolika konkurencija."

Ma da thinkpad je olicenje ljepote i samo zato se kupuje. Ja u zivotu ne vidjeh ruznije lapove od thinkpada i da mogu vise izdrzati. To su teglece marve a ne manekeni.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
segregator kaže...
rebelsy kaže...

Da... citas 500 knjiga odjedanput... 

Nije rekao da cita vec da nosi

;)

On je drug clan biblioteke ;)

(izvor Radovan III ;))

18 godina
iPad popularniji od Maca

Bibliobus :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca
Meni nije jasna samo jedna stvar.
Po čemu je apple toliko poseban od svih drugih?
Imam iPhone 3gs i trenutno nevidim ništa posebno i toliko revolucionalno da bi mogao rec da je poseban,najbolji,itd...
U iPhoneu vidim vrlo kvalitetan,brz i jednostavan uređaj,no isto tako nepotrebno zatvoren uređaj.
Da se razumijemo: i konKurencija ima vrlo kvalitetne i brže uređaje,no za razliku od Apple-a ti uređaji nisu toliko zatvoreni,da ti sve muka dođe.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ma da thinkpad je olicenje ljepote i samo zato se kupuje. Ja u zivotu ne vidjeh ruznije lapove od thinkpada i da mogu vise izdrzati. To su teglece marve a ne manekeni.

Meni se osobno dopada dizajn, nisam ljubitelj glatkih packavih laptopa ni blinga.

Thinkpad je tu za posao, da sve obavlja kako spada, i još k tome je čvrst i siguran.

Što se tiče manekena, IBM nikad nije radio proizvode na kojima trendi kolumnistica piše svoje primitivna i plitka razmišlajnja, s time da svijetleće voće s poklopca zasljepljuje gledatelje da ne bi primjetili oronulo lice glumice.

Sex i Grad?

Jel to ona Appleova reklama o 3 prostitutke i njihovoj baki svodnici?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina
neaktivan

O tome i pricam. Thinpad je za rad a ne da izgleda. A da radi radi odlicno. Pet godina se vucao po servisu auta i ako ga oni nisu uspjeli unistiti nista nece. A nisu.

18 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Tko voli nek kupuje, meni je draže piknut i7 proc, koji mi jedanko tako ne treba, al eto, užitak ga je imat.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Imam iPhone 3gs i trenutno nevidim ništa posebno i toliko revolucionalno da bi mogao rec da je poseban,najbolji,itd...
U iPhoneu vidim vrlo kvalitetan,brz i jednostavan uređaj,no isto tako nepotrebno zatvoren uređaj.
Da se razumijemo: i konKurencija ima vrlo kvalitetne i brže uređaje,no za razliku od Apple-a ti uređaji nisu toliko zatvoreni,da ti sve muka dođe.

Jbt... Psihički zdrav Appleov korisnik... Vi ste vrlo rijetka sorta, svaka ti čast Osmijeh

Što se tiče tvog pitanja, ni po čemu, ali ljudi su fanatični oko njihovih proizvoda pa zbog toga nastaju ovi mnogostranični threadovi i "svađe".

18 godina
iPad popularniji od Maca

Pa i ja sam imao iPhone... ne kazem da je los uredjaj... zadovoljavao je moje potrebe (vecinu).

Samo ga nisam uzdizao u nebesa... Neznam cemu taj fanatizam...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
tnakir kaže...

Pa i ja sam imao iPhone... ne kazem da je los uredjaj... zadovoljavao je moje potrebe (vecinu).

Samo ga nisam uzdizao u nebesa... Neznam cemu taj fanatizam...

Pitaj artfulla i đigibaoa.Smijeh

16 godina
protjeran
microman kaže...

Da se ta zatvorenost ne moze rijesit u 3 minute jos bi se i slozio.

17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca
Pa možes hakirati,al ja govorim o uređaju kakav se dobi zapakiran.
I zar stvarno misliš da bi garancija kod T-mobile-a idalje vrijedila?
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Pa možes hakirati,al ja govorim o uređaju kakav se dobi zapakiran.
I zar stvarno misliš da bi garancija kod T-mobile-a idalje vrijedila?

Ništa ti neće biti sa garancijom ako napraviš jailbreak, jednostavno možeš napraviti restore prije servisa i to je to. Ima i slučaja kada uopće nisu gledali ili nisu skužili jailbreak

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Hahahhaahhah

Hvala mada ne znam kako ja to pobijedim ;)

Evo ja znam kako pobijediš.

ovom si pobjedom dokazao da ne znaš sljedeće:

- kako se ipod/iphone/ipad spaja na računalo

- što se sve može ili ne može spojiti na ipod/iphone/ipad

- kako stavljati stvari putem usb na ipod/iphone/ipad

- kako funkcionira itunes prema glazbi/filmovima koji nisu kupljeni u istoreu

- što je to 30-pinski konektor

- kako izgleda osx

- što od softwarea postoji za osx (npr. browseri)

- kako se radi na spomenutim uređajima

i da ne nabrajam dalje

meni je iz ovog vidljivo (sve ovo ti mogu citirati tvojim izjavama samo iz ovog treada) da ti u životu nisi vidio (što je nevjerojatno) ipod/iphone/ipad, a ako si slučajno ih i vidio to je bilo iz tuđe ruke na 5 minuta. nisi proveo više od minute radeći s tim uređajima. isto tako nisi radio niti na macu u osxu.

Naravno tvoje pravo je da pljuješ po stvarima o kojima ne znaš ništa, tu te ne mogu zaustaviti. Ali me zanima zašto? otkud ta patološka mržnja prema appleu? zašto imaš potrebu vrijeđati sve korisnika applea kad je iz svega očigledno da si ti najmanje objektivan (jer nemaš znanja o appleu nikakvog) a najviše pljuješ po drugima?

naravno ako ne želiš ne moraš odgovoriti. i ne očekujem jer bi to bio prvi odgovor zasnovan na tvojim stvarnim mislima, a ne pretpostavkama. ali svejedno hvala

17 godina
odjavljen
microman kaže...

Napokon malo zdravog razmišljanja. Isto tako, iPad kao uređaj nije ništa posebno. Naravno, trenutno je najbolji u kategoriji, ali to ne znaći nužno da je potreban, isplativ i/ili savršen. I ja sam trenutno najzgodniji lik u svom stanu, pa mi opet neće svaka dade Smijeh

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
neaktivan
profa31 kaže...
logic kaže...

Hahahhaahhah

Hvala mada ne znam kako ja to pobijedim ;)

Evo ja znam kako pobijediš.

ovom si pobjedom dokazao da ne znaš sljedeće:

- kako se ipod/iphone/ipad spaja na računalo

- što se sve može ili ne može spojiti na ipod/iphone/ipad

- kako stavljati stvari putem usb na ipod/iphone/ipad

- kako funkcionira itunes prema glazbi/filmovima koji nisu kupljeni u istoreu

- što je to 30-pinski konektor

- kako izgleda osx

- što od softwarea postoji za osx (npr. browseri)

- kako se radi na spomenutim uređajima

i da ne nabrajam dalje

meni je iz ovog vidljivo (sve ovo ti mogu citirati tvojim izjavama samo iz ovog treada) da ti u životu nisi vidio (što je nevjerojatno) ipod/iphone/ipad, a ako si slučajno ih i vidio to je bilo iz tuđe ruke na 5 minuta. nisi proveo više od minute radeći s tim uređajima. isto tako nisi radio niti na macu u osxu.

Naravno tvoje pravo je da pljuješ po stvarima o kojima ne znaš ništa, tu te ne mogu zaustaviti. Ali me zanima zašto? otkud ta patološka mržnja prema appleu? zašto imaš potrebu vrijeđati sve korisnika applea kad je iz svega očigledno da si ti najmanje objektivan (jer nemaš znanja o appleu nikakvog) a najviše pljuješ po drugima?

naravno ako ne želiš ne moraš odgovoriti. i ne očekujem jer bi to bio prvi odgovor zasnovan na tvojim stvarnim mislima, a ne pretpostavkama. ali svejedno hvala

Vidi se da si postovalac lika i djela ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice