iPad 3G u svibnju

poruka: 29
|
čitano: 2.972
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 3G u svibnju".
16 godina
iPad 3G u svibnju

Može li ijedan dan proći bez applea i iPada. Ta nije neko čudo taj iPad da teba o njemu pisat svako nekoliko skundi.

Apple je vrlo bezobrazan. Iako ne podnosim taj uređaj i ne mogu razumjeti ljude koji kupuju iPad duboko žalim kupce applea. Zašto apple nije odmah izdao iPad 3g? Zato da bi mogao nasamariti kupce i prodati iPad po velikoj cijeni. Kasnije bi izdao novu verziju iPada pa snizio cijenu onog starog. Naravno ljudi će opet kupovati noviji iPad po visokoj cijeni. Dalju priču sami znate. Tako isto je apple činio sa iPhoneom. Prodao je slbiji proizvod odmah u prvom valu zahvaljujući marketingu. Stoga ako je taj iPad tako savršen zašto odmah nije imao podršku za 3g.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:49 (captain_soap_McTawish).

5 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPad 3G u svibnju
I onda se svi čude zašto je taj iPhone (iPad, iPod, iShit...) toliko popularan. Pa kako neće biti kad je odnos vijesti o Appleovim iUređajima i svih ostalih uređaja 50:50!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
18 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

@ kapetan ... daj ne lupetaj.

A.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:21 (artfull).

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju
Nešto si ti pobrkao. Od početk se zna da će biti dvije verzije iPada - Wifi verzija i Wifi+3G verzija

Pa šta misliš da bi izbacili novi iPad u roku par mjeseci..

Off-topic:
Čudim se kako do sada nema vijesti o navodno otkrivenom novom iPhoneu.. cijeli interent bruji o tome i to je top vijest ali na ovdje nista

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
iPad 3G u svibnju
Pričaš gluposti, Svi Apple proizvodi su odlični,skupi su ali imaju kvalitetu.nije ni Apple za svakoga,niti za sve potrebe(osobito za igranje)triba razumit tu tvrtku.rade odlične proizvode i imaju dobar marketing s kojim su oni "još bolji".to sto Apple radi se zove trgovanje .a to da su svi glupi ko kupi Apple nije točno,ti si glup.negovorite gluposti po forumu.

Istina da ima puno apple tema,ali se obratite bugovcima a ne na svaku Apple temu vridat.

Bok i Hrvati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

@ kapetan ... daj ne lupetaj.

Ne lupetam. Apple je prljav igrač. Pljuje po konkurenciji, pritiscima miče tuđe proizvode kao u slučaju flasha. On sigurno već ima u skladištu proizvedene iPad 3G, po mžda čak i iPad 3GS za koje ćemo čuti za tek nekoliko mjeseci. Zašto sad u ovoj apple-maniji kupiti lošiji iPad kad ćeš za godinu moći po istoj cijeni kupiti mnogo bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:26 (captain_soap_McTawish).
17 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...

Može li ijedan dan proći bez applea i iPada.

Pa dobro, na miljun članaka temeljenih na glasinama i pretpostavkama ne kažeš ništa, a na jednan od rijekih članaka koji za (ugodnu) promjenu donosi konkretnu informaciju ti imaš ovakav komentar!?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina

Može li ijedan dan proći bez applea i iPada. Ta nije neko čudo taj iPad da teba o njemu pisat svako nekoliko skundi.

Apple je vrlo bezobrazan. Iako ne podnosim taj uređaj i ne mogu razumjeti ljude koji kupuju iPad duboko žalim jadne kupce applea jer su glupi i naivni. Zašto apple nije odmah izdao iPad 3g? Zato da bi mogao nasamariti kupce i prodati iPad po velikoj cijeni. Kasnije bi izdao novu verziju iPada pa snizio cijenu onog starog. Naravno ljudi će opet kupovati noviji iPad po visokoj cijeni. Dalju priču sami znate. Tako isto je apple činio sa iPhoneom. Prodao je slbiji proizvod odmah u prvom valu zahvaljujući marketingu. Stoga ako je taj iPad tako savršen zašto odmah nije imao podršku za 3g.

Zasto me vrijedjas?

16 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju
@capetan - ti znas da se to odnosi na svibanj 2010... sta je tu prljavo kada svi znaju od predstavljanja da ce biti dvije verzije. I da, ovo je sasvim normalna vijest posto ih dosta znaju biti cista nagađanja

0 0 hvala 0
16 godina
Kant kaže...

Zasto me vrijedjas?

Ispiričavam se ako sam te nekim načinom uvrijedio jer mi to nije bio cilj.

18 godina
Kant kaže...

Zasto me vrijedjas?

Pa nisi samo mene, nego sve kupce iPada i one koji ce to kupit...

Ako ti ne shvacas sto ce nama iPad to ti ne daje za pravo da nas tu javno nazivas budalama

16 godina
protjeran
iPad 3G u svibnju
Ma vrijedao je on sve kupce appla.

Ko je prvi bez grijeha neka baci kamen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kant kaže...
Kant kaže...

Zasto me vrijedjas?

Pa nisi samo mene, nego sve kupce iPada i one koji ce to kupit...

Ako ti ne shvacas sto ce nama iPad to ti ne daje za pravo da nas tu javno nazivas budalama

Ispričavam se svim kupcima iPada i onima koji će to postati jer sam se zanio i nisam vas ni na koji način htio povrijediti 

17 godina
iPad 3G u svibnju

Mislim da su u pripremi još neki proizvodi. Ovo sam našao na google dok sam tražio vijesti o njihovim novim proizvodima. Nadam se da će Bug-ova ekipa testirati ovaj zanimljiv proizvod. Zna li možda netko gdje bi to mogao kupiti. 

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam odustao od tema s appleom jer se s jabučarima ne može suvislo raspravljati,prema njima apple pravi savršene proizvode i točka,koji nemaju ama baš nikakvu manu,jednostavno nema smisla raspravljati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Zar stvarno? Pa to nismo znali!! To se nije bar 20 puta ponovilo u svakoj drugoj vijesti o iPadu da 3g verzija izlazi mjesec dana nakon prve. 

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

kupit cu ga i ja jer o takvom necem sanjam od kada sam vidio padd u star trek.

a kupit ču si i Imac kad budem mogao

momci iz apple-a su genijalci i neznam zasto bi kome smetali fanovi njihovih proizvoda

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

Ovo sad već BUG-ovci namjerno zbog ovih cmizdravaca...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
iPad 3G u svibnju
Ja sam jabucar,imam par Apple proizvoda.nitko nije savrse, Apple je blizu toga xD

pa nije Apple savršen ali je kvalitetna Marka.za moje potrebe je odlican ,a nekome nije
nije Apple za sve ,još jednom napominjem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

3G, MMS, Bluetooth, USB, i ostale šlbl opcije su normalne stvari danas.

Ovo je samo fora da se uzme lova.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

Mogu li se nekako vijesti o Appleu staviti u Adblock?

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist

5 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

Zna li netko da li su 3G iPadovi zakljucani na AT&T ili nisu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad 3G u svibnju

Nisu!

0 0 hvala 1
18 godina
protjeran
Dom031 kaže...
Nešto si ti pobrkao. Od početk se zna da će biti dvije verzije iPada - Wifi verzija i Wifi+3G verzija

Off-topic:
Čudim se kako do sada nema vijesti o navodno otkrivenom novom iPhoneu.. cijeli interent bruji o tome i to je top vijest ali na ovdje nista

iz apple-a im josh nije receno kad mogu objaviti tu vijest :))))))

zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
protjeran
iPad 3G u svibnju

postoje 3 kljucne rijeci kod ovakvog tipa uredjaja (shirokim masama,casual uredjaj):

ergonomija,ergonomija,ergonomija

mislim da su mali prijenosnici ergonomicniji,da pametnim telefonima ipad niti nece uzeti trzishte,a sa neergonomicnoshcu teshko da ce proizvest nove IT konzumente

tako da tableti i nece bash uspjeti :)

bilo bi dobro usporediti prodaju recimo iPhona u prvih par mjeseci,telefona koji se gurao u tip uredjaja koji cemo josh neko vrijeme zasigurno trebat

i bilo bi dobro usporediti pad prodaje malih prijenosnika u ovih par mjeseci,kao i prodaju malih prijenosnika u prvih par mjeseci

mislim da bi ta 3 grafa bila vrlo zanimljiva sa ovim cetvrtim iPadovim

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
18 godina
Dom031 kaže...

Off-topic:

Evo lijep primjer kako su ljudi neinformirani !  Niti nakon toliko vijesti nisu uspijeli primjetiti kako je najavljeno više verzija istog uređaja.

Znači , treba pojačati vijesti o iPadu kako bi se ljudi bolje informirali te manje pisali gluposti ...

18 godina
Kizmar kaže...

možeš ih slobodno preskočiti , ali naravno ti to ne želiš ... ti jednostavno taržiš još i još ...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
Kizmar kaže...

možeš ih slobodno preskočiti , ali naravno ti to ne želiš ... ti jednostavno taržiš još i još ...

;)

17 godina
protjeran
rjakopec kaže...

Mislim da su u pripremi još neki proizvodi. Ovo sam našao na google dok sam tražio vijesti o njihovim novim proizvodima. Nadam se da će Bug-ova ekipa testirati ovaj zanimljiv proizvod. Zna li možda netko gdje bi to mogao kupiti. 

gle, taj zahod je definitivno fake, pa vidis da ima previse prikljucaka, medu kojima i usb...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice