iPad 2 rasprodan

poruka: 104
|
čitano: 10.776
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 rasprodan".
17 godina
Re: iPad 2 rasprodan
kach kaže...

Znate vi dobro sam kaj se bojite priznat..kastomizacija,preglednost i tak to.One bitne stvari koje fale iosu.Kolko vidim ipad opet nema flash(bljeskalicu)pih.Uglavnom super uređaj za djecu.

Jesi ti poweruser?

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
16 godina
protjeran
iPad 2 rasprodan

Ehhh,hakeru(hehehe)...vidi se da grebeš po površini.Po meni su tableti općenito,osim industrijskih,totalno beskorisna roba...za utući vrijeme besposličarima...

1 1 hvala 0
16 godina
iPad 2 rasprodan

Pa po čemu ga se svrstava za profiće? Ima neki profesionalni software za njega koji iskorištava neke posebne mogućnosti ili šta? Nisam puno čitao o xoomu pa neznam, znam da vrti android 3,0 za koji ima jako malo aplikacija a da i nisu sve prilagođene da rade kako spada za njega. Dok ipad ima dosta appova za njega(a sada povodom izlaska ipad2 dosta appova koji se plaćaju su postali besplatni na par dana, tako da se može vrlo kvalitetan software nabaviti poptuno besplatno i legalno)

Tako da po tome ne razumijem zašto je profesionalniji, sam android je bolje rješen od iosa u dosta stvari(mutlitasking, notifikacije) i ima više slobode po pitanju djeljenja datoteka i lakše se stavljaju piratski appovi i više power-user friendly, ali ne razumijem zašto je on za profiće?{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPad 2 rasprodan

Kakvi profici na tabletima? Zna se cemu tablet sluzi. Surfaj, citaj, pogledaj koju slicicu i to je to. Kakve profesionalce vi spominjete. Prije "specijalce" nego profesionalce.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Kakvi profici na tabletima? Zna se cemu tablet sluzi. Surfaj, citaj, pogledaj koju slicicu i to je to. Kakve profesionalce vi spominjete. Prije "specijalce" nego profesionalce.

Dakle,otkrili smo zašto hrpe Apple sljedbenika bacaju enormne svote novaca...{#}

17 godina
linuxjuzer kaže...
tnakir kaže...

Dakle,otkrili smo zašto hrpe Apple sljedbenika bacaju enormne svote novaca...{#}

A sto drugo da ti kazem. Ja sam iPad kupio radi citanja. Doduse, dobio sam ga po odlicnoj cijeni, ali ne ocekujem od tableta cuda.

16 godina
tnakir kaže...

Pa ni meni nije jasno xD.

Kužim za razliku  casual/power usere, ali ovo sa profićima totalno izgubljen...

Stoja
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

A sto drugo da ti kazem. Ja sam iPad kupio radi citanja. Doduse, dobio sam ga po odlicnoj cijeni, ali ne ocekujem od tableta cuda.

Pošteno rečeno...{#}...ali je opet cijena previsoka baš radi svjesnosti Apple-a da će,kolikogod oni odrežu cijenu,uvijek naći tržište...morbidno ali cijenu određuju sami kupci.Interesantno bi bilo da Sljedbenici kažu: E nećemo kupovati Appleov pad.Cijene bi momentalno pale na realu...{#}

16 godina

samo jedna slika

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 11:57 (lollik91).
17 godina
kach kaže...

Neznam,svi ste nabriajni na  ipad2,po meni kaj se funkcionalnosti tice xoom puno bolji tablet.Vise je rađen za profesionalce,dok je ipad 1 i 2 vise za djecu.

Evo komentar korisnika Xooma (na oko 3:15 u videu)

http://techcrunch.com/2011/03/05/ipad-2-xoom-fight/

17 godina
linuxjuzer kaže...
tnakir kaže...

Pošteno rečeno...{#}...ali je opet cijena previsoka baš radi svjesnosti Apple-a da će,kolikogod oni odrežu cijenu,uvijek naći tržište...morbidno ali cijenu određuju sami kupci.Interesantno bi bilo da Sljedbenici kažu: E nećemo kupovati Appleov pad.Cijene bi momentalno pale na realu...{#}

Koja bi bila realna cijena? Nema baš navele tableta jeftinijih od iPada

16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Zato sam reko KRIVO,mislio sam na power usere.Znaci recimo putujes svjetom i furas sa sobom neki fotoaparat skupi i oces te slike prebaciti na neki lagani tablet.Izvadis SD karticu,upiknes ju u xoom,malo obradis slikice i ljepo to sheras ,prezentiras bilo sta.Kolko vidim ipad 2 nema sd slot...Ipad 2 je za djecu savrsen uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 12:04 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lollik91 kaže...

samo jedna slika

ma gdje ćeš to...???!!!..{#}..Pa taj HP tablet je pretežak za slabašne ručice Apple Sljedbenika.Mora da ima čak i 900grama težine..!!!...užas!!!{#}

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

samo jedna slika

e ali apple je izmislio tablete ta nova generacija! to je sve nesto posebno!!!!!!! ....

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
protjeran
Sasoon kaže...

ne razmišljaj jednodimenzionalno.Općenito cijene tableta su previsoke,neovisno o brandu...Ok,industrijski opravdavaju cijenu,ali pomodni Apple i ne baš..ili XOOM..svejedno...To se štanca u tolikim serijama,da bi ima se isplatilo da je cijena 150 eura,možda i niže.Ali dok je voljnih ovaca za štriganje...

17 godina
kach kaže...

Zato sam reko KRIVO,mislio sam na power usere.Znaci recimo putujes svjetom i furas sa sobom neki fotoaparat skupi i oces te slike prebaciti na neki lagani tablet.Izvadis SD karticu,upiknes ju u xoom,malo obradis slikice i ljepo to sheras ,prezentiras bilo sta.Kolko vidim ipad 2 nema sd slot...Ipad 2 je za djecu savrsen uređaj.

Niti jedan skupi fotoaparat ne snima na SD karticu vec na CF. Nebudi trol. Ne pricaj o onom sto neznas.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
zoran123456 kaže...

Sad, za što će ti služiti taj iPad je već druga priča ... kao uređaj za surfanje netom i čitanje knjiga je malo ipak preskup; ali doduše i običan mobitel sad dođe preko 4000 kn, a na njemu možeš samo telefonirati i koristiti ga za totalno nepraktično surfanje.

ja sam ga bas za ovo i kupio :)

jel puno umara oći ?

17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

jel puno umara oći ?

namjestis si osvjetljenje koje ti pase, i super je...

da je jedan fotosenzor pa da sam smanjuje i povecava osvjetljenje :D

potpis :D
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

samo jedna slika

to je ono kao iphone i kamen, ali svugdje kamenja koliko hoces, a svi kupuju iphone...

potpis :D
17 godina
Cevi kaže...
tnakir kaže...
zoran123456 kaže...

Sad, za što će ti služiti taj iPad je već druga priča ... kao uređaj za surfanje netom i čitanje knjiga je malo ipak preskup; ali doduše i običan mobitel sad dođe preko 4000 kn, a na njemu možeš samo telefonirati i koristiti ga za totalno nepraktično surfanje.

ja sam ga bas za ovo i kupio :)

jel puno umara oći ?

Ne citam 5 sati u komadu. Sat dva prije spavanja. Inace imam shebane oci (nekad po 16h pred ekranom) koje su osjetljive na svaku glupost, ali za sada nisam osjetio umor. Nisam citao ni na suncu tako da... za ovo sto meni treba - to je to. Da sam power reader vjerovatno bih uzeo DX-a.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Niti jedan skupi fotoaparat ne snima na SD karticu vec na CF. Nebudi trol. Ne pricaj o onom sto neznas.

Neznam,frend ima Canon-a jednog i paltio ga je 6000 kn i najnormalnije ima sd karticu,tak da nebudi ti trol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 12:16 (kach).
14 godina
neaktivan

TO JE CISTA GLUPOST...kao drugi uredaji se ne eksponiraju po medijima. 

16 godina
linuxjuzer kaže...

ne razmišljaj jednodimenzionalno.Općenito cijene tableta su previsoke,neovisno o brandu...Ok,industrijski opravdavaju cijenu,ali pomodni Apple i ne baš..ili XOOM..svejedno...To se štanca u tolikim serijama,da bi ima se isplatilo da je cijena 150 eura,možda i niže.Ali dok je voljnih ovaca za štriganje...

Pa to svi rade, ne kužim što je sad apple na piku jer "kao" nabija cijene. U HR-u ipad 1 se može nabaviti za 3000kn(popust u HG-Spotu) Molim onda da mi daš link na dućan u hrvatskoj gdje prodavaju neki tablet približnih karakteristika ipada1 za nižu lovu,  bez ikakvih pretplata.

Samsung galaxy tab dođe bez pretplate 6000kn dakle ravno duplo više od ipada, a ima manji ekran(pa bi zbog toga treba biti i jeftiniji za proizvodnju,ne?) Reci mi tko tu koga dere?

Stoja
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
kach kaže...

Neznam,svi ste nabriajni na  ipad2,po meni kaj se funkcionalnosti tice xoom puno bolji tablet.Vise je rađen za profesionalce,dok je ipad 1 i 2 vise za djecu.

E ovo si dobro rekao..Motorolin XOOM definitivno se može reći da je za profiće...Ajpad je za pomodnu dječicu,wanna be cool osobe i slično.Dakle pomodni dodatak...

Da, stvarno - Xoom ima Flash, a nema, recimo, server-side search na Exchange serveru i podršku za višestruke ActiveSync accounte, dok bi podršku za ActiveSync provisioning trebao dobit sa 3.0, ali u ograničenom obliku. Stvarno je prilagođen profesionalcima ... samo ne znam u kojem području, pretpostavljam onima koji su plaćeni da testiraju Flash aplikacije.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže... 

Nisu oni napravili savršen proizvod, nego savršen marketing, zato se prodaje.

fanboysima je i to dovoljno{#}

enivej, blago ljudima koji si mogu priuštit čekanje pred dućanima

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Znate vi dobro sam kaj se bojite priznat..kastomizacija,preglednost i tak to.One bitne stvari koje fale iosu.Kolko vidim ipad opet nema flash(bljeskalicu)pih.Uglavnom super uređaj za djecu.

ahahhahahaha ... ovo je još bolje od onog prije. flash na tabletu ... must have.

A.
15 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Svaka cast. Tako i treba, a pogotovo mi je drago zbog Motorole zato sto su mislili da ce sj*bat Apple. Al nista od toga. HAHA

Ja ga necu kupit jer imam prvi i zadovoljan sam s njim al ipak mije drago.

A onima kojim nije: {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Sasoon kaže...

jeate koji si ti troll ... 150 ojra? cijena komponenti je cca toliko ... iPad je najjeftiniji tablet u konkurenciji ... da nije tragično za konkurenciju bilo bi smješno.

A.
16 godina
neaktivan
iPad 2 rasprodan

Ali da nema SD slot to mi je presmjesno hahaha.Sad samo nemojte izmisljati da ti to kao netreba.Kaj fali bljeskalici?moze ti posluziti ko lampa u nekim izvanrednim situacijama.I ona fora s adapterom dodatnim mi je jos smjesnija, nije ni vrijedno komentiranja..Trebaju staviti Ipad 2-Design for kids.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 12:47 (kach).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Ali da nema SD slot to mi je presmjesno hahaha.Sad samo nemojte izmisljati da ti to kao netreba.Kaj fali bljeskalici?moze ti posluziti ko lampa u nekim izvanrednim situacijama.I ona fora s adapterom dodatnim mi je jos smjesnija, nije ni vrijedno komentiranja..Trebaju staviti Ipad 2-Design for kids.

ako ti treba reader kupit ćeš hebeni adapter na ebayu za dolaripo. Mogli su staviti al nisu, ni usb, ni thunderbolt, vidim da samsung i ostali i tu kopiraju apple ... a to što iPad nemogu koristiti u nuždi kao praktičnu lampadinu bi mi stvarno bio dealbreaker :D

ima iPad mana, slaba reza kamere recimo ... drugih bitnih stvari se ni nemogu sjetiti sad ... neki mini usb mi bio ok al onda nosat kabel ili kupit adapter isti kua ... al da je najkompletniji tablet i najpovoljniji ktome je. iOS 5 će donjeti nove funkcionalnosti i radit će ko urica na iPadu, stoga za zabavu i lagane zadatke ovo je početak zalaska industrije klasičnih računala.

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice