iPad 2 u Hrvatskoj!

poruka: 264
|
čitano: 28.660
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 u Hrvatskoj!".
15 godina
neaktivan
Re: iPad 2 u Hrvatskoj!
apoteka kaže...
a jeste se uhvatili full flash stranica.
kao da su sve stranice ili full flash ili bez flasha uopce.
koliko ima stranica s manjim flash elementima?
Niti su zahtjevne ni gutaju bateriju
a i na mobitelima rade uredno
radije bi da iman izbor hocu li prikazati flash nego da mi je nametnuto surfanje bez njega

Sigurno uzivas u surfanju na svom symbianu.I Nokia ce jednom biti ok, ali tek kad izbaci Wp7.Onda ces se hvaliti vidi kakvo cudo od mobitela, pa to moze samo Nokia napraviti.Mada su drugi proizvodjaci taj isti mobitel proizveli 2 godine ranije.Sto ces da nije tuzno bilo bi smijesno.
I'll see you on the dark side of the moon
15 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...
radije bi da iman izbor hocu li prikazati flash nego da mi je nametnuto surfanje bez njega

Sigurno uzivas u surfanju na svom symbianu.I Nokia ce jednom biti ok, ali tek kad izbaci Wp7.Onda ces se hvaliti vidi kakvo cudo od mobitela, pa to moze samo Nokia napraviti.Mada su drugi proizvodjaci taj isti mobitel proizveli 2 godine ranije.Sto ces da nije tuzno bilo bi smijesno.

je li tema ipad? ili nokia?

iman operu koja nema flash, ali ako zatreba, iman izbor

i meni flash trokaje, ali manji elementi nisu.

ne mislim pritom na reklame koje su bzvz

niti samo na mobitele, nego na pc, tablete i slicno

html5 je mozda bolji, ali nece bit gotov do 2014

tako da to nije neki izgovor

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
16 godina
apoteka kaže...
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...

Pa imamo izbor i mi na iphoneu/ipadu, tako da ne moras brinuti za nas.

http://itunes.apple.com/us/app/puffin/id406239138?mt=8

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
apoteka kaže...
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...

odlicno, vidim po costumer reviews {#}

znaci, dopustili su na store-u aplikaciju koja ce ti usporiti mob i pojesti bateriju

ne zvuci appleovski

ne shvacajte salu ozbiljno
16 godina
apoteka kaže...

znaci, dopustili su na store-u aplikaciju koja ce ti usporiti mob i pojesti bateriju

ne zvuci appleovski

Ne bih znao, ne koristim ga uopce. Linkao sam prvo kaj mi je pronađeno. Ima više takvih browsera.

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
apoteka kaže...

ne zvuci appleovski

Ne bih znao, ne koristim ga uopce. Linkao sam prvo kaj mi je pronađeno. Ima više takvih browsera.

ja mislio da filtriraju na app store

a flash je necastivi, izgleda

ne shvacajte salu ozbiljno
15 godina
neaktivan
bocic kaže...

Problem je u percepciji gomile ljudi koji uopće nemaju doticaja s ICT-em i koji smatraju da je Apple izmislio i mp3 player i smartphone i tablet. Stvara se sada kritična masa neupućenih sljedbenika koji će, doslovno, prosuti novce da bi kupili i pravi kereći drek, ako im to Apple servira. Zamisli da za godinu - dvije zaista izbace suslud uređaj koji uopće nema smisla, ali ga svi kupuju i pričaju o njemu jer je Apple. Jel te ne bi to smetalo?

U tom je poanta naglašavanja da je Apple reciklirao i da ima drukčiji marketing koji potiče hype. Ne kažem da su im uređaji loši, dapače, ali ja sam, kao i mnogi na ovom forumu, među upućenijima koji znaju za dobre alternative za puno manje novca, ili su pak svjesni da se prodaje dobar uređaj koji za njih ima premalo koristi i namjena s obzirom na cijenu. Ove hypeove ostavimo penzićima i konzumentima kojima je programiranje TV-a najveći tehnološki doseg u životu...

u principu većinu ljudi boli ona stvar tko je izmislio nešto, tko je to prvi upotrijebio ili bilo što slično. misliš da će nečija mama kupiti iphone zato što je saznala da je apple izmislio smartphone? zaboli nju je li to napravio apple, nokia ili susjedov mali.

apple je izbacio newton, tablet napravljen davno prije ipada. nije bio roba koju ljudi žele i nije pustio korijene te je neslavno propao. bez obzira na taj famozni marketing nitko ga nije kupovao. jel to ikoga smeta? kako to da tada nisu ljudi sljepo kupovali?

apple s iUređajima nije izmislio ni mp3 player, ni smartphone, niti tablet, ali je na svakom tržištu napravio revoluciju. sjeti se mp3 playera prije ipoda, sjeti se smartphonea prije iphonea (što god rekao ali android je kopija iosa), tableta prije ipada (kojih tableta :))

većina ljudi koji nisu firkovi kupuje uređaje za koje imaju nečiju preporuku da rade, da su jednostavni za korištenje, da rade ono što treba... a to je jedini marketing koji drži apple tako visoko. ja ću rijetko kada preporučiti nekome nešto drugo nego appleov proizvod (ili canonov, ili panasonic ili...) zato što s njima rijetko kada sam imao ikakvih problema.

također većinu ljudi (pa i mene sve više) ne rajca da nešto moraju namještati tri godine, ili da ima 100 funkcija koje nitko normalan neće nikada upotrijebiti ali se s njima može hvaliti, zato što su eto informatički pismeni. radije s tim uređajem koji radi radim ono zašto sam ga kupio. bilo to sviranje glazbe, surfanje ili fotografiranja...

16 godina
apoteka kaže...

ja mislio da filtriraju na app store

a flash je necastivi, izgleda

Kaj ti mislis da ce aplikaciju koja ima funkciju browsanja ici testirati na sve moguce stranice?

Izdati ce se update koji ce popraviti eventualne bugove i svi ce biti sretni.

17 godina
bocic kaže...

Problem je u percepciji gomile ljudi koji uopće nemaju doticaja s ICT-em i koji smatraju da je Apple izmislio i mp3 player i smartphone i tablet. Stvara se sada kritična masa neupućenih sljedbenika koji će, doslovno, prosuti novce da bi kupili i pravi kereći drek, ako im to Apple servira. Zamisli da za godinu - dvije zaista izbace suslud uređaj koji uopće nema smisla, ali ga svi kupuju i pričaju o njemu jer je Apple. Jel te ne bi to smetalo?

U tom je poanta naglašavanja da je Apple reciklirao i da ima drukčiji marketing koji potiče hype. Ne kažem da su im uređaji loši, dapače, ali ja sam, kao i mnogi na ovom forumu, među upućenijima koji znaju za dobre alternative za puno manje novca, ili su pak svjesni da se prodaje dobar uređaj koji za njih ima premalo koristi i namjena s obzirom na cijenu. Ove hypeove ostavimo penzićima i konzumentima kojima je programiranje TV-a najveći tehnološki doseg u životu...

Smeta me dok netko prica i kupuje neargumentirano. Ako netko kupuje nesto zato sto je Apple, onda je budala.

Ako netko kupuje nesto zato sto mu je dobro pa makar od Applea, onda je to ok. I tocka.

Ja sam si npr kupio Memphis patike u Daichmanu za 150kn, dok ima ljudi koji furaju Najkice za 500kn i vise.

Kako se kome svidja. Recimo, meni je veci bed dati 1k kn za neki noname uredjaj nego 4k kn za Appleov.

Lako se moze pokazati da je tih 1k kn baceno u vjetar.

Takodjer obicno ljudi kupuju ono s cime imaju doticaj i sto im drugi preporuce. Ako vide ipad kod nekoga, reci ce "uuuuuuuuuuuuu".

Na druge stvari reakcije nisu bas takve, a za to nije kriv apple, nego drugi proizvodjaci, i sto tu mozes.

Ako ljudi imaju para kupit ce, ako nemaju para a misle da bi im koristio, stedit ce i kupit ce.

Sta mi imamo bilo kome govoriti da je budala sto nesto kupuje ili nije.

Meni su budale ljudi koji kupuju cigarete svaki dan, pa im to ne govorim. :-P

17 godina
profa31 kaže...
bocic kaže...

u principu većinu ljudi boli ona stvar tko je izmislio nešto, tko je to prvi upotrijebio ili bilo što slično. misliš da će nečija mama kupiti iphone zato što je saznala da je apple izmislio smartphone? zaboli nju je li to napravio apple, nokia ili susjedov mali.

apple je izbacio newton, tablet napravljen davno prije ipada. nije bio roba koju ljudi žele i nije pustio korijene te je neslavno propao. bez obzira na taj famozni marketing nitko ga nije kupovao. jel to ikoga smeta? kako to da tada nisu ljudi sljepo kupovali?

apple s iUređajima nije izmislio ni mp3 player, ni smartphone, niti tablet, ali je na svakom tržištu napravio revoluciju. sjeti se mp3 playera prije ipoda, sjeti se smartphonea prije iphonea (što god rekao ali android je kopija iosa), tableta prije ipada (kojih tableta :))

većina ljudi koji nisu firkovi kupuje uređaje za koje imaju nečiju preporuku da rade, da su jednostavni za korištenje, da rade ono što treba... a to je jedini marketing koji drži apple tako visoko. ja ću rijetko kada preporučiti nekome nešto drugo nego appleov proizvod (ili canonov, ili panasonic ili...) zato što s njima rijetko kada sam imao ikakvih problema.

također većinu ljudi (pa i mene sve više) ne rajca da nešto moraju namještati tri godine, ili da ima 100 funkcija koje nitko normalan neće nikada upotrijebiti ali se s njima može hvaliti, zato što su eto informatički pismeni. radije s tim uređajem koji radi radim ono zašto sam ga kupio. bilo to sviranje glazbe, surfanje ili fotografiranja...

Kopija iOS-a, hmm hvala na stručno objašnjenju.  Android inc je počeo sa "radom" 2003 godine, kupljen od Google-a 2005 godine, iOS je izašao 2007. Tko je onda kopija koga, ako idemo tom analogijom.

Inače osnivać Android-a (Andy Rubin) je bivši zaposlenik Apple-a (ali samo do 1992 godine, da opet netko ne počne kvocati kako je ukrao sve ideje iz Apple-a)

I još k tome, Android i iOS rade različito, različito se ponašaju i namijenjeni su za različite platfrome, toliko o tome tko je od koga krao/kopirao.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:49 (dado2202).
17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

filozofi...

opet apple/ android... a tema je iPad2 u hrvatskoj i kako su svi reselleri koji su prodavali iPad, zaj...ali svoj narod i prodavali im prvu verziju, iako su znali da im dolazi i druga...

potpis :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
iPad 2 u Hrvatskoj!

Ne znam zašto se neki toliko uzbuđuju {#}

Kako već rekoh, isprobao sam iPad 2 i nisam impresioniran. Prihvaćam činjenicu da postoje ljudi kojima će bit super iskeširat tolike pare jer ih stvarno pali neka njegova posebnost i mogućnost - neki studenti recimo tako mogu čitat pdf materijale, napravit neke bilješke, čitat stripove i surfat pod predavanjem ili u krevetu itd. {#} I to je ok.

Ali da svi ovi silni ljudi koji ga kupuju i kampiraju pred trgovinama i lude od euforije jer je "izašla dvojka" trebaju tako skup uređaj - c'mon. Meni osobno je preskup i nezanimljiv. Ako nekomu trebaju njegove mogućnosti ne znači da je čovjek glup jer ga je kupio, žalosna je samo činjenica da će ga, ukupno gledano, većina kupit a da ni ne zna šta će s njim i na koji način će se silni uloženi euri isplatit.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Gadgeti se ne moraju isplatiti, odnosno vratiti uloženo, i to je najbedastiji argument protiv iPada. Jel tebi učestalo gledanje televizije isplatilo televizor?

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Gadgeti se ne moraju isplatiti, odnosno vratiti uloženo, i to je najbedastiji argument protiv iPada. Jel tebi učestalo gledanje televizije isplatilo televizor?

upravo mi to palo na pamet... :p

doduse, ja sam svoj iPad isplatio samo tako da sam slao mailove sa njega...

isplatilo se vrijeme koje sam proveo u brzem dostupu mailu i odgovoru (nisam cekao boot) a i tako sto su se mailovi orjentirali na poslovnu tematiku... mogao sam otici u setnju i prirodu i biti u stalnom kontaktu sa svima, a isto tako je kod nekih prezentacija pomogao takoder... (na tudu zalost meni pomaze apple tv koji kod nas nema smisla, ali sam ga ja doveo sa sobom iz "bivseg zivota" )

15 godina

sve to u redu

samo je žalosno što će ga većina kupit samo za showoff :/ bez neke pretjerane koristi

tak mi se čini da je sa svim appleovim uređajima...

17 godina
Hacker-ri kaže...

upravo mi to palo na pamet... :p

doduse, ja sam svoj iPad isplatio samo tako da sam slao mailove sa njega...

isplatilo se vrijeme koje sam proveo u brzem dostupu mailu i odgovoru (nisam cekao boot) a i tako sto su se mailovi orjentirali na poslovnu tematiku... mogao sam otici u setnju i prirodu i biti u stalnom kontaktu sa svima, a isto tako je kod nekih prezentacija pomogao takoder... (na tudu zalost meni pomaze apple tv koji kod nas nema smisla, ali sam ga ja doveo sa sobom iz "bivseg zivota" )

Vau imam osjećaj da gledam Apple reklamu.

Najbolji dio mi je mogao sam otići u šetnju i prirodu i biti u stalnom kontatku sa svima

Nadam se da nisi nosio iPad svugdje.

Inače jedinu iskoristivost iPad-a vidim u odlasku na WC, da imam što raditi, ali za sad mi je dosta telefon.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
bocic kaže...
Bitanga kaže...

Pa sta onda?

Cinjenica je da je Apple pokretac ITa od samih pocetaka, pocevsi od prvog PCa, OSa pa nadalje i znaju dobro zabrijati, a i lose, kao i svi.

Cemu sad prepucavanje ciji je veci.

Vi ste u stvari svi toliko "alternativni" u svojim rjesenjima da ste u stvari nista vise od obicnog main-stream-a nametnutog naravno od strane Mr. Gates-a  ;)

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
18 godina
Sinatra kaže...

Naravno da jest, 20 godina je stari CRT televizor prikazivao crtiće djeci, Kolo sreće i Dnevnik starijima - služio za zabavu i informiranje svima. Bez TV-a bi, u vrijeme kad Internet nije bio popularan, bio potpuno van svega. Špiljski čovjek, doslovno.

I onda dođe iPad sa pristupom "trebaš me, revolucionaran sam, svi me žele jer sam najljepši". I onda ja kažem "Fof, ne zanimaš me i preskup si" {#}

Ako misliš da se skupi iPad 2 ne mora isplatiti, onda nemamo o čemu razgovarati, ti bi ga kupio i da je dvostruko skuplji i ne promatraš ga objektivno. Zapitaj se onda kako je tek s ljudima koji nemaju pojma o tehnologiji.

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Vau imam osjećaj da gledam Apple reklamu.

Najbolji dio mi je mogao sam otići u šetnju i prirodu i biti u stalnom kontatku sa svima

Nadam se da nisi nosio iPad svugdje.

Inače jedinu iskoristivost iPad-a vidim u odlasku na WC, da imam što raditi, ali za sad mi je dosta telefon.

blago tebi za glupi osjecaj...

inace, fora su mi ljudi koji nesto nemaju ali komentiraju kao da imaju godinama

17 godina
asusdvd kaže...
I onda dođe iPad sa pristupom "trebaš me, revolucionaran sam, svi me žele jer sam najljepši". I onda ja kažem "Fof, ne zanimaš me i preskup si" {#}

Ako misliš da se skupi iPad 2 ne mora isplatiti, onda nemamo o čemu razgovarati, ti bi ga kupio i da je dvostruko skuplji i ne promatraš ga objektivno. Zapitaj se onda kako je tek s ljudima koji nemaju pojma o tehnologiji.

Zanimljivo!

Isto tako imas bicikle za 500kn, 1000kn, 2000kn, 4000kn, pa i par tisuca eura.

Ak ti je preskupo nemoj kupovati. No to ne znaci da je uredjaj nepotreban.

Sve se isplati ako koristis, tako i tablet. Ako ti ne treba nemoj kupovati.

Nekima od nas treba, nekima ne treba.

Sta ste se uzgraktali ako vam ne treba? Ne treba ni meni traktor, al to ne znaci da ne treba nekom drugom.

Ono!

16 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Sto seruckate vise.

Ja sam 90% siguran, da mu je cijena upola manja, pola ovih sto tandrkaju kako ne valja bi ga uzeli.

Kod nas je samo pitanje standarda, dali netko moze kupiti, a da za to realno ima neke potrebe.I to je jedna sasvim druga prica.

Sam ipad nije savrsen, ali je vrlo dobar komad hardwarea i softwarea koji odlicno sluzi onom za sto je namijenjen.

Pitanje marketinga, ili danasnjeg progresivnog marketinga temeljenog na masovnoj potrosnji je opet jedna treca stvar.I to isto nije izmislio Apple, koriste i drugi brandovi od tehnickih do niza drugih.To sto su oni u tome uspjesni je opet drugo pitanje.

Ne mora se imati ekonomski fakultet da bi se znalo da marketing ima ogromnu ulogu.Koliko samo npr coca-cola ulaze u marketing.Dakle ovo je primjer da nije Apple tu jedini, a samo seruckate kako je to apple izmislio.

I ove price, "ja sam strucnjak kako naci bolje za jeftinije" mi vise se penju na vrh klinceka, jer mogu ti razni "strucnjaci" vec jednom shvatiti da pored fannboya (gdje opet nisu samo Appleovi) ima i ogromna kolicina ljudi koji su s Apple proizvodima zadovoljni, i koji ih nastavljaju kupovati upravo zbog zadovoljstva.

Meni je savrseno odlican razlog da u mjesec dana nisam usao u system preferance aka control panel, ne moram namjestavati svako malo nesto, ne moram se zezati s ovim ili onim, i napokon 99,99% vremena na mbp-u koristim upravo za rad.

Kako cu ja potrositi svoje novce je moja osobna stvar, kao i stvar ljudi koji kupuju.Ja nikad nisam rekao, ne nemojte kupiti Android smartphone jer je to sranje, vidi iOS je bolji.Svako neka izabere ono sto njemu najvise odgovara.Barem danas ima hrpa proizvodaca i odabira.

Isto tako to pitanje Appleove cijene ti razni "strucnjaci" nikako da postave na pravi nacin.Debljina, odnosno tankost uredaja isto kosta.Unibody aluminij isto kosta.Ukomponirati vrlo dobar laptop i izbalansirati s jedne strane vrlo dobre performanse i autonomnost isto kosta.Da je tako jednostavno svi bi proizvodili.Oni koji se tome priblizavaju Appleu npr HP Envy isto ne spada u rang jeftinih racunala.To sto ostali brandovi rade i jeftinije varijante dostupne vecem broju ljudi je druga stvar.

Apple u taj segment ne ulazi.I prestanite govoriti da za manju cijenu dobite isto, jer ne dobite.Dobite procesor, grafu, ali dobite i robusan vecinom plasticni skripavi uredaj cija baterija crkne za ni 2h na max postavkama.Imao sam Toshibinu a500 seriju core2 duo i odlicno znam, a placena je preko soma eura.Nekoga to mozda ne smeta, i odlicno, neka ga kupi.Nikad necu reci vidi to je sranje.Mene recimo smeta, i zato sam trazio neki prijenosnik viseg ranga koji osim performansi nudi i druge kvalitete.

Shvatite vise da za kupnju appleovog uredaja, bilo  desktop, prijenosnog ili tablet, ne treba nikakav svemirski razlog.To je obicno racunalo za osobnu upotrebu.Ako netko zeli takav koncept, ima novce neka uzme.To ga ne cini niti marketinski zaludenim, niti stevicinim sljedbenikom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 17:43 (mighty99).

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Nakon što je u ožujku Apple predstavio novu generaciju iPada,  od ovog tjedna u prodaju dolazi i u Hrvatskoj. Na stranici iStyle, službenog distributera Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, stoji da će iPad 2 biti pušten u prodaju u petak 6. svibnja u 19 sati. Iako je u svijetu pomama za novim iPadom 2 rezultirala rasprodanim zalihama, u Hrvatskoj takav slučaj najvjerojatnije neće biti zbog njegove cijene.Svi modeli iPada 2 bit će odmah dostupni u crnoj i bijeloj boji.

Preporučene cijene su:
3.845 kn za 16GB WiFi 4.745 kn za 16GB WiFi+3G
4.645 kn za 32GB WiFi 5.545 kn za 32GB WiFi+3G
5.445 kn za 64GB WiFi 6.345 kn za 64GB WiFi+3G

cijene iPad 2 na Apple storu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Evo ja sam nedavno kupio ipad1, novi zapakiran u celofanu jos, sa hr garancijom za 2,4k kuna i to mi je ok cjena. Sa uredjajem sam zadovoljan, surfam iz kreveta, igram igre, citam pdf-ove, cbz i cbr stripove, gledam jubito, bauljam po njuzima... Ono uglavnom sve, neda mi se za svaki vrag palit komp i sjedit u stolici dok citam kao sad npr 7 stranica gluposti, nego to cinim zavaljen u krevet;-) Btw imam i pages i numbers i keynote (za neupucene ofis alternativa od applea) tako da mogu i nesto i obavit i mejlat ako treba. Mrvu mi je bed sto je dvojka tako brzo dosla kod nas al eto kao sta sam naveo, ja sam ovog nasao za ok cjenu s obzirom da je bio nov novcat, jos sam ga fino jailbreakao i otkljucao 'multitasing gesture' koje su mi super i jos pojednostavljuju koristenje. Najvise mi smeta sta je dosta tezak, mislim da bi ga realno trebali srezat za pol ove tezine, ostalo je ok. Txt reflow je na ipadu nepotreban, ekran je dosta velik i ima OK rezoluciju. A to sta nekom nije jasno zasto netko kupuje ipad, iphone ili bilo sta drugo...svaka budala ima svoje veselje, netkokupuje gramofonske ploce, jaskidam mp3ice, netko kupuje tv od 105cm ja imam staru katodu kojuskoro i ne palim, netko kupuje tene od 800-1000kn ja kupim od 300kn, i tako dalje, fala bogu svi smo razliciti, da smo isti bili bi ko roboti, dosadni,
15 godina

iPad se čekao točno godinu dana da dođe u RH, a sada, par mjeseci smo čekali {#}

Nešto se događa s nama...

** Live 4 Music **
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

iPad se čekao točno godinu dana da dođe u RH, a sada, par mjeseci smo čekali {#}

Nešto se događa s nama...

doslo je nase vrijeme...

meni je samo zalosno da je brdo ljudi ostalo prevareno (tako nekako)...

svi reselleri su znali da ce dobiti i ipad2 i da su prodavali ipad1 samo jer je to bio uvjet za potpisivanje ugovora za ipad2... i tu se to prodavalo na veliko, nije se nista najavljivalo vec se sutilo, i onda sad kao (iznenadeni su jer su potpisali ugovor za ipad2)...

18 godina
Scuderia kaže...

Vi ste u stvari svi toliko "alternativni" u svojim rjesenjima da ste u stvari nista vise od obicnog main-stream-a nametnutog naravno od strane Mr. Gates-a  ;)

Nemoj više, boli me želudac od ovakvih komentara...

Čvarci su bomboni od svinje
18 godina
profa31 kaže...

Vjeruj mi da većina ljudi u zadnje vrijeme kupuje apple zbog fensi-šmensi efekta i većinu stvari ni ne zna koristiti. Osobno sam upoznao gomile onih koji imaju, npr. iPhone s kojim samo telefoniraju.

Ja ti pokušavam ukazati na jedan drugi problem. U svijetu tehnologije SVI koji su u svom segmentu došli do nekakvog, nazovimo, vrhunca, sami su sebe us*ali i unazadili, a svojim korisnicima u jednom trenutku uvalili preskupo go*no. I Microsoft i Nvidija i Intel i WD... Doslovno SVI. Problem je što će, kada se to dogodi s Appleom, biti malo bolniji tresak o zemlju, a kolateralnih žrtvi će, među takvima kojima je dojadilo stalno nešto podešavati, također biti puno...

18 godina
profa31 kaže...
sjeti se mp3 playera prije ipoda

Sjećam se, imao sam i još imam baš kao i iPod, koji je po meni, zbog kretenizma s iTunesima, najgori drek ako želiš izmijeniti repertoar na svom uređaju.

Mene vječito svi gnjave da im podesim ovo ili ono, ali sam kod dosadnjakovića za punjenje iPoda samo govorio 'NE ZNAM'...a zapravo ne znam kako su kod nas uspjeli prodati toliko uređaja koje rijetki znaju našikati glazbom koja nije kupljena na njihovom famoznom servisu...

17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

sve dok se apple drzi poslovice: "out of box ready" ce profitirat...

sta god dode iz appla samo ubodes u struju i radi...

nemas tu sta podesavanja...

danas sam si kupio printer i 2TB time machine...

ubodes printer u extreme base i pop up... printer uboden hocete instalirat-YES i gotovo, printer je podesen...

ubodes 2TB time machine- dostupan novi FW, download-kliknes YES i odmah podesis sve i gotovo u manje od 2 minute...

to bas i nije slucaj sa winom, koliko takoder 7ica bila frendly...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
popstar kaže...
linuxjuzer kaže...
Julijana kaže...
micho kaže...
Julijana kaže...

ako pozelim surfati na tabletu onda ocekujem od njega da iskustvo surfanja bude 100%

apple je odlucio ograniciti korisnika odmah u startu

probaj otvoriti ovu stranicu u iPadu

http://www.cirquedusoleil.com/en/home.aspx#/en/home/europe/croatia.aspx

Meni je otvara

bez instaliranja posebnog softvera?

hehehe,otvara mu ali što..otkad to iPad podržava flash???..uza sve eto još i lažu...{#}

Ti si sigurno u skoli uvijek dobio batine od druge djece. {#}

ne,ja sam uvijek bio nasilnik pošto sam jak i krupan...{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice