iPad – problemi sa zagrijavanjem?

poruka: 127
|
čitano: 143.892
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi sa zagrijavanjem?".
15 godina
Re: iPad – problemi sa zagrijavanjem?
H4X0R kaže...
DwightSchrute kaže...

A tek kad se novi "retina" display Ipad 3 ili pak Novi iPad izvadi na Zrču a ono prži odozgo 45 stupnjeva a iz ruke isijava 60... {#}

Edit: Ne vjerujem da se baš tooolko  extra grije (ili su opet zeznuli kao sa antenom,dizajn prije funkcionalnosti) ali volim vidjeti naše Jabukaše kako će sad prevrnut nebo i zemlju u potrazi za dokazima kak se ne grije uopće,nego te zapravo hladi...

Upravo se to moze i vidjet, ekipa se uspjela javiti u rekordnom vremenu: pola ih se bacilo na izvlacenje i tvrdjenje da se i ostali tableti/smartphone-i griju iako to niko nije ni spomenuo niti osporio, a druga polovica je porekla da je to ikakva mana i da oni nemaju nikakvih problema sa tim.

Griju se i drugi, da. Samo što očito nitko od "jabučara" nije priglupi balavac pa da se ruga vlasniku galaxy transformer whatevera da će opeći ruke na 34.5 stupnjeva.

I sasvim normalno je da nitko nema problema sa držanjem dlanova na ploči temperature 33.6 stupnjeva. Jel imaš ti?

Izgleda da je problem samo u glavi applehejtera.

Ništa novo.

btw. pogledaj prvih par postova pa onda pričaj tko se javio u rekordnom vremenu. ti zaista imaš dubokih problema zbog applea, jel da?

17 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
DwightSchrute kaže...

A tek kad se novi "retina" display Ipad 3 ili pak Novi iPad izvadi na Zrču a ono prži odozgo 45 stupnjeva a iz ruke isijava 60... {#}

Edit: Ne vjerujem da se baš tooolko  extra grije (ili su opet zeznuli kao sa antenom,dizajn prije funkcionalnosti) ali volim vidjeti naše Jabukaše kako će sad prevrnut nebo i zemlju u potrazi za dokazima kak se ne grije uopće,nego te zapravo hladi...

Upravo se to moze i vidjet, ekipa se uspjela javiti u rekordnom vremenu: pola ih se bacilo na izvlacenje i tvrdjenje da se i ostali tableti/smartphone-i griju iako to niko nije ni spomenuo niti osporio, a druga polovica je porekla da je to ikakva mana i da oni nemaju nikakvih problema sa tim.

Stvar je u brojkama, dizanje temperature za 5 stupnja, sa 28 na 33 je logicno svakome sa zrnom soli u glavi, bolji proc, duplo bolji ekran, veca baterija.

Ne znam sta se svi cudite i pricate kao da przi za prste.

Idemo stavtit u perspektivu:

Novi iPad topliji za 5 stupnja, jos uvijek hladniji od konkurencije. Ajmo sad malo o tim androidima i zasto se griju toliko vise?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
BlueMax kaže...
H4X0R kaže...

Nekima ni nedostatak USB-a nije mana pa kako ces ocekivati da im smeta malo topliji uredjaj? Ako temperatura ne prelazi 35-37 meni to ne bi bio problem.

To sto nekome nesto ne treba kao npr. USB, nije dovoljno da kazes da to ne spada u nedostatke.

Ja ne znam koliko smeta ta temperatura u stvarnosti, ali ono sto znam je da se hrpa vec zalila na to, vjerovatno ista hrpa koja je imala i iPad 1/2, sto znaci da toga prije nije bilo i da im sada to smeta. Takodje, mislim da na uredjajima kao sto su tableti, itekako je nedostatak to sto se zagrijava, jer su oni napravljeni da se drze u rukama, ne na stolu kao laptop npr., pa je svako duze drzanje umorno. Neces ti osjetiti tih 35 stepeni u prvi pola sata vjerovatno, ali probaj drzati sat i vise u ruci nesto sto je na 35, prvo ce ti se ruka oznojiti, a onda ces dobiti osjecaj da je to 50 umjesto tih 35.

Ono sto sam ja htio reci je da se ta temp. dize i do 100 kojim slucajem, nace se kreten na forumu i rece: nije to tako, meni to ne smeta, ja to nisam zapazio, isl. Jednostavno, dosad nisam vidio jednog koji je priznao neku manu iUredjaja generalno gledajuci, a ne iz osobne perspektive.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne uzrujavam se ja uopce, odakle ti to ? :)

a- 33,6 je pocetna temperatura koju dobis za 5 minuta.

b- kakve veze ima cijena uopce sa korisnoscu u zabavnoj industriji?

c- Tko je rekao da su igre nekvalitetne. Nema smisla usporedivati windows 8 sa iOS a On-screen tipkovnica postoji odavno i u kakvoj pocketPC eri, pa nitko normalan nije govorio da je bolji nacin unosa. Zasto bi odjednom iznebuha to postalo, godinama kasnije,  prakticniji nacin, pobogu. I nije nimalo praktican a najsmijesnije je sto neki fanaticno tvrde da je..pobogu..prirodniji. Ako nista drugo, handwritting recognition je, pod navodnicima, prirodniji utoliko sto je slican pisanju olovkom.

d- iPen.

naravno, 212 °F je 100 °C

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 16:32 (kunof00).
14 godina
neaktivan

Meni je drago da imaju problema sa svojim proizvodom samo zbog toga sto zahtjevaju od ostalih proizvodjaca smartphone-a da im pocetna stranici bude prenatrpana featureima i nepregledna.. i zbog toga sto traze da drugi ne smiju imat cetvrtaste smartphone, i zabrana prednje kamere itd..

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

a)

Tocno je bit u temperaturi (naslov teme), i ispada da je tocka talista za hejtere 33,6.

Meni nije jasno zasto se ti uzrujavas toliko? Cemu takva fanaticnost da tvrdis da je 33,6 prevruce i fail?

33,6 C° nakon 5 minute nije prevruce ali 47,2 C° nakon 10 minuta je prevruce i fail

15 godina

iPad - hidden feature

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran

tako to bude kad ne mozes docekat da se utvrde problemi s prvim serijama proizvoda...nego ljudi odma grlom u jagode -.-

vecina proizvoda koji apple izda imaju u pocetku probleme...prema tome, treba pricekat malo!

0 0 hvala 0
15 godina
=XFX=PlayHard kaže...

tako to bude kad ne mozes docekat da se utvrde problemi s prvim serijama proizvoda...nego ljudi odma grlom u jagode -.-

vecina proizvoda koji apple izda imaju u pocetku probleme...prema tome, treba pricekat malo!

pričekat malo šta? većina proizvoda koje apple izda u početku ima probleme. da. sa senzacionalističkim naslovima u medijima.

15 godina
Asterix kaže...

iPad - hidden feature

lik ne samo da izgleda maloumno nego prži kobasicu na ipadu 1. koliko znam taj se ne pregrijava na paklenih 33.6 stupnjeva.

mora da je kobasicu spekao zakuhavanjem vlastitih moždanih stanica.

17 godina
DwightSchrute kaže...

Ma da, ajd realni budimo, ne grije se ništa više od očekivanog i s obzirom da je pasivac na prilično potentnom hardveru,

normalno da se grije. Većina laptopa grije više, a imaju aktivno zujanje ventilatora. Jedino što je meni to i dalje previše

rezolucije nagurano na jednih te istih 10", i što naravno posljedica ili uzrok tog grijanja je zvjersko trošenje baterije.

No ako i kako košta istih xxx dolara kao i ipad2 i ipad1 prije njega, ajd. Da sad kupujem, ipak bih izabrao optimus prime,

ali da je grijanje ipada 3 neka šokantna afera, definitivno nije:)

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Griju se i drugi, da. Samo što očito nitko od "jabučara" nije priglupi balavac pa da se ruga vlasniku galaxy transformer whatevera da će opeći ruke na 34.5 stupnjeva.

I sasvim normalno je da nitko nema problema sa držanjem dlanova na ploči temperature 33.6 stupnjeva. Jel imaš ti?

Izgleda da je problem samo u glavi applehejtera.

Ništa novo.

btw. pogledaj prvih par postova pa onda pričaj tko se javio u rekordnom vremenu. ti zaista imaš dubokih problema zbog applea, jel da?

LOL!

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Asterix kaže...

iPad - hidden feature

lik ne samo da izgleda maloumno nego prži kobasicu na ipadu 1. koliko znam taj se ne pregrijava na paklenih 33.6 stupnjeva.

mora da je kobasicu spekao zakuhavanjem vlastitih moždanih stanica.

Nadam se da ti je jasno da lik samo reklamira svoje majice te mu nije namjera prikazati iPad kao uređaj koji se pregrijava.

Šta si odmah stao u obrambeni stav, video je star skoro dvije godine

15 godina
protjeran

Đizs, ovdi čim u naslovu stoji Apple odma se oštre vile i kreće se u boj--- samo čekam da odnekud Matija Gubec skoči LOL!!!
Kaj sad kaj se grije, ak je sam 33 to ni ništ.

Po meni je iPad 3 potvrda izreke; "tresla se brda, rodio se miš", koje su to najave bile čovječe, sve do zadnjega pod velom tajni, okolna šuškanja i nagađanja... očekival sam da bude neka opaka pila, ono kužiš, da levitira jbt, a kad ono malko jači proc i "gušći" ekran i to je uglavnom to.... pih, izumili su kotač.... lame!!! Da je Stiv živ nebi to sam tak prešlo. Nisam fan Apple-a, i nisam mislil da bum to ikad rekel, al eto fali mi Stiv. Samo on je znal tak dobro prodavat maglu..... pa i popu bi kurtone prodal. {#}

Trust me, I'm a Jedi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 18:16 (ITman).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ponovo počinju priče o Appleu, bolje da se grije nego da se raspada kao moj Samsung npr. ! :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diplomat kaže...
Ponovo počinju priče o Appleu, bolje da se grije nego da se raspada kao moj Samsung npr. ! :/

Kak o misliš ponovo? Pa ne prestaju:) Evo samo u par minuta urednici

bol-a spustili dvije odvojene vijesti koje počinju sa "iPad - ________"

16 godina

Baš morate svaki dan objavit iPad vijest? tj. 2 danas, bar po onima koje su se u isto vrijeme našle na naslovnici...

iStlye stil, nema kaj ;)

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bistri kaže...
H4X0R kaže...
DwightSchrute kaže...

Stvar je u brojkama, dizanje temperature za 5 stupnja, sa 28 na 33 je logicno svakome sa zrnom soli u glavi, bolji proc, duplo bolji ekran, veca baterija.

Novi iPad topliji za 5 stupnja, jos uvijek hladniji od konkurencije. Ajmo sad malo o tim androidima i zasto se griju toliko vise?

Ja i još mnogi koje nazivate hejterim nismo rekli: Apple je smeće! A pojedinci poput miki-os-a, zatojetoa i grzzia jesu rekli to isto za Samsung (tim riječima). Zato se javljamo.

Popstar, kako bi ti dizajnirao kabel?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 19:35 (logik).
15 godina
neaktivan
logik kaže...
bistri kaže...
H4X0R kaže...
DwightSchrute kaže...

Ja i još mnogi koje nazivate hejterim nismo rekli: Apple je smeće! A pojedinci poput miki-os-a, zatojetoa i grzzia jesu rekli to isto za Samsung (tim riječima). Zato se javljamo.

Popstar, kako bi ti dizajnirao kabel?

Koliko znam da nisam napisao kabel nego steker, evo ti slika:

Kad ne spavam budan sam
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 19:43 (popstar).
16 godina
McD kaže...

i kakve veze ima temperatura mobitela sa ovom temom? pretpostavljam samo bezrazložno trollanje i ništa više?

A kako nema veze? Tema se zove "iPad - Problemi sa zagrijavanjem?" ili se varam?

Tema je zagrijavanje pa je čovjek dao odgovor u vidu drugih mobova koji se griju.

Istina je da se mobovi više zagrijavaju, moj je manje više stalno na 27-29...

Bolje da se samo griju nego da baterija traje jedan dan...a ovako dobijemo oboje ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 20:20 (mrxa1).

1 0 hvala 0
15 godina

opet ovaj agresivni bez smisla za humor..

čovječe, nemoj da ti moram objašnjavat: h4xor ismijava novi ipad je se pregrijava, a ima sgs2 koji je baš poznat po pregrijavanju... meni je to smiješno da ga je**š{#}

edit: bez obzira koji mobitel imate i bez obzira volite li više android ili ios uređaje ili nešto treće, da li vas je h4xorov post nasmijao:

12 da
4 ne
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 20:20 (freddie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
popstar kaže...

Koliko znam da nisam napisao kabel nego steker, evo ti slika:

izduženi konektor kakav se pojvljivao i prije u mobilnih uređaja

ako misliš da i jedan i drugi možeš ugurati u istu uređaj (pa bio on Applov, Samsungov ili nečiji treći) varaš se, dakle nisu isti

14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
McD kaže...

i kakve veze ima temperatura mobitela sa ovom temom? pretpostavljam samo bezrazložno trollanje i ništa više?

A kako nema veze? Tema se zove "iPad - Problemi sa zagrijavanjem?" ili se varam?

Tema je zagrijavanje pa je čovjek dao odgovor u vidu drugih mobova koji se griju.

Istina je da se mobovi više zagrijavaju, moj je manje više stalno na 27-29...

Bolje da se samo griju nego da baterija traje jedan dan...a ovako dobijemo oboje ;)

I kakve veze ima pregijavanje Galaxiya, LGa, Nokie, Gorenje mikrovalke sa iPadom? Dakle tema je "iPad - Problemi sa zagrijavanjem?"a ne "iPad, mobiteli i drugi uređaji - Problemi sa zagrijavanjem?"

Tema je iPad, ne i drugi mobilni uređaji, ovako si mogao još ubacit i laptope

Ako želiš objektivno nešto prikazati onda daj usporedbu temperature zadnjih tableta Samsunga, Asusa, Motorole i drugih proizvođača tableta

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 20:28 (McD).
14 godina

malo OC-a i taman za vuzemlicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
McD kaže...

I kakve veze ima pregijavanje Galaxiya, LGa, Nokie, Gorenje mikrovalke sa iPadom? Dakle tema je "iPad - Problemi sa zagrijavanjem?"a ne "iPad, mobiteli i drugi uređaji - Problemi sa zagrijavanjem?"

Ako želiš objektivno nešto prikazati onda daj usporedbu temperature zadnjih tableta Samsunga, Asusa, Motorole i drugih proizvođača tableta

Ma dobro ali opet je netko prije pokrenuo oko mobitela i temperatura pitanje i eto ti problema :)

Vidim da u ovoj temi svatko ima osobu s kojom se pokačio i sad su na pas mater...ja ne želim bit među istima ;)

A što se tiče objektivnosti, kada su Apple i prijenosni iProizvodi u pitanju, objektivnosti nema...kao binarni kod, 0 ili 1, voliš ili mrziš ga heheh

14 godina
neaktivan

da, al malo mi je bleasva uporedba tipa "XY mobitel se više grije pa je sasvim ok ako se i novi iPad grije više od normalnog"

15 godina
McD kaže...

da, al malo mi je bleasva uporedba tipa "XY mobitel se više grije pa je sasvim ok ako se i novi iPad grije više od normalnog"

nije OK niti jedno niti drugo. to da sam ja rekao da je nešto OK a nešto nije opće nije istina. to samo tako tebi izgleda jer si zagriženi mrzitelj svega što počinje sa A pa nisi u stanju razlučit nečiju za*eban*iju od mržnje tvoja stvar. meni je smiješno i bok, tko te šiša

i uspoređivat ću koga ja hoću i s čime hoću i do kad hoću. zagriženi apple mrzitelj k*nja kako se ipad pregrijava a njegov mob se pregrijava još gore. ha- ha- ha {#}

16 godina
protjeran
kunof00 kaže...

btw, 167 °F su 75 °C.

jbg, 75°C je puno, ali je to vjerojatno samo ugao sa GPU. U stvari, bad je samo ako si negdi pod klimom/ventilatorom (i ne kužiš vrući ćošak), kljucneš i ...slučajno si spustiš ćoše na međunožje...

Još malo i fanbojsi će si na ruku s peglom mass ispeći trokutiće kak bi mogli reć "to mi je od iPada3" {#}

14 godina
neaktivan
freddie kaže...
McD kaže...

a) - da, al malo mi je bleasva uporedba tipa "XY mobitel se više grije pa je sasvim ok ako se i novi iPad grije više od normalnog"

nije OK niti jedno niti drugo. to da sam ja rekao da je nešto OK a nešto nije opće nije istina. to samo tako tebi izgleda jer si zagriženi mrzitelj svega što počinje sa A pa nisi u stanju razlučit nečiju za*eban*iju od mržnje tvoja stvar. meni je smiješno i bok, tko te šiša

b) - i uspoređivat ću koga ja hoću i s čime hoću i do kad hoću. c)- zagriženi apple mrzitelj k*nja kako se ipad pregrijava a njegov mob se pregrijava još gore. ha- ha- ha {#}

a) - jesam li ja u ovom postu spomenuo tebe? nisam

b) - možeš ti uspređivati koliko god hoćeš ali to neznači da si u pravu {#}

c) - nauči se kulturi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice