iOS 10 već na 76 posto uređaja

poruka: 12
|
čitano: 1.751
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10 već na 76 posto uređaja".
17 godina
odjavljen
Re: iOS 10 već na 76 posto uređaja

4.4+ (KK i novije) drže na Play Storeu 85%. Te verzije su kompatibilne i sve što radi na 4.4 radi i na novijima. Znači, ako kao target odabereš KK, pokrio si 85% uređaja. Ako ti ne trebaju neke novosti sa 4.4, mogao bi kao target odabrati JB i pokrio bi preko 95% uređaja.

Isto kao sa windowsima i desktopom. Ako puno ne talasaš (recimo .Net 3.5/4.0, dovoljno za 99% potreba poslovnih korisnika npr.), aplikacija ti radi na svemu od WinXP do Win10. Backward compatibility sa kojim se Apple baš i ne može pohvaliti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 13:37 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
6 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Vjerojatno zato jer je povratak na 9-ku onemogućen. Kad sam shvatio što sam dobio na 10-ki požalio sam dan kad sam kliknuo na update. Već dugi niz godina nije bilo verzija koja je toliko ***bana, nikad prije nisam doživljavao lag-ove, praktički nikad crashove aplikacija, ali otkako koristim 10-ku zaista često imam probleme na telefonu i prvi bih se vratio na 9-ku da je to moguće na redovan način.

iOS 10 sucks!

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I još jedna stvar: zašto je to svaki mjesec vijest? Zar nemate ništa pametnije za pisati?

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
southy kaže...

Vjerojatno zato jer je povratak na 9-ku onemogućen.

Ne samo da je onemogućen nego te ustvari natjera da nadogradiš, bez nekog izbora želiš li ili ne.

P.S. Molio bi renomiranog fashion bloggera filippey da objasni zašto se ne slaže sa mojim postom. Danke.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan

Pričaj šta hoćeš, ali zadnju verziju Androida nikad neće imati toliko korisnika koliko ima iOS. Nove verzije izlaze da bi ih ljudi koristili...

17 godina
odjavljen

Naravno da neće, to nitko ne osporava. Sa stajališta korisnika, to je skoro pa nebitno - OS nije sam sebi svrha, bitne su aplikacije. Ako ti nešto ne radi ili ti treba novi fičer, nadogradiš. Ako radi, ne diraj.

Apple voli isticati tu brojku kao da je nešto jako bitno - a ustvari nije. Osim toga, nije direktno usporedivo sa Androidom jer se android vrti na stotinama različitih čipseta i valjda tisućama raznih kombinacija hardvera i softvera. iPhone imaš u 4 varijante (4, 5, 6, 7) a iPod i iPad su identični (sa ili bez 3G modema, veći ekran) - chipset je isti, komponente su skoro pa iste. Njihov OS mora podržavati max 10ak različitih uređaja dok Android možeš izbuildati za ARM i x86 a ako imaš drivere, mogao bi ga instalirati i na veš mašinu.

Dakle, izjava "iOS 10 je na 76% uređaja" je u rangu sa "90% lopti je okruglo". GG.

P.S. Čekam kad će taj napredni OS podržati remote debugger. Ili barem brisanje cache/data pojedinih aplikacija. To bi bilo wow.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 16:02 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Dead kaže...

To je ono što nedostaje Androidu. Greška je u Googleu koji je dozvolio proizvođačima mijenjanje Androida po svom guštu.

Zašto je to greška?

Meni osobno stock Android nikada nije sjeo što od izgleda pa sve do samih značajki koje debelo kasne naspram poznatijim kineskim custom ROM-ovima.

Osobno da nema te mogućnosti odavno bi završio na iOS-u.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Sta te briga kako izgleda stock android? PA mozes ga prilagoditi sebi za par minuta.... To i jeste ogromna prednost andorida u odnosu na IOS.... PA znas da na iosu sto dobijes to ti je a ne dobijes puno jer isto izgleda od prje 10 godina do danas.....

14 godina
Torent kaže...

Sta te briga kako izgleda stock android? PA mozes ga prilagoditi sebi za par minuta.... To i jeste ogromna prednost andorida u odnosu na IOS.... PA znas da na iosu sto dobijes to ti je a ne dobijes puno jer isto izgleda od prje 10 godina do danas.....

Znam da se može prilagoditi ali opet fale mi osnovne funkcije koje kinezi imaju godinama tipa Autostart app manager, One handed mode, in-built FTP u file exporeru, podrška za teme, dupliciranje aplikacija i slično.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
odjavljen
I ja sam mislio na romove. Na ios to nemas. Osuden si na zadnji ios.
14 godina
Torent kaže...
I ja sam mislio na romove. Na ios to nemas. Osuden si na zadnji ios.

Zato sam se i prilijepio Androidu 

Pronašao ROM koji ima sve što mi treba i neplaniram više prijelaz na nikakvu platformu.

18 godina

Planned obsolence ide po planu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice