Internet još preskup

poruka: 10
|
čitano: 3.055
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet još preskup".
16 godina
Internet još preskup

I onda se mi žalimo na cijene (koje bi, ruku na srce, ipak mogle biti puno niže) - budimo sretni što ne živimo u Africi (mada se onda ne bi zabrinjavali s cijenom interneta nego bi bili zadovoljni ako bi imali što jesti).

A opet, dok pogledam ove bogate i razvijene zemlje... prevelike su razlike, a lako je dolaziti u UN na sastanke u skupocjenim limuzinama, odjeveni u skupocjena odijela, pa sjediti u skupocjenim foteljama, i onda raspravljati o problemima svijeta (u vezi kojih ne rade ništa).

Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet još preskup

Tribali bi doći u BiH, pa da vide kolike su cijene interneta. Cijene interneta u BiH su 10 puta veće nego u Hrvatskoj!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Internet još preskup

I ja sam u BiH.2 gige su bile 100 kuna i sve je uvecano i opet je malo.5 gb 100 kuna  100Mbps      15Gb 200 kuuna 200 Mbps.Ma skupo svaki dan netko od mojih jarana dobije otkaz sve gore i gore

CAPETAN PRICE

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet još preskup

Eh sad, oni gledaju razinu cijena u odnosu na prihode stanovnika i naravno da je onda takva situacija u afričkim zemljama. Pretpostavljajući (jer nisam iskreno niti ovo istraživanje pregledao) da je tamo životni standard općenito daleko niži od nečega nama normalnog, mislim da je suvišno na taj način se s njima uopće uspoređivati jer bi nekome tko jedva preživljava internet bio zadnji na pameti...

A što se tiče našeg tržišta, naravno da bi cijene mogle biti jeftinije a u tom smjeru i ide ako pogledate da se kabelski internet polako širi (koji je po mom mišljenju jako povoljan za naš standard) samo je tu problem što on nije dostupan većini stanovništva (za sada).

No mobilni internet je papren i gledajući da ću si uskoro nabaviti mobitel s kojim bi bilo glupo ne koristiti mobilni internet, stvarno se nadam da će se operateri odlučiti potaknuti rast tog tržišta snižavanjem cijena... :D

domicius
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Internet još preskup

bome ja nisam osjetio to pojeftinjenje. internet je ostao isto, mobitel (sudeči po mojim računima) poskupio 200%?! .pričam o T-scumu.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet još preskup
alien kaže...

bome ja nisam osjetio to pojeftinjenje. internet je ostao isto, mobitel (sudeči po mojim računima) poskupio 200%?! .pričam o T-scumu.

ili si ti povecao potrosnju za 190%?

kod mene normalno radi.....
17 godina
alien kaže...

Ne seri kralju, svaki put kad vidim da blatite T-Com pritisak mi ode u tačku.. dodji u BiH pa plaćaj 120kn za 256k Flat vezu pa ćeš onda da moliš boga da dodje netko kao T-Com.

17 godina
neaktivan
Internet još preskup

U RH je jos uvijek preskupo. U nas 4Mbps flat = 180 kn, a u sloveniji su te cijene imali prije 5 godina. ZOMG. Ustvari bilo je 4Mbps DL, 512Mbps UL za nekih 160kn (preracunato). Dakle kaskamo za europom nekih 5-6 godina.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Internet još preskup

Nadam se da će u narednih 12 mjeseci padati cijene ili barem rasti brzine za istu cijenu pojedinog paketa Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nadam se da će u narednih 12 mjeseci padati cijene ili barem rasti brzine za istu cijenu pojedinog paketa Namigiva

T-com već dugo vremena niti ne pratim a što se tiče barem B.net-a to tako obično i bude. Trenutno je 4Mbps flat 146kn (a za školarce, studente i sl. 110kn) a prije ti je to možda bila cijena za 3Mbps, a prije toga možda i za 2... dakle, ne pamtim sad nešto fenomenalno ali mislim da je uvijek to bilo povećanje brzine umjesto pada cijene i u nekoj mojoj slobodnoj procjeni, u 12mj. bi bilo sigurno jedno ako ne i dva povećanja... e sad hoće li i u ovo doba biti tako, vidjet ćemo :)

domicius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice