Dodano je u IE dosta novih mogućnosti, hardverska akceleracija, novi JavaScript engine, HTML5, novi Chrome design...
Izgleda da će s ovom verzijom prodrmati konkurenciju.
Dodano je u IE dosta novih mogućnosti, hardverska akceleracija, novi JavaScript engine, HTML5, novi Chrome design...
Izgleda da će s ovom verzijom prodrmati konkurenciju.
ili ipak ne.....
Najbolje što može učiniti je usporiti pad zastupljenosti internet explorera na tržištu.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
sve skupa mi je to malo čudno????
sve skupa mi je to malo čudno????
Šta točno?
Ovo se nimalo neće svidjeti oglašavaćima
Ovo se nimalo neće svidjeti oglašavaćima
ko ih

Meni se taj IE nikako ne svidja...
Intenzivno koristim sve browsere, IE je jednostavno najgori u svim segmentima...
najsporiji, najtromiji, najvise problema u developmentu :) mislim, radi... ali ne kuzim kako se nekome da to sporo cudo koristiti...
svaka cast na ovom mehanizmu, vise bih volio znati tocno sto radi :)
u svakom slucaju i ff i chrome i opera ce to implementirati uskoro ak bude imalo smisla, pa opet nema ralzoga koristiti ga :))))
Meni se taj IE nikako ne svidja...
Intenzivno koristim sve browsere, IE je jednostavno najgori u svim segmentima...
najsporiji, najtromiji, najvise problema u developmentu :) mislim, radi... ali ne kuzim kako se nekome da to sporo cudo koristiti...
svaka cast na ovom mehanizmu, vise bih volio znati tocno sto radi :)
u svakom slucaju i ff i chrome i opera ce to implementirati uskoro ak bude imalo smisla, pa opet nema ralzoga koristiti ga :))))
je možeš mislit kako će google implementirat, ne budi smiješan... što je to sporo kod bete devetke? ja vidim samo rasterećenja CPUa i iskorištavanje procesne snage GPUa koja inače stoji potpuno neiskorištena u kutiji ispod stola...
Slažem se sa juzerom koji je rekao prvi IE koji vrijedi, dapače izvrstan je
Sada je M$ kao veliki protivnik pracenja korisnika. Jos ce se proglasiti liderom borbe za anonimnost HAHA
Sada je M$ kao veliki protivnik pracenja korisnika. Jos ce se proglasiti liderom borbe za anonimnost HAHA
naravno da nije, ali dok god su reklame odnosno glavni izvor financiranja izravnog protivnika u pitanju ...
Ima ie 9 betu...ie8 je bio
a ie 7 je dobar. Prvi IE koji radi kako treba raditi
Ima ie 9 betu...ie8 je bio
a ie 7 je dobar. Prvi IE koji radi kako treba raditi
ja sam zadovoljan i sa 8com
Ja sam koristio 9 mjesec dana. I na kraju sam odustao, poduprijet cu ga kad bude zreliji.
Još nitko ne vidi bug kad jednostavno "zaboravi" učitati slike?