Ma koliko su se oni do sada puta sudili pa nista to je za njih ko dobar dan.
Nema od toga nista amd ostaje.
Ma koliko su se oni do sada puta sudili pa nista to je za njih ko dobar dan.
Nema od toga nista amd ostaje.
ja mislim da ce u toj cijeloj prici prije intel na***** nego amd
Dosta je bilo x86!
Kad će više pokopat toga živućeg dinosaura i zakoračit u budućnost...
Krivo ste shvatili tekst.U njemu se uopće ne govori o tome da bi AMD mogel propasti.Govori se samo o tome sa se AMD mora odreći ove druge firme i dalje može normalno proizvoditi procesore.
Normalno AMD se ne želi samo tako odreći te firme jer ako firma nema licencu za proizvodnju procesora,cjena će joj jako pasti te ju nikome neće moće prodati.Sad se budu navlačili malo po sudovima,i mi možemo tu sad nagađati sve i svašta kad neznamo što piše u ugovoru za licencu koju su sklopili AMD i Intel.
PS:jedina stvar kod monopola bi bila dobra da nebi svaka 3-6 mjeseci izlazili novi procesori,nego bi se onda oni sporije razviijali što bi za "malog" korisnika kakvi smo mi bilo financijski jako isplativo.
Dosta je bilo x86!
sto su se ovi intelovci probahatili
Neće AMD propasti. Intel "samo" pokušava ponovno prodati licencu. Ako baš dođe do tog da Foundry bude morao platiti licencu... pa budu je platili, imaju šeici novaca. A ako AMD ikad dostigne "finoću prozvodnog procesa" (za što naravno treba "ozbiljnih" novaca) onda će tek biti zanimljivo.
Dosta je bilo x86!
Pa nisu Ameri ludi, znaju o čemu se radi, pa AMD i postoji da bude konkurencija, da Intel nema monopola...
- glupo je razmišljati o tome uopće...
AMD neće propast sigurno, a ova će se stvar obiti Intelu o tu njegovu tvrdoglavu, pohlepnu tikvu da će sve zvoniti. Posijali su nešto što će morati sami požnjeti.
AMD neće propast sigurno, a ova će se stvar obiti Intelu o tu njegovu tvrdoglavu, pohlepnu tikvu da će sve zvoniti. Posijali su nešto što će morati sami požnjeti.
Dosta je bilo x86!
pa IBM ima RISC procesore! Jesi cuo za PowerPC???? to je Mac nekada koristio!
i oni imaju svoj Unix (AIX)...
i to sve vec valjda 25 godina... tako da ne znam kaj bi oni trebali preuzeti od Sun-a vezano uz risc ili os !
ok, ubiti ce konkurenciju i preuzeti korisnike....
ali IBM je sigurno jaca tvrtka....
Dosta je bilo x86!
@ sasa
Medo... pa spomeno sam The Cell iz proc iz Wii-a. Oni jesu powerpc! Uz to rekao sam da mac podržava tu arhitekturu
Bar pročitaj tekst prije nego uletiš derući se