Ovo ce se sigurno dati bolesno OC-at , Množitelj je 10.5 , predpostavljam da bi radio na 4,5Ghz s default naponima , FSB na 1600MHz ... a uz malo povecane napone i malo bolji zracni cooler i do 6GHz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema teorije da bi sa zracnim hladjenjem dosao do 6 GHz, to je apsurdno. Jedino bi neupucen covjek kupio tako skup dvojezgreni proc, preskupo.
Nema teorije da bi sa zracnim hladjenjem dosao do 6 GHz, to je apsurdno
Ovo ce se sigurno dati bolesno OC-at , Množitelj je 10.5 , predpostavljam da bi radio na 4,5Ghz s default naponima , FSB na 1600MHz ... a uz malo povecane napone i malo bolji zracni cooler i do 6GHz
Imat će i ovaj proc svoju publiku. Meni su u firmi dali e8600 iako je isto na glasu kao "onaj-koji-se-ne-kupuje". A nekima puno više znači vrhunski dvojezgreni nego solidan 4-jezgreni procesor.
Imat će i ovaj proc svoju publiku. Meni su u firmi dali e8600 iako je isto na glasu kao "onaj-koji-se-ne-kupuje". A nekima puno više znači vrhunski dvojezgreni nego solidan 4-jezgreni procesor.
to će biti preskup procesor i nikako je isplativo ulaganje kad za manje love će se moći kupit jedan fenom 940,q9550,i7 920
Šteta za overclockere i one koji imaju plići džep.
ovak nesto bi meni odlicno doslo . razlog sta mi ploca nije za oc i nema veliki fsb neki maximum naidem vec na 1680, a sa ovime na 1600 4.5ghz samo cu reci omfg.