Skuzih tek nakon sto procitah komentare :p Moram priznati izgledalo je uvjerljivo
Ja sam se sjetio što je bilo prošle godine, tako da sam bio spreman na ovo.
P.S. došle 8-bitne karte http://maps.google.com/

bila bi baza da ipak ne bude šala
Ja bome nasjeo
Vau, kako cool , vi Bugovci ste stvarno zakon (SARKAZAM)
ok, priznam, nasjeo sam :D i zaboravio da je danas 1. april
Izgleda pre stvarno da bi bio šala, ali bugovci su si možda dali truda.
Mislio sam da je ono jučer s Appleovim TV-ima bila uranjena prvoaprilska.
Odmah sam skuzio da je fejk, ne moze galaxy s III bit ovak glomazan i ruzan.
Bome sam i ja popusio :)
bitno da sam se ja namucio to procitat na mobu :(
BTW odmah skuzih o cem je rijec...
Ovo je ona manja šala kojom nas pripremaju da nas nasamare nekom većom užasnom šalom na foru "Bug je već odradio svoju šalu, onaj tekst o SGS3, ova nova vijest mora da je istinita".
Prvo sam pročitao tekst, i mislio možda nije prvotravanjska, ali onda sam pogledao ko je autor i sve mi je bilo jasno :)
Već godinama na 1. April više ništa ne vjerujem tako da ni ovo ni ništa drugo objavljeno danas na bilo kojem portalu
Bila šala ili ne, uopće me se ne dotiče jer ne balim za Samsungom kao što većina ovdje to radi ;))

Prvi april...
Mogli ste nešto za širu publiku osmisliti!
"Super AMOLED Double Plus"
he he

Jesi ti ozbiljan ili?

Neočekivani paketić iznenađenja dostavljen nam je jučer u redakciju iz Samsungovog ureda u Beču, uz popratno pisamce u kojem stoji kako je Bug odabran među 50 redakcija u čitavom svijetu
ovdje se vec vidi da je šala
Zapravo se moglo vidjeti već na samom početku, u prvoj rečenici.
Da im je doista stiglo jedno takvo čudo, počeli bi o tome pisati još dok bi ovaj bio na putu za redakciju, a ne da bi oni čekali tek idući dan da se pohvale! ;)
Savjet za redakciju: slijedeći put šalu pomno smišljati i rezrađivati par dana unaprijed! :p
I mene su presli, cak samo vijest bio postavio na fejs
Prvo sam povjerovao ali onda kad sam procitao hardwerske specifikacije poceo sam sumnjati da tu nesto ne stima a onda sam skuzio da je 1. april